Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (7)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
GalŠpagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (2)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (51)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (15)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Celebrity Cruises bouwt luxeyacht voor Galapagos
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
26 dec '17
 
Celebrity Cruises lanceert in mei 2019 een nieuw schip voor de Galapagoseilanden. Celebrity Flora wordt het eerste vaartuig in zijn soort, speciaal gebouwd voor deze unieke bestemming. Het luxeyacht zal plaats bieden aan 100 passagiers die uitsluitend in suites verblijven. Alle publieke ruimtes en suites zijn bovendien naar buiten gericht, zodat de natuur en de zee steeds centraal staan.
 


Celebrity Flora wordt het meest milieuvriendelijke vaartuig dat in de archipel zal varen. Het maakt onder meer gebruik van energiezuinige motoren, natuurlijke materialen en nieuwe GPS-technologieŽn die het uitwerpen van ankers overbodig maken. Het schip beschikt op de achtersteven over een marina waaraan gelijktijdig drie Zodiacs aanmeren. Op die manier kunnen de passagiers sneller ontschepen en hebben ze meer tijd om deze ongerepte eilanden te bezoeken.Celebrity Cruises wil de gasten een nieuw niveau van natuurverkenning, duurzaamheid en luxe aanbieden. De passagiers verblijven dan ook in de meest luxueuze accommodatie in de Galapagos. De Penthouse Suites tellen maar liefst 119,6 m≤, de grootste kajuiten in de Galapagoseilanden. Alle suites beschikken over kamerhoge ramen. 38 van de 50 suites hebben bovendien een badkamer met buitenramen. De Sky Suite of instapsuite is 34 m≤ groot en beschikt net zoals de kajuiten op de nieuwe Celebrity Edge over een Ďinfinite verandaí waarbij het balkon wordt geÔntegreerd in de hut. Voor gasten die met familie en vrienden reizen, kunnen suites worden samengevoegd.Centraal in het leven aan boord staat de Discovery Lounge waar natuurkundigen presentaties houden en het dagprogramma overlopen. The Observatory is letterlijk een uitkijkpunt om de eilanden te bewonderen en is bovendien uitgerust met een volledige bibliotheek gewijd aan de Galapagos. Op het Stargazing Platform kunnen de passagiers ís avonds deelnemen aan begeleide sterrenkijktours. The Vista is de ultieme ruimte om in de openlucht te ontspannen, met een boek weg te zakken in een zonnebed of samen met nieuwe kennissen van een cocktail te nippen. Celebrity Flora beschikt verder over twee eetgelegenheden. In het Seaside Restaurant serveert de met Michelin-sterren bekroonde chef authentieke gerechten, bereid op basis van lokale ingrediŽnten en duurzame visproducten. Het Ocean Grill Restaurant is overdag een casual eetgelegenheid en ís avonds de plaats om onder een sterrenhemel te dineren.Celebrity Flora zal vanaf 26 mei 2019 vanuit Baltra het hele jaar door twee verschillende weekcruises aanbieden in de Galapagoseilanden. Grondig opgeleide natuurgidsen begeleiden alle cruises en delen hun diepgaande kennis over de archipel met de gasten. Celebrity Cruises biedt bovendien de mogelijkheid om de cruise in de Galapagos uit te breiden met een landtour naar Quito en de Machu Picchu. Alle afvaarten met de Celebrity Flora zijn vanaf heden te boeken via Cruise Plus en ATC Cruises.


 

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon