Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (7)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
GalŠpagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (2)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (51)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (15)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Azamara Club Cruises: onbekend maakt onbemind
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
15 aug '17
 
Azamara Club Cruises profileert zich steeds meer als een bestemmingsspecialist. Het kleine zusje van Royal Caribbean International en Celebrity Cruises vaart met de Azamara Journey en Azamara Quest de wereld rond en bezoekt volgend jaar 235 havens in 69 landen. Op 165 bestemmingen liggen de schepen extra lang tegen de kade. Op 101 locaties blijven ze zelfs ovenachten. Dit geeft de gasten de mogelijkheid om de bestemmingen grondiger te verkennen.
 


Onder het motto ĎStay Longer, Experience Moreí stelt de rederij op elke bestemming een brede waaier aan excursies voor die de gasten toelaat in interactie te gaan met de locals, de plaatselijke cultuur op te snuiven, de regionale producten te proeven of grote evenementen bij te wonen zoals het Cannes Film Festival, de Monaco Grand Prix, de Royal Edinburgh Military Tattoo, de tennistornooien in Wimbledon en Roland-Garros of het British Open Golftornooi. Azamara Club Cruises organiseert in samenwerking met PerryGolf trouwens elk jaar een reeks themacruises waarbij de gasten de gelegenheid krijgen hun favoriete sport te beoefenen op befaamde greens van Nieuw-Zeeland tot de CaraÔben.Bij Azamara Club Cruises staat alles in het teken van de bestemmingen. Zo biedt de rederij de gasten op bijna elke afvaart een AzAmazing Evening aan. Dit is een speciaal evenement op een bijzondere locatie. Het aanbod gaat naargelang de bestemming van een flamenco-avond en cavadegustatie in Barcelona over een avond met drie tenoren in het Teatro Goldoni in Livorno tot een Thai festival in de Dusit Maha Prasat Trone Hall in Bangkok. In diezelfde zin gaat Azamara Club Cruises tijdens de zomer 2018 ook samenwerken met Venice Simplon-Orient-Express en kunnen reizigers als onderdeel van een pre- of posttour met deze historische trein vanuit Londen en Calais naar de dogenstad sporen.De Azamara Journey en Azamara Quest bieden plaats aan 680 passagiers. In de winter vind je schepen in de CaraÔben en langs de Amerikaanse westkust, het Midden-Oosten, AziŽ, Nieuw-Zeeland en AustraliŽ. Tijdens het zomerseizoen vertoefden de schepen dusver in Europa. In 2019 komt daar nog Alaska bij. Nieuw voor 2019 zijn tevens de Country-Incentive Voyages waarbij de rederij een bepaald land in de kijker zet. Op het programma staan onder meer rondreizen van 15 nachten in Japan, helemaal rond de laars van ItaliŽ in 12 nachten of de mooiste havens van KroatiŽ tijdens een weekcruise op de Adriatische Zee. Alle afvaarten tot eind 2019 zijn nu reeds boekbaar.Azamara Club Cruises stelt een all-informule voor waarbij alle maaltijden, fooien, een selectie sterkedrank, wijnen en internationale bieren in de prijs van de cruise zijn inbegrepen. Wie in de suites verblijft, kan bovendien beroep doen op de diensten van een butler en gratis dineren in de twee specialiteitenrestaurants Prime C (vlees) en Aqualina (Mediterraans). De twee schepen van de maatschappij werden vorig jaar volledig vernieuwd. Daarbij werden zowel de kajuiten en suites als de restaurants en lounges volledig opgefrist. 

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon