Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (1)
Celebrity Cruises (3)
Crystal Cruises (8)
Cunard (3)
Hapag-Lloyd Cruises (7)
Holland America Line (5)
MSC Cruises (1)
Norwegian Cruise Line (1)
Oceania Cruises (3)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Royal Caribbean (1)
Scenic (1)
Seabourn (6)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (7)
Star Clippers (4)
Bestemmingen
Alaska (2)
Atlantische Eilanden (1)
Baltische Staten (1)
Caraiben (5)
Galápagos (2)
Middellandse Zee (5)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (2)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Cruise News (51)
Cruise Plus Aanrader (8)
Food (1)
Hot Deal (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (15)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (4)
 
Hapag-Lloyd Cruises steelt de show in Berlitz-cruisegids 2018
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
2 okt '17
Hapag-Lloyd Cruises wist in de zopas verschenen Berlitz Cruising & Cruise Ships 2018 de hoofdprijzen in de wacht te slepen. De MS Europa en MS Europa 2 van de Duitse rederij werden in de gezaghebbende cruisegids andermaal uitgeroepen tot enige vijfsterrenplusschepen in de wereld. De Europa 2 kreeg van Berlitz 1.863 punten op 2.000. Dit zijn er zelfs nog enkele meer dan vorig jaar. De Europa kan pronken met 1.852 punten op 2000. Het is al het 18de jaar dat dit luxeschip bovenaan de ranglijst staat.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Europa 2 blijft de nummer één
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
9 nov '16
De Europa 2 van Hapag-Lloyd Cruises mag zich ook in 2017 het enige vijfsterrenplus-cruiseschip in de wereld noemen. In de zopas verschenen Berlitz Cruise Guide 2017 krijgt het luxeschip andermaal de allerhoogste onderscheiding. Het is al het vierde jaar op rij dat auteur Douglas Ward de Europa 2 met een score van 1.860 op 2.000 uitroept tot allerbeste cruiseschip in de wereld. Op de tweede plaats staat de Europa met 1.852 punten, een punt meer dan vorig jaar.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Hapag-Lloyd bestelt twee moderne expeditieschepen
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
3 okt '16
Hapag-Lloyd Cruises lanceert in 2019 twee nieuwe expeditieschepen. Het eerste schip komt in april 2019 in de vaart. Het zusterschip volgt in oktober van hetzelfde jaar. De vaartuigen zullen 16.100 brutoton meten, 138 meter lang zijn en plaats bieden aan 240 gasten en een 170-koppige bemanning. Eén schip richt zich op de Duitssprekende markten. Het zusterschip zal tweetalige cruises (Duits/Engels) voorstellen en lonkt daarbij ook naar de Belgische, Nederlandse, Britse en Amerikaanse markt. In die zin zal het nieuwe vaartuig over enkele jaren de Hanseatic vervangen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Hapag-Lloyd Cruises scoort hoog in Berlitz-gids
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
4 jan '16
De Berlitz-gids riep de MS Europa 2 voor het derde opeenvolgende jaar uit tot het beste schip in de wereld. In de ‘Berlitz Cruising & Cruise Ships 2016’ krijgt het luxeschip andermaal 1.860 punten op 2.000. Samen met de MS Europa zijn deze twee vaartuigen van Hapag-Lloyd Cruises de enige vijfsterrenplus-schepen die de wereldzeeën doorkruisen. In de gids spreekt de gezaghebbende auteur Douglas Ward van “twee prachtige schepen om mee te varen met uitzonderlijk veel ruimte per passagier, hoge zolderingen, een prachtig gamma aan restaurants en een attentvolle, vriendelijke maar niet opdringerige bediening.”
Klik hier voor het volledige blog artikel.

“Net zoals haar zusterschip (MS Europa) is ook de MS Europa 2 een schip buiten categorie. De service, het schip en de suite zijn perfect.”
Geschreven door Charlotte
27 jun '14
Enkele maanden geleden ondernam Cruise Plus adviseur Charlotte een cruise in de Middellandse Zee aan boord van de nieuwe trots van Hapag-Lloyd Cruises: de MS Europa 2. Ze liet haar kennersoog vallen op het schip, de bemanning en de service…
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 2 (7 blogartikels)
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon