Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (7)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Galápagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (2)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (51)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (15)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Indrukwekkende verjongingskuur voor Crystal Symphony
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
15 nov '17
 
Crystal Cruises heeft de vernieuwde Crystal Symphony in de vaart genomen. Het schip kreeg de voorbije maand op de Lloyd Werft in Bremerhaven zijn grootste renovatie sinds de ingebruikneming. De luxerederij investeerde meerdere miljoenen euro’s in de omvorming van kajuiten tot suites, de herinrichting van de restaurants, de toevoeging van nieuwe eetgelegenheden en een reeks technologische upgrades.
 


De meest opvallende ingreep was de totale verbouwing van dek 9. Een hele reeks kajuiten werden verwijderd en vervangen door 12 Seabreeze Penthouses en 28 Seabreeze Penthouse Suites, allemaal met veranda en butlerservice. De nieuwe kajuittypes zijn respectievelijk 34 en 45 m² groot. Ze zijn daarmee vergelijkbaar met de bestaande Penthouses en Penthouse Suites. Door deze ingreep daalt de capaciteit van het schip van 960 tot 848 gasten. De nieuwe suites zijn alvast een voorproefje van de nieuwe Crystal die de gasten ook zullen terugvinden op het expeditieschip Crystal Endeavor dat in 2019 in de vaart komt.Ook op het vlak van dineren is er heel wat veranderd op de Crystal Symphony. De Crystal Dining Room werd omgeturnd tot Waterside met nieuw meubilair en verlichting, meer tafels voor twee personen en een open seating. Het voormalige Lido Café vormt overdag de Marketplace en verandert ’s avonds in Churrascaria met caipirinhas en een selectie van Braziliaanse tapas en vlees op de grill gepresenteerd door Crystal’s gauchos. Nieuw en palend aan de Trident Grill op het Lido Deck is er de Silk Kitchen & Bar voor moderne Chinees-geïnspireerde gerechten. De twee restaurants van de Japanse meesterchef Nobu Matsuhisa heten voortaan Umi Uma en Sushi Bar. Daarnaast kunnen de gasten voor Italiaanse specialiteiten nog steeds terecht in Prego.Crystal Cruises heeft van de upgrading van de Crystal Symphony meteen gebruik gemaakt om een reeks technologische vernieuwingen door te voeren. Alle gasten genieten voortaan over het hele schip van snel, gratis en onbeperkt internet. Crystal Connect, een nieuw gastenportaal verstrekt informatie over de voorzieningen, het dagprogramma, de locatie van het schip, het vaarschema en de excursies. Via het portaal krijgen de gasten eveneens toegang tot de digitale versie van een reeks internationale kranten en een ruime muziekcollectie, films en spreekbeurten of Crystal lectures.Met de herinrichting van de Crystal Symphony herbevestigt Crystal Cruises haar status als één van de meest luxueuze cruiserederijen. Van 14 oktober tot 10 november 2018 krijgt de Crystal Serenity een gelijkaardige upgrade van de publieke ruimtes en 38 nieuwe suites en penthouses. Het aantal suites stijgt hiermee met 6 procent, terwijl de capaciteit van het schip daalt tot 980 passagiers. 

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon