Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (7)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
GalŠpagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (2)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (51)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (15)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Hapag-Lloyd Cruises steelt de show in Berlitz-cruisegids 2018
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
2 okt '17
 
Hapag-Lloyd Cruises wist in de zopas verschenen Berlitz Cruising & Cruise Ships 2018 de hoofdprijzen in de wacht te slepen. De MS Europa en MS Europa 2 van de Duitse rederij werden in de gezaghebbende cruisegids andermaal uitgeroepen tot enige vijfsterrenplusschepen in de wereld. De Europa 2 kreeg van Berlitz 1.863 punten op 2.000. Dit zijn er zelfs nog enkele meer dan vorig jaar. De Europa kan pronken met 1.852 punten op 2000. Het is al het 18de jaar dat dit luxeschip bovenaan de ranglijst staat.
 


Volgens de auteur en cruise-expert Douglas Ward zijn zowel de Europa als de Europa 2 prachtige schepen om mee te varen met uitzonderlijk veel ruimte per passagier, hoge zolderingen, een bijzonder gamma aan restaurants met uiteenlopende keukens en een attentvolle, vriendelijke, maar nooit opdringerige bediening. Het expeditieschip Hanseatic voert de lijst van de boetiekschepen van 50 tot 250 passagiers aan met een vijfsterrenquotering en 1.716 punten. De Bremen krijgt in de cruisegids 1.495 punten, goed voor vier sterren.Karl J. Pojer, CEO van Hapag-Lloyd Cruises is heel fier dat de schepen de absolute top binnen de cruisesector blijven. ďMet deze hoge scores erkent Berlitz onze hoge dienstverlening en kwaliteit in het segment van de luxe- en expeditiecruises. Ik wil hierbij in de eerste plaats onze bemanning aan boord van de schepen en het personeel op de hoofdzetel in Hamburg bedanken. Zij zorgen er dag na dag voor dat onze gasten een unieke en bijzondere vakantie beleven.ĒWie zelf wil genieten van de uitzonderlijke kwaliteit van de Europa 2 vindt het luxeschip deze winter in Zuid-Afrika, AziŽ en de regio rond de Indische Oceaan. In mei vaart het vijfsterrenplusschip via het Midden-Oosten naar de Middellandse Zee en vervolgens naar Noord-Europa. Alle cruises aan boord van de Europa 2 zijn tweetalig (Duits/Engels). De Europa vertrekt vanuit Nice op 11 november voor een wereldtour van 149 dagen. Deze reis brengt het schip naar de CaraÔben, Zuid-Amerika, Frans-PolynesiŽ, AustraliŽ, AziŽ en het Midden-Oosten. De diverse deeltrajecten zijn wel afzonderlijk te reserveren. Vanaf april 2018 doorkruist de Europa opnieuw de Europese wateren. Let op: de Europa is een ťťntalig Duits schip.De Hanseatic bezoekt tijdens de wintermaanden Antarctica en volgende zomer Noord-Europa, inclusief Spitsbergen, IJsland en Groenland. Dit wordt zowat de laatste kans om met dit uitzonderlijk expeditieschip mee te varen. De Hanseatic verlaat in het najaar van 2018 namelijk de vloot van Hapag-Lloyd Cruises. Dat gebeurt in de aanloop tot de lancering van de Hanseatic Nature en Hanseatic Inspiration, twee nieuwe expeditieschepen die de rederij respectievelijk in het voorjaar en najaar van 2019 verwelkomt. De Bremen blijft wel op post. Ook zij vaart deze winter in Antarctica en verzorgt in het voorjaar van 2018 een aantal cruises op de Amazone. Volgende zomer neemt de Bremen u mee op ontdekking in Arctische wateren. 

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon