Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
302   aanbiedingen
18   Cruise Plus suggestie(s)
298   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
7   Reisverslagen
14   Fotoreportages
22   Nieuwsberichten
131   Beoordelingen
4   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Regent Seven Seas ?
Ultra all-inclusive formule. Alles inbegrepen aan boord
Ultieme luxe en extreme Regent verwennerij.
Keuzen uit diverse restaurants, zonder toeslag
Beste keuze voor wie veel excursies maakt
Enkel bij Regent: gratis en onbeperkt excursies
Bijna uitsluitend ruime en zeer mooie suites met balkon
Aan boord gratis en onbeperkt Wi-Fi internet
Seven Seas Explorer nieuwste standaard in luxecruisen
Hoogwaardig bedlinnen en verzorgingsproducten
Regent staat voor extreme verwennerij. De op en top persoonlijke (all-inclusive) service, verfijnd en verzorgd tot in de puntjes en de ultieme luxe van de suites evenaren moeiteloos die van de beste hotels aan land. Meer nog, de recente renovaties van de ganse vloot vormden een ideale gelegenheid om alle voorzieningen aan boord waar mogelijk naar een nóg hoger niveau te tillen. De interieurs werd...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Regent Seven Seas een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


Veel te kort   
Don 7 sep 2017 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hebben zeer leuke Cruis plus mensen ontmoet die we nogmaals willen bedanken voor de fijne gesprekken en de warme knuffels!
  Een persoonlijke tip

kijken volop uit naar de volgende Cruise plus reis
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Midden-Amerika in volle zomer   
Din 15 aug 2017 - BR uit Wilrijk (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Navigator *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Panamakanaal in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De gehele reis was zeer goed, uw medewerkers hebben ons goed geholpen met het maken van keuzes. Alles op het schip was in orde en de mensen aan boord zeer behulpzaam en het eten was goed. We hadden ook een betere kajuit dan besteld, tot daar alles in orde. Alleen , denk ik, was het schip aan onderhoud toe, zoldering in de kajuit niet helemaal meer passend, roest op plaatsen waar men zo direct met de verfborstel bij kan en nog enkele details. Op de website van de rederij kan men ook niet aangeven of men een dubbel bed of enkele bedden wilen of men een bepaalde soort kopkussens wil zoals bij andere rederijen. Ook bij de keuze van uitstappen zo men meer oog mogen hebben voor mensen met een lichamelijke beperking, ze zijn wel gratis maar toch
  Een persoonlijke tip

Niet aanbevolen in juli en augustus als men de warmte niet goed verdraagt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Cruise Middenlandse zee   
Zon 16 jul 2017 - VC uit Middelkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Regelmatig hing er een reuk van rioolgeur, zeker op ons terras. Als het schip stil lag vielen er (grote) roetdeeltjes op de ligzetels aan het zwembad, afkomstig van de schoorstenen. Te weinig ligzetels in de schaduw.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Eerste natuurcruise   
Don 13 jul 2017 - SR uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Inrichting cruise schip en aangeboden entertainment zijn prima. Vergeleken met ervaring Oceania, minder personeelsbezetting en vriendelijkheid, variëteit en kwaliteit in restaurants beduidend minder dan Oceania
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Cruise    
Din 27 jun 2017 - MI uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goed georganiseerde excursies!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Blijven het herhalen ZEER GOED   
Maa 26 jun 2017 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals we weten,blijft het, onze lievelingsmaatschappij! Het eten blijft zeer goed.Hebben gezien dat de Restaurantkaart hetzelfde is als op de EXPLORER. Dus wat wil je meer!!!
  Een persoonlijke tip

Zeer fijne en gezellige "Cruiseplussertjes"ontmoet.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

cruise ervaring   
Maa 26 jun 2017 - Af uit Boechout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  te amerikaans.Excursies fantastich. Te luidruchtige Amerikanen.
  Een persoonlijke tip

PREFEREREN OCEANIA VOOR VRIENDELIJKHEID,SERVICE en ETEN;
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Genieten   
Woe 31 mei 2017 - DM uit Erpe-mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Navigator *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Cruise plus denkt aan alles, ze herinneren er ons aan dat we onze reis passen moesten vernieuwen.
  Een persoonlijke tip

Kennedy Space Center is een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

panama-reis   
Din 23 mei 2017 - DE uit Hansbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Panamakanaal in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De landexcursies waren minder goed. de comerciele bezoek aan winkels waren voor ons niet nodig.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Minder goed   
Din 23 mei 2017 - PE uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De kwaliteit en presentatie van het eten is bergaf aan het gaan. De kwaliteit van de excursies is eveneens verminderd
  Een persoonlijke tip

Er zijn meer en meer Europeanen aan boord. Waarom geen Belgisch bier, dat maakt deel uit van het Unesco patrimonium. Er mogen eveneens een paar Europese (Belgische) TV posten aanwezig zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Gewoon PRACHTIG ..   
Maa 22 mei 2017 - LJ uit Brugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wie hier niet tevreden is zal nergens tevreden zijn!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

TOP cruise met TOP schip   
Maa 22 mei 2017 - VM uit HASSELT
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het is een schip uit de hogere (prijs)klasse en je mag dan ook heel wat verwachten. Het krijgt van ons de waardering zeer goed en niet uitstekend, omdat er toch een aantal puntjes tot verbeteren zijn. Entertainement is eerder mager en 2 keer per week een Amerikaanse stand-up comedian is voor ons Europenanen niet interessant. Ander punt van kritiek zijn de specialiteitenrestaurants of meer bepaald de reservaties. We hebben alleen (zelfs op voorhand) sharing tables kunnen boeken en dan nog enkel in de late uren!! In het steakhouse hadden we dan nog een negatieve ervaring: we bestelden een surf en turf; de kreeft was caoutchou en de filet pure (rare) was wel rood van binnen, maar de buitenkant was zwart geblakerd. Omdat we nog gasten mee aan tafel hadden, wilde mijn vrouw geen polemiek aan tafel. Toen we daarna de maitre riepen, antwoordde deze dat we dit onmiddellijk moesten melden en dat ze op dat moment niets meer konden doen. Verder was het eten prima, zeker ook in de compas rose, het hoofdrestaurant en in de franse Signature. De route, gewijzigd met Cuba, was al bij al een aangename meevaller en ook het personeel was zoals wij dat op een dergelijk klasseschip gewoon zijn.
  Een persoonlijke tip

Bezoek en rondleiding van brug en gallei is mogelijk. Wel zo spoedig mogelijk na inscheping aanvragen aan de receptie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Droomcruise   
Maa 27 feb 2017 - DM uit Erpe-mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Navigator *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Stille Zuidzee in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals elke Regent cruise uitstekend. Honolulu, Bora Bora, Papeetee.....enkele items van onze bucketlist kunnen schrappen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Cruise Miami - Lima   
Zon 12 feb 2017 - RP uit Lebbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Panamakanaal in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles was zeer goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Monte Carlo - Athene   
Maa 9 jan 2017 - VA uit Itegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze derde cruise met Regent en eigenlijk een beetje (ik zeg wel een beetje) een tegenvaller. Een prachtig schip maar er is niet nagedacht over de onderhoud. Wij vertoefden in een concierge suite een prachtige ruime suite met prachtige badkamer en grote inloop kast. Het probleem overal op de lijsten en opstanden stofvorming (vuil eigenlijk) Het eten op dit schip was super zelf beter dan de andere schepen maar wij hebben geen enkel proper glas, bestek en borden gezien. Alle glazen enz waren voorzien van aflopen en vlekken (Regent onwaardig)
  Een persoonlijke tip

Zie dat het personeel klaar is voor zo een schip en geef hen ook de tijd om iets te poetsen. Zie dat uw vaatwasmachines goed zijn afgesteld zodat aflopen enz niet voorkomen. Ondanks deze tegenvaller al een voorschot voor de volgende cruise betaald.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Cruisen in luxe   
Woe 28 dec 2016 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  RSSS voor ons goed alternatief voor Seabourn.
  Een persoonlijke tip

Bij offerte duidelijk aangeven wanneer geen extra onboard credit verleend wordt voor betaling met AMEX platinum credit card. Was zowel voor boeking Oceania en RSSS in 2016 geen extra on board credit, wat voorheen met Seabourn wel zo was.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Een topreis   
Woe 28 dec 2016 - ME uit Lembeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Amazone in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het interieur van de kajuiten is aan renovatie toe. De rederij is dat ook van plan maar slechts in 2018. Dit euvel wordt echter ruimschoots opgevuld door de professionele en uitermate vriendelijkheid van het personeel van "captain tot housekeeper". De medereizigers waren het met ons eens dat het aanbod van de gratis aangeboden excursies op enkele plaatsen een klein beetje ondermaats was. Maar ach, we werden rotbedorven en dan zoeken we altijd wel iets om te kunnen bekritiseren. Het is dus wel een reis en bestemming om in de top tien te plaatsen.
  Een persoonlijke tip

Ik zou de reis nog eens willen overdoen maar dan in het regenseizoen(december tot juni) omdat dan alle flora in bloei staat. Ik zou dan ook terug beroep doen op Cruise Plus. Top!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Fantastische reis   
Din 27 dec 2016 - LJ uit Pulderbos
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De vlucht hadden we liever rechtstreeks ipv over Lissabon.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

We are Explorer   
Maa 26 dec 2016 - DP uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dankzij uw dossierkennis verliep deze vakantie als een goed geoliede machine, waarvoor onze bijzondere dank.
  Een persoonlijke tip

Ongetwijfeld voor herhaling vatbaar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Indian summer?   
Maa 28 nov 2016 - Vj uit Wemmel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Canada / New England in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie reisweg met interessante aanleghavens.Vooral mooie natuur in Canada. New York steeds indrukwekkend! Andere Amerikaanse havens zeer interessant in verband met bezoek aan historische plaatsen van Onafhankelijkheids oorlog en eerste koloniale nederzettingen.
  Een persoonlijke tip

Vertrek op 20 Oktober was eigenlijk al te laat. Redelijk koud en nat. Afvaart vroeg in Oktober te verkiezen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

West Afrika 2016   
Vrij 25 nov 2016 - NW uit Tessenderlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Navigator *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Afrika in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Entertainement : amerikaans gericht Dankzij prijsreductie op de oorspronkelijke prijs was de prijs/kwaliteit zeer goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Murphy   
Don 24 nov 2016 - HM uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  • Geplande reis had teveel afschaffingen van te bezoeken landen: back-to-back cruise was dus een herhaling van een groot deel van de eerste cruise. • Onderweg werden nog maar een paar stops geschorst. • On-board credit (waar jullie voor zorgden) was onbekend op het schip. • VISA-kaart werd niet aanvaard op het schip: wordt aangeboden in U.S.A. en moet dus extra toelating hebben. • Transport luchthaven naar pre-cruise hotel: niet inbegrepen. • Alle excursies zijn inbegrepen met uitzondering van Rome en luchthaven. • Zwaar ziek geworden aan boord: uitstekende verzorging doch zeer prijzig. Reisbijstand ziekteverzekering dekt geen landen met vlag waaronder de cruiseschepen varen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Explorer   
Vrij 11 nov 2016 - LK uit Roeselare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Luxe boot. Veel pracht en praal Prachtige restaurants Vooral Amerikaans gericht Lekker eten, maar ontbijt een beetje zwak. ( weinig kruze brood , charcuterie, te uitgebreide warme gerechten) Spijtig dat er geen buitenbar is na 18 uur Mooi zonnedek met super goeie ligbedden
  Een persoonlijke tip

Een prachtig schip voor herhaling vatbaar. Prijs niet overdreven voor de luxe die je krijgt. Wij hebben wel een outdoor bar gemist na 18 uur, Aperitief, een pittig dansje. ?
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Prachtig   
Din 8 nov 2016 - MF uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten aan boord is heel lekker; de reden om zeer goed te quoteren ipv excellent is het feit dat de eggs benedicte niet goed waren en mijn filet mignon 2x niet juist gebakken was. Verhouding prijs/kwaliteit is goed tot heel goed... als men rekening houdt dat men elke dag een excursie doet en idd voldoende alcohol consumeert... Voor iemand die enkel aan boord blijft en gewoon wil genieten, is het toch veel geld.
  Een persoonlijke tip

Er is veel kastruimte... nog nooit zo veel plaats gehad. Zeker reserveren in de speciale restaurants: onze voorkeur was Prime 7 en dan Chartreuse... Alaska crabpoten bij Prime 7 zijn ontzeggend lekker...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Cruise Mariner   
Vrij 28 okt 2016 - DG uit Willebroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Canada / New England in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Excursies zijn vaak zonder veel inhoud Internet aan boord werkt niet zo goed Niettegenstaande er veel meer Vlamingen dan Nederlanders zijn, krijg ge altijd een uittreksel van een Nederlandes krant en niet van en niet van een Vlaamse.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

mooiste schip, qua design   
Woe 19 okt 2016 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zie hieronder
  Een persoonlijke tip

Netheid in de suite kon veel beter. Overal op het schip feitelijk : vingers op de glazen, couverts met druppels en vingersafdrukken, borden niet proper. Zonde voor zo een prachtig nieuw schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Wondermooi-schip   
Woe 19 okt 2016 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer fijne ervaring. Vooral het eten was ongeleooflijk goed. Zelfs veel beter als de andere Regent-schepen.
  Een persoonlijke tip

Door deze ervaring zijn we nog meer overtuigd,om bij Regent te blijven. Prijs/kwaliteit kan niemand het beter doen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

prachtige reis    
Woe 19 okt 2016 - VR uit Vorselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  WIJ HEBBEN VOOR 100 % GENOTEN VAN DEZE CRUISE LEKKER ETEN- MOOI SCHIP -ALES RELAXED-MOOIE UITSTAPPEN-ZALIG…….. EN OOK BELANGRIJK,MOOI WEER !!!
  Een persoonlijke tip

ZO LAAT MOGELIJK BOEKEN,DAN HEB JE DE BESTE PRIJS VOOR JE CRUISE
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Monte Carlo-Athens   
Woe 19 okt 2016 - SE uit Antwerpen 5
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prima
  Een persoonlijke tip

doe zo verder
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Zeer tevreden   
Woe 21 sep 2016 - DD uit Ertvelde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze eerste cruise is ons erg bevallen. Een Amerikaanse mede-opvarende zei ons : 'For your first cruise you picked out the best' en ik geloof hem.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

enthousiaste Regent-fans   
Maa 29 aug 2016 - DL uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen negatieve bemerkingen
  Een persoonlijke tip

bij het ontbijt veel meer bruin brood. Reeds meerdere keren doorgegeven.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

mooi !   
Woe 24 aug 2016 - WH uit Winksele 3O2O
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Weinig bewegingsmogelijkeid Golfen graag toelichten en zo mogelijk verbeteren.
  Een persoonlijke tip

Lichaamsgewicht in toom houden,
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

unieke ervaring   
Din 23 aug 2016 - KR uit Heppen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  de ,maiden trip was zeker zijn geld waard al waren er nog wat kleine mankementjes aan het schip
  Een persoonlijke tip

neem een penthouse suite
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

een belevenis.   
Din 23 aug 2016 - HT uit St-kruis
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  reeds een voorschot geboekt op het schip voor 2 personen
  Een persoonlijke tip

de Britse eilanden mag ook met de Seven seas
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Dit kan/moet beter   
Din 23 aug 2016 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  - Te donkere en te koude plaatsen - Geen Europese TV kanalen - Slecht/slordig afgedrukte kranten - Te harde saaie muziek in restaurants - Sober/eentonig ontbijt en lunch buffet - Zwemdok slechts open rond 7.30 AM !!! Dit moet vroeger in deze periode van het jaar . -
  Een persoonlijke tip

Kan veel beter . Liever Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

zeer goed   
Din 23 aug 2016 - VD uit Roeselare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Explorer *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij, maar ook vele andere mensen vonden dat de airco op het schip ( restaurants, bars, ....) te koud stond.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Eerste ervaring met Regent Seven Seas   
Vrij 12 aug 2016 - vL uit 2018 Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Navigator *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een heel toffe reis, het eten was heel lekker maar het entertainment zou beter kunnen, weinig echte shows
  Een persoonlijke tip

Buiten het showgebeuren was alles tip top in orde
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Alaska Cruise   
Woe 3 aug 2016 - VI uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schitterende keuken. Persoonlijke benadering is matig. Communicatie bij problemen is niet goed.
  Een persoonlijke tip

Seabourn is beter en verfijnder dan RSS
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

cruise   
Maa 25 jul 2016 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Navigator *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  restaurant prime 7 uitstekent 1 min punt je moet er je wijn betalen
  Een persoonlijke tip

de gratis exscursies zijn niet zo fameus had er meer van verwacht . weinig schows slecht orkest niet voor herhaling vatbaar wel met ander schip van regent
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Alweer maar eens zeer goed!   
Woe 20 jul 2016 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Navigator *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Steeds dezelfde goede zorgen en vriendelijk personeel,die we reeds zo vaak mochten ervaren. Aanbod en kwaliteit van het eten,vonden we zelfs beter dan op de andere REGENTS.
  Een persoonlijke tip

Zulke aanbiedingen blijven brengen A.U.B.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

cruise alaska   
Don 30 jun 2016 - Hr uit Beek En Donk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het was wel jammer dat toen we aankwamen in anchorage het hotel zei dat wij niet geboekt waren en we ook geen gegevens hadden voor de volgende dag hoe en wat de transfer naar de boot dit kwam later per mail maar dat bleek ook niet juist want we moesten helemaal ergens anders zijn
  Een persoonlijke tip

even een vergelijk ik vond bij silversea beter van dag tot dag aangegeven vooraf kleding voorschrift en dat was bij regent niet duidelijk
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Cruise rond Britse Eilanden   
Zon 26 jun 2016 - VR uit Lier
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Britse Eilanden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  P/Q-verhouding zeer goed. Vinden all-in clausule uitstekend. Sommige gidsen waren goed tot zeer goed; soms niet altijd to the point.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

geweldige belevenis   
Woe 18 mei 2016 - GA uit Tilburg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Panamakanaal in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze eerste cruise en zeker niet de laatste! Probleem is dat nu de lat voor een volgende cruise wel erg hoog ligt! Dank ook voor de hartelijke ontvangst in St Niklaas.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Verrassend veelzijdig Centraal Amerika   
Woe 18 mei 2016 - WH uit Tilburg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Panamakanaal in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We zijn wederom zeer tevreden en hebben genoten van een prachtige reis en veel gezelligheid.
  Een persoonlijke tip

Ga zo verder!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

cruise hongkong tokyo   
Maa 4 apr 2016 - BV uit hogestraat 107A hooglede
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  cruise perfect verlopen. Enige opmerking is de timing van de aankomsten in de diverse aanlegplaatsen. Door het te laat aanleggen waren sommige uitstappen in een recordtempo afgewerkt en was tijd tekort om alles rustig te zien.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Mooie ervaring   
Don 31 mar 2016 - VW uit Berlare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dank voor het team van cruise plus, die hadden alles perfect geregeld. Het was een mooie cruise, wel jammer dat we géén 2 dagen Beijing hadden, juist daarvoor hadden wij deze cruise geboekt ! We hebben ook zeer veel tijd verloren door de paspoortcontroles, wat ten koste van de uitstappen was. De bediening van het "ontbijt" in Compass Rose was zeer slecht ! Wifi aan boord is van ondermaatse kwaliteit niettegenstaande je toch veel geld betaald voor het gebruik ervan.
  Een persoonlijke tip

Misschien de cruise een paar weken later organiseren, het is vrij koud en daardoor staat er nog niets in bloei, alles is nog in zijn winterslaap. Vooral Japan die gekend staat om zijn prachtige tuinen, daar was nu niets van te merken. ook zou de rederij zich aan het schema moeten houden van de voorziene uitstappen, wij hebben verschillende opmerkingen gehoord hierover door de passagiers en vonden dit persoonlijk ook.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Geen succes in het Verre Oosten   
Woe 2 mar 2016 - VG uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het schip en de service waren prima; Door het slechte weer kon het schip niet aanmeren in Ho Chi Ming City Vietnam en niet in Maleisie (Kota Kinabaru) Wij kozen deze cruise speciaal voor Vietnam en Maleisie! De ontgoocheling is groot.Hong Kong was de beste stop . Het aantal passagiers is op het randje;bij het ontbijt en de dagen op zee was er soms een onaangename wachttijd. Wij verkiezen Seabourn en Silversea boven RSSC
  Een persoonlijke tip

De weersomstandigheden mogen een cruisereis niet laten ontsporen zoals nu het geval was.Geen alternatief plan en dus saaie dagen op zee of in de havens van Brunei en Manila.Het Verre Oosten heeft weinig cultuur te bieden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Onze beste cruise tot nu !   
Maa 8 feb 2016 - VJ uit Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Panamakanaal in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip is niet hypermodern, maar wel heel smaakvol ingericht en alles wordt perfect onderhouden. De suite was bijzonder goed en adequaat ingericht. Personeel overal zeer vriendelijk en accuraat. Uitstappen zeer interessant en leuk, en goed georganiseerd. Eten in alle restaurants zeer goed tot uitstekend. Rustige, aangename sfeer in alle ruimten. Entertainment goed. De reis was niet goedkoop, maar alles was dan ook inbegrepen, dus geen onaangename verrassingen bij het uitchecken. Wij gaan zeker terug naar Regent! Bijzondere pluim voor Cruise Plus: heeft deze reis tot in de puntjes georganiseerd, absoluut top! Volgende reis boeken we zeker terug bij Cruise Plus!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Roze dolfijnen   
Din 26 jan 2016 - DM uit Erpe-Mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij wisten niet dat er roze dolfijnen bestonden, dit is echt iets unieks om te zien op de Amazone.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

prachtreis   
Maa 4 jan 2016 - KR uit Heppen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Navigator *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Amazone in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  deze cruise heeft ons meer gebracht dan we verwacht hadden, echt een meevaller
  Een persoonlijke tip

echt een aanrader, en geen schrik hebben van muskieten of muggen, we hebben er geen enkele gezien
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Een ervaring rijker   
Don 31 dec 2015 - EJ uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Indische Oceaan in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een fantastische cruise van 31 dagen, waar altijd wat te doen is. Uitstekend wat betreft eten en drinken. Vriendelijkheid ten top.
  Een persoonlijke tip

Enkele ligzetelplaatsen meer in de schaduw zou wel aangenaam geweest zijn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Kwaliteitsniveau zakt.   
Woe 30 dec 2015 - PE uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Transatlantisch in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Opmerkingen werden reeds doorgegeven aan Greetje. Algemene opmerking: het personeel klaagt over de toenemende druk ingevolge personeelsvermindering.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Tevreden   
Zat 19 dec 2015 - DR uit Olsene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Afrika in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Over de Mariner waren we zeer tevreden, het eten, en vooral de vriendelijkheid van het personeel. Aan de uitstappen moet nog wat gewerkt worden, lange wachttijden doordat de bussen niet op tijd komen maar dat ligt eerder aan de Afrikaanse mentaliteit. Mozambique is geen meerwaarde. Een dag langer in Mosselbay of Walvis Bay zou welkom zijn.
  Een persoonlijke tip

Visum is niet verplicht als je niet van het schip gaat in Mozambique, trouwens de uitstap is de kost van het visum niet waard.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Schitterende cruise in een prachtig vaargebied   
Don 17 dec 2015 - LJ uit Lummen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Afrika in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Regent is echt een prima cruisemaatschappij, op alle terreinen. Sommigen vallen zeker voor de informele kledingstijl en voor het all inclusive-aspect. Het traject Zuid-Afrika/Namibië is schitterend, alleen Mozambique zouden vele gasten laten vallen als aanmeerhaven, liever een extra dag in Walvisbaai bvb. Onze penthouse suite was zeer ruim en erg comfortabel, alleen hadden we de eerste 12 dagen last van frietengeur vanaf zo'n 18 u tot 23 u vanweg het bovenliggende restaurant, en werd op het dek boven ons vanaf 07.00 u in de vroege ochtend hartelijk rondgegooid met dekmeubilair: maar die beide kanttekeningen doen absoluut niets af van het feit dat het een werkelijk uitstekende cruise was. Enige relevante vragen zijn eigenlijk: zouden we nog met Regent cruisen, en dat is een volmondig 'ja !'. En zouden we die regio nog aandoen: onmiddellijk !
  Een persoonlijke tip

Boek geen alternatieve uitstappen aan wal als je 4 tot 5 maanden na bevestigde van je reservering van de excursie de melding krijgt van RSSC dat de excursie alsnog is overboekt en dat je niet bij de 'gelukkigen' bent, want uiteindelijk blijken ze toch nog de excursie te laten doorgaan. Algemeen: mijd suites gelegen onder gemeenschapsvoorzieningen aan boord.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Was heel goed   
Din 1 dec 2015 - VF uit Bornem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor een cruise van 24dagen was het ganse pakket uitstekend. Het personeel was heel vriendelijk. Het eten was heel lekker vooral omdat je in Primi 7 en Signatures verschillende malen kon reserveren.
  Een persoonlijke tip

het negatieve punt was dat het personeel zo vlug wisselt. Wij waren in mei op de Mariner en nu was 95 % van het personeel veranderd. Dit vind ik een minpunt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

cruise Istanbul-Dubai   
Maa 30 nov 2015 - DH uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Midden-Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ik ben verrast om het verschil tussen Regent VOYAGER die ik 9/10 geef en Regent Mariner in Mei Barcelona-Barcelona die ik maar 6/10 gaf
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

excellent   
Vrij 30 okt 2015 - KR uit Heppen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Atlantische Kust in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Door met Regent te cruisen hebben we gekozen voor service in de ruimste zin . kortom we zijn zeer tevreden
  Een persoonlijke tip

de menukeuze op alle schepen in Signature en Prime 7 is al jaren dezelfde!!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Zeer tevreden,vaargebied,Midellandse Zee   
Woe 21 okt 2015 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Transatlantisch in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Altijd weer lekker thuiskomen bij Regent,en het doet deugd als vele personeelsleden U onmiddellijk bij naam noemen!
  Een persoonlijke tip

Hebben spijtig genoeg pas de laatste dag ontdekt dat er nog Cruisplussertjes waren!!! Steeds weer van de partij bij zulke aanbiedingen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

zeer goed   
Maa 19 okt 2015 - DL uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geen negatieve ervaringen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Bucket list waardig   
Don 15 okt 2015 - EL uit Antwerpen 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor ons een eerste ervaring. Daarom een beetje overdonderd. We weten van anderen dat het steeds zo'n kwaliteit is met soms verrassende extra's.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Istanboel/Istanboel   
Woe 7 okt 2015 - DD uit Oostkerke (damme)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Spijtig problemen bij vervoer van het schip naar de chaotische vlieghaven van Istanboel . Voor de rest was alles uitstekend,voor herhaling vatbaar!
  Een persoonlijke tip

Zeer mooie en interessante reis. A,angename ervaring met cruisen. Wij zijn klaar om opnieuw te vertrekken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Na-cruise evaluatie   
Din 6 okt 2015 - DP uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij hebben genoten van een zonovergoten cruise aangevuld met een rijke cultureel aanbod aan excursies. Maar onze 2e ervaring met de Rss mariner heeft op alle facetten ingeboet tov onze eerste, hetgeen wij zeker niet hadden gehoopt laat staan verwacht en dit van zo'n rederij.
  Een persoonlijke tip

De aanwezigheid van een cruise+ medewerker aan boord en tijdens de terugreis was niet een meerwaarde hetgeen wij zeker hadden verwacht.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 40 / 100

Culturele cruise   
Din 6 okt 2015 - DM uit Erpe-mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bus na de cruise naar de luchthaven 1/2 uur of zelfs 1 uur vroeger.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

mooie reis   
Din 6 okt 2015 - PE uit Wondelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een mooie promotie
  Een persoonlijke tip

een aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

chaos   
Din 6 okt 2015 - De uit Kemzeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  bij het vertrekken in istanbul was het al prijs 2 uur wachten op de bus.vervoer geregeld buiten regent om is een catastrofe bus mag niet binnen in de haven ze was 2 uur te laat buiten wachten in de volle zon zonder drinken zonder informatie zonder toilet,dan de nooit geziene chaos op de luchthaven met als gevolg 5 mensen die hun vlucht gemist hebben en 1 koppel omgeboekt naar de dag erop.
  Een persoonlijke tip

vergeet lunchpakket op de bus, regent onwaardig. een droog broodje met droge kip zak chips een caramelreep een banaan een cake en een klein fruitsapje dit alles voor een uitstap van 8 uur in de woestijn in meer dan 35 graden.als dit de Costa was zouden we erom kunnen lachen nu niet
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

goed   
Maa 5 okt 2015 - VW uit Berlare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  we hebben de cruise van Regent goed ervaren, goede excursies en zeer goede gidsen, maar vonden de Silversea iets hoger qua niveau. wifi en liften op schip konden zeker beter
  Een persoonlijke tip

de organisatie van transfer schip naar luchthaven, zéér chaotisch, eigenlijk ondermaats en bezorgde ons veel stress. voorziene bus was te klein ( 20pers voor een groep van 64 pers. ) géén begeleiding in luchthaven van reisorganisator die mee was, het was kantje boordje om vlucht te halen, niettegenstaande we om 8u reeds van het schip waren en onze bagage hadden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

Top ervaring   
Maa 5 okt 2015 - DE uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer tevreden , alles was perfect .
  Een persoonlijke tip

Verbetering van het aanbod voor het ontbijt , brood assortiment en kazen waren beperkt
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

leuke cruise   
Maa 5 okt 2015 - MR uit Antwerpen 1
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ik heb enkel een opmerking aangaande het doktersbezoek dat uitermate duur (853 dollar) was en waar ik het idee had dat ik onnodige onderzoeken heb moeten ondergaan, zonder voorafgaande verwittiging inzake de kostprijs door de dokter.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Droom wordt werkelijkheid   
Maa 5 okt 2015 - PE uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oraginsatie van cruisePlus is gewoon perfect.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Israel-Egypte-Turkije   
Maa 5 okt 2015 - NW uit Tessenderlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  transport en begeleiding van de luchthaven naar het schip en omgekeerd verliep zeer chaotisch . Service vanuit het kantoor was uitstekend .
  Een persoonlijke tip

Zorg voor meer ervaren begeleiding bij het transport tussen schip en luchthaven(als u daar voor instaat ) zeker in landen als Turkije
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Regent SS   
Maa 5 okt 2015 - MA uit Antwerpen 1
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De transfer naar de luchthaven was NIET goed georganiseerd : we werden opgepikt en moesten vervolgens in de tegenovergestelde richting van de luchthaven ( dus weg van de luchthaven ) nog mensen oppikken, waardoor we iets meer dan een uur later opnieuw bijna voor onze voordeur passeerden...... Het uitchecken uit de cruise terminal EN de transfer naar de luchthaven in Istanbul verliepen in complete chaos......
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Istanbul Istanbul   
Maa 5 okt 2015 - QE uit Antwerpen 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na een vorige ervaring met Regent op de Voyager, desondanks een recent opfrissing leek ons het schip aan een 'opfrissing' toe. We kregen de i druk dat men op verschillende vlakken wil besparen (competentie, vriendelijkheid (??) personeel, kwaliteit keuken, gratis uitstappen enz. Hebben wel van onze cruise genoten!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Cruise van 16sep tot 28sep    
Maa 5 okt 2015 - NR uit Brussel 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het is maar een luxe probleem, maar toch zeer belangrijk in verband met het bergen van kostbare voorwerpen! Zie opmerking ivm de safe !
  Een persoonlijke tip

In verband met de suite 912 : slecht één opmerking Safe is veel te ondiep, terwijl ze geinstalleerd is boven een lade kast van zeker 40cm diepte !! Er mag binnen in de safe niets tegen de deurtje komen want anders zijn er problemen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

14 super dagen met GREETJE   
Maa 5 okt 2015 - LL uit Meeuwen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hoe kan het dat een indoor cycling tijdens die 14 dagen al vanaf de eerste dag volledig volzet was ? Om een "opgrating" tegen vergoeding, te krijgen was dit tijdens deze cruise niet mogelijk . Vraag om een grotere suite te bezichtigen was ook niet mogelijk en mijn vraag om Hermes producten uit te proberen was ook onmogelijk.
  Een persoonlijke tip

Bij promotie vanuit Regent is er steeds een misleidende info met gratis "flight" zelfs in business class. Na info steeds de melding "alleen voor usa" Is dit een vorm van "racisme": aanhef Human rights "ALL PEOPLE ARE EQUAL..."
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Istanbul-Istanbul   
Maa 5 okt 2015 - VP uit Tessenderlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  transport Istanbul Mariner-luchthaven slecht geregeld
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

De gelukkige en tevreden cruisers   
Vrij 28 aug 2015 - LR uit Kapellen (antw.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Voyager *****+van Regent Seven Seas met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij waren de enige Vlamingen aan boord, maar alles was tot in de puntjes geregeld de taxi's, de vlucht alle uitstappen , het was echt genieten vanaf we thuis de deur sloten tot we terug thuis waren geen enkel probleempje. Gewoon super !!
  Een persoonlijke tip

De theatervoorstellingen waren goed maar voor ons iets te Amerikaans
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Zeer mooi en verzorgt   
Zon 9 aug 2015 - TL uit Vrasene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSeven Seas Mariner *****van Regent Seven Seas met vaarroute Middellands