Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (8)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Galįpagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (52)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (16)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Crystal River Cruises in de startblokken
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
19 jan '16
 
Cruise Plus had het de voorbije maanden al aangekondigd: Crystal Cruises breidt haar portefeuille de volgende jaren gevoelig uit met yachting, river cruising en luxueuze vliegreizen. De eerste fase van deze uitbreiding heeft intussen concrete vormen aangenomen want op 13 juli 2016 gaat Crystal River Cruises officieel van start met de Crystal Mozart. Het MS Mozart was jarenlang de koningin van de Europese riviercruises. Het schip wordt de volgende maanden helemaal gerestyled en zal plaats bieden aan 160 gasten en 90 bemanningsleden.
 


In lijn met de Crystal Symphony en Crystal Serenity zal Crystal Mozart een elegante stijl uitstralen met luxueuze publieke ruimtes en suites. De grootste suites met twee slaapkamers zullen tot 80 m² tellen en dat is uniek voor een riviercruiseschip. Crystal Mozart stelt vanuit Wenen twee verschillende routes van 10 en 11 nachten voor op de Donau doorheen Oostenrijk, Duitsland, Hongarije en Slovakije. Eind 2016 staan twee bijzondere kerst- en nieuwjaarscruises van 10 en 13 nachten geprogrammeerd. De Crystal Mozart brengt de gasten bij die gelegenheid naar de meest feeėrieke kerstmarkten waaronder de Christkindlmarkt in München en de 700 jaar oude markt op de Rathausplatz in Wenen.In de zomer van 2017 lanceert Crystal Cruises vier nieuwe riviercruiseschepen. De Crystal Debussy en Crystal Ravel zullen plaats bieden aan 84 gasten, verdeeld over 42 suites van 20 tot 70 m². De Crystal Debussy biedt vanaf 4 juni 2017 het hele jaar vanuit Parijs rondvaarten van vijf, zeven en tien nachten aan op de Seine en richting Normandiė. Met zijn slanke design en beperkte omvang kan het schip nabij de Eiffeltoren afmeren, een ideale locatie voor wie voor of na de cruise nog de Franse hoofdstad wil verkennen.Het zusterschip Crystal Ravel vervoegt op 8 augustus 2017 de vloot en neemt de bezoekers vanuit Bordeaux mee op de Garonne, de Dordogne en het estuarium van de Gironde. Op deze vaarschema’s van zeven dagen bezoekt het schip Unesco-werelderfgoedsites en overnacht in Cadillac, Pauillac, Libourne en Bordeaux. Wijnliefhebbers zullen er ongetwijfeld hun hart ophalen.Crystal Bach verkent vanaf 18 juni 2017 de Rijn en Moezel tijdens een reeks cruises van veertien nachten tussen Amsterdam, Frankfurt en Bazel. Op het vaarschema staan onder meer Antwerpen, Nijmegen, Keulen, Cochem, Koblenz, Mainz, Speyer, Kehl en Breisach. Er zijn overnachtingen gepland in Amsterdam, Bazel en Rudesheim. Het zusterschip Crystal Mahler vervoegt op 29 augustus 2017 de vloot en verkent de Rijn, Main en Donau tijdens langere riviercruises tussen Amsterdam en Boedapest. Op deze routes zal het schip een nacht aan de kade blijven in Boedapest, Wenen, Passau en Amsterdam. De Crystal Bach en Crystal Mahler kunnen 110 gasten ontvangen.
 

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon