Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
1028   aanbiedingen
14   Cruise Plus suggestie(s)
5   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
24   Fotoreportages
35   Nieuwsberichten
49   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   80%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Norwegian Cruise Line ?
Zeer moderne schepen & faciliteiten
Studio’s voor singles/alleenreizenden
Freestyle cruisen: maximale vrijheid aan boord
Wereldberoemde shows en musicals
The Haven: luxeschip-in-schip concept
Grootste touwenparcours en aquapark op zee
Norwegian Cruise Line is in de eerste plaats een vernieuwende rederij. Niet zelden zijn ze de eersten om met een nieuw concept op het toneel te verschijnen. Zo vond NCL bijvoorbeeld het ‘Freestyle cruisen’ uit, een eigentijdse formule die u maximale vrijheid garandeert. Cruisen met NCL is heerlijk los en ontspannen. U bent tenslotte met vakantie ! Norwegian heeft zich lange tijd doen opmerken vanw...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Norwegian Cruise Line een algemene score van 80%.

Alvast veel leesplezier !


OK   
Maa 9 jan 2017 - WS uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Breakaway ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  NCL was iets te Amerikaans voor onze behoeften . Het concept cruise is wel zeker voor herhaling vatbaar.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Voor ons te groot schip   
Zat 19 nov 2016 - RP uit Essen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Transatlantisch in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten in specialiteitenrestaurant is het geld niet waard, uitgezonderd Moderno.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

Van matig naar uitstekend   
Zat 8 okt 2016 - BJ uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Star ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Noord-Europa in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten was ondermaats tot matig , behalve in de speciale restaurants . Het entertainment was uitstekend
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

te Amerikaans   
Don 14 jan 2016 - Kf uit Grimbergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Sun ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een schip met vooral Amerikanen aan boord, waar ook alles (eten, entertainment, ...) op hun is afgestemd ligt ons niet
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

1ste keer met NCL en ook LAATSTE keer!   
Maa 14 sep 2015 - DB uit Oostduinkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  - heel veel luidruchtige muziek aan het zwembad. Zelfs onze kinderen van 10 jaar vonden het NIET leuk. - H2O bar was dan wel rustig maar hier waren de kinderen niet welkom... - document ingevuld tijdens onze cruise met onze bedenkingen: helemaal GEEN reactie op gekomen van NCL! Bij andere rederijen hechten ze WEL belang aan positieve en negatieve tips TIJDENS een cruise. - drankpakket inclusief was leuk extraatje bij boeking. Wat blijkt: HEEL VEEL alcohol is INCLUSIEF (tot ongeveer € 11.00/consumptie) maar koffie (ongeveer € 3.00/consumptie) is NIET inbegrepen. Antwoord aan de receptie: is de politiek van NCL en anders zou iedereen zijn koffie komen halen in het "Atrium" want de koffie in de restaurants was VER ONDERMAATS! Ook de receptionist haalde zijn koffie in het "Atrium"! Dat zegt veel over de kwaliteit hé.
  Een persoonlijke tip

Wil je RUST op een cruise schip, ga dan ZEKER NIET met NCL! Ook het meeste personeel is niet vriendelijk, op enkele uitzonderingen na!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

Op en top voor kids   
Vrij 4 sep 2015 - OD uit Sint-Denijs-Westrem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Getaway ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Caraiben in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Getaway is dé boot voor families met kinderen, met fantastische glijbanen, een touwenparcours, klimmuur etc etc . Tegelijkertijd fantastisch lekker eten in ontelbare restaurants. Helaas omwille van de koers van de dollar vielen de excursies duur uit
  Een persoonlijke tip

We vonden de meerprijs voor een balkon meer dan de moeite waard: zalig genieten en een lekker gezellige, intieme plek om een wijntje te drinken en een boekje te lezen... heerlijk!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

SUPER !   
Zon 9 aug 2015 - MC uit Deurle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Spirit ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niets voorzien van schoenpoets in de hut/boot
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

de moeite waarde   
Din 4 aug 2015 - MJ uit B 3630 Maasmechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Star ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  3x cruise gemaakt met de Jade 1x met de Star. Ik miste wel de latitude party op de Star.
  Een persoonlijke tip

De volgende cruises zullen steeds NCL zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

heel tevreden!   
Woe 22 jul 2015 - DK uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Star ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heel goed bevallen! 2de maal dat we een cruise boeken met Cruise Plus. Alles naar wens, ook de geboekte excursies. Heel vriendelijke service aan boord. Het was wel druk op de ochtend- en middag buffetten op de Norwegian Star.
  Een persoonlijke tip

Een aanrader. Super voor de kids.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Fantastisch!   
Din 21 jul 2015 - WR uit Ham
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was voor ons de eerste keer en we waren aangenaam verrast. Jullie hadden ons dit grote schip afgeraden, maar hebben geen spijt van onze keuze. Super service en vriendelijk personeel. Proper, lekker en gevarieerd eten. Entertainment voor iedereen. Na uitstappen stond er zelfs personeel klaar met drank en frisse doekjes. Gewoon super!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

TOP   
Maa 20 jul 2015 - Vp uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Charlotte is zeer gedreven en ZEER goed in haar job
  Een persoonlijke tip

schip is wel toe aan een opfrissing zoals stoffering van meubilair wel allemaal zeer netjes
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Cruise Griekse eilanden   
Zon 28 jun 2015 - Jk uit Leuven
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Excursie Santorini (Ultimate Santorini) was ondermaats : te veel tijd gespendeerd aan Akrotiri, te weinig aan locaties Oia en vooral Fira. Lunch was eentonig; weinig typisch Griekse elementen. Prijs kwaliteit niet goed.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Fantastische cruise   
Maa 25 mei 2015 - VH uit Broechem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het enige minpuntje dat wij vonden is dat je voor een fles plat water 5,81 dollar moet betalen. Redelijk duur. Voor de rest geen opmerkingen.
  Een persoonlijke tip

Plat water zou toch gratis ergens te verkrijgen moeten zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Wederom een SUPER CRUISE!!!   
Zat 25 apr 2015 - DM uit Sinaai-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We waren de derde maal op dit schip. Ideaal voor mensen die het heel relaxed willen doen. Alles gaat er heel gemoedelijk aan toe, maar toch heel professioneel. Het is ook zeer kindvriendelijk. De specialiteitenrestaurants zijn top. Ook de avondshows zijn van zeer hoog niveau. Enige min-punt, de cocktails zijn helemaal niet lekker met uitzondering van de martini-flight, een palletje van cocktailglaasjes met 6 verschillende drankjes op basis van wodka.
  Een persoonlijke tip

Neem zeker het ultimate dining package!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

cruise vol cultuur ,historiek en fun   
Zat 25 apr 2015 - DM uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een prachtige trip doorheen het verleden door de historische route en aanleghavens van het schip. Bij NCL steeds vertier op een nonchalante en aangename manier.
  Een persoonlijke tip

Geniet ten volle ,vanaf het eerste moment , want de tijd op de cruise gaat veel te snel voorbij !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Aanrader   
Zat 25 apr 2015 - Vp uit Ertvelde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Opnieuw een heerlijke ontspannende cruise gehad !! Zien al uit naar de volgende in September. Bedankt Caroline & Charlotte
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Goed voor een tussenuitje   
Maa 16 mar 2015 - VM uit Hasselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemeen: Het is geen luxe-schip, maar qua verhouding prijs en het gebodene is dit een goede middelmaat 7/10 Hut: alles is aanwezig en proper, maar het is wel erg klein, zeker het toilet en de badkamer. Eten: Wij hebben met ons pakket praktisch alle dagen een specialiteitenrestuarant gekozen. Het eten was er niet slecht, maar we hebben al beter gezien. Het moest er blijkbaar ook allemaal nogal snel gaan en dat breekt de sfeer " van eens lekker genieten". Buffetrestaurant is zeer goed en heeft voldoende variatie, maar het is er altijd (te) druk. Daarentegen is het rustiger in het main restaurant, maar hun lunchmenu stelt echt niets voor. Service aan boord: kamersteward is zeer vriendelijk en doet ook zeer zijn best. De bediening is meestal wel vriendelijk, maar het personeel is meer bezig met "hun job" en zien niet wat de passagiers wensen. Sommigen lijken wel tegen hun zin te werken . Entertainment: was voor ons zeer goed, de shows hadden veel variatie, musical met zang en dans, acrobatie, magicien, jongleur en ook tijdens de zeedagen en als het slecht weer was, was er voldoende aanbod van activiteiten, zodat men zich niet moest vervelen. Prijs-kwaliteit: voor de promotieprijs met diner- en drankenpakket, konden we deze cruise niet laten liggen en in dat opzicht was de prijs-kwaliteit verhouding dan ook zeer goed. Over Cruise Plus kunnen we kort zijn, zoals altijd weet je wat je krijgt en dat is altijd zeer correct.
  Een persoonlijke tip

Jammer van het weer. In deze periode was het misschien beter om met de Spirit naar de Canarische elanden te cruisen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

ervaring    
Zon 16 nov 2014 - BJ uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Star ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Panamakanaal in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Norwegian Star is veroudert maar wordt begin 2015 vernieuwd
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

nazomeren op zee    
Din 11 nov 2014 - DM uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een fijne vakantie tussendoor om de batterijen weer helemaal op te laden !
  Een persoonlijke tip

boek de diners in de specialiteitenrestaurants . de kwaliteit is beter en je geniet in alle rust !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Subliem!!   
Maa 6 okt 2014 - VT uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruiseplus adviseur, Charlotte, heeft ons zeer duidelijke informatie verstrekt. Ik ben rolstoelpatiënt en zij wist meteen alles te zeggen wat in orde gemaakt moest worden en hoe dit te doen. Alles was tot in de puntjes geregeld, van begeleiding op de luchthaven, tot begeleiding aan de haven. Ik voelde mij meteen op mijn gemak door te weten dat het reisbureau van alle specialiteiten voor rolstoelen op de hoogte was. Geloof mij, niet elk bureau heeft die kennis. Over de cruise maatschappij kan ik kort zijn: SUBLIEM!! Ik en mijn vrouw voelden ons als koning en koningin. Begeleiding van rolstoel was steeds voorzien, zonder hiervoor gevraagd te hebben. Ze stonden altijd klaar om te helpen. De klantvriendelijk is echt top, geen enkele personeelslid ging voorbij zonder goeiedag te zeggen of eens te knikken. De mentaliteit mbt. gehandicapten was ook super! Het respect dat ik daar gekregen heb, heb ik nog zelden gekregen in een gewoon hotel in België, etc.
  Een persoonlijke tip

Norwegian cruise Line is super!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Geweldig   
Maa 8 sep 2014 - HX uit Merksem (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ideaal reisje voor een gezin met kinderen , Voor de ouders dagelijks andere bestemming om het te bezichtigen en voor de kinderen was van alles te doen op de cruise zelf al , service was uitmuntend iedereen was super vriendelijk , eten was zeer goed , dus wij hebben van genoten en zijn zeer tevreden !!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Eerste cruise   
Maa 18 aug 2014 - VA uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We zijn tevreden over onze eerste cruise ervaringen en zullen dit zeker nog over doen!
  Een persoonlijke tip

Voor onze eerste keer op cruise te gaan, is dit dit heel goed meegevallen. Elk nieuw avontuur is ontdekken en dat hebben we zeker gedaan. Als ik een nieuwe cruise zou boeken, zouden we die zeker bij cruiseplus boeken. Als enigste opmerkingen hebben wij het volgende: toch nog meer informatie.....dit over credietkaarten en het beruik ervan aan boord en algemene goeie informatie aan boord zelf. Dat ontbrak op de ncl.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Fantastische reis   
Zat 16 aug 2014 - DL uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geweldige manier om te reizen. Je komt op veel plaatsen en hoeft toch niet telkens in en uit te pakken. We zijn maar 1 week weggeweest en het voelt aan alsof we 2 weken weg zijn geweest! Eten was zeer goed en personeel steeds vriendelijk. Fanastische kamerbutler die telkens zijn beste creaties toonde van handdoekplooien... Voor de kinderen, het einde! Jammer van het zwembad, dit was te zout + veel chloor dus voor de kinderen geen optie. Veel dank aan Caroline van reizen De Cauwer die ons fantastisch heeft begeleid! Ze heeft onze reis met haar gouden tips volledig gemaakt!
  Een persoonlijke tip

Een van de gouden tips: boek de excursies al meteen de eerste dag als je toekomt! Doordat niemand dit doet heb je Geen wachtrij en geen zorgen meer!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Claus - de letter   
Zat 16 aug 2014 - CL uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Caroline De Sy kantoor Sint-Niklaas heeft ons zeer goed begeleid en ons de juiste dingen aangeraden! Nog nooit zo goed geholpen geweest! Dikke pluim voor haar!
  Een persoonlijke tip

Paspoort en e-visum voor turkije wordt nergens gevraagd... Was toch een kost van €300 per gezin dus €600 hadden we onszelf kunnen besparen, beetje jammer
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

UITSTEKEND   
Vrij 15 aug 2014 - PM uit Hamme (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Star ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We zijn laaiend enthousiast over NCL. We hadden oorspronkelijk een hut op dek 4 en hadden aanzienlijke last van de motoren. Door toedoen van de crew hebben we andere hut op dek 9 gekregen. We zijn absoluut tevreden over NCL in het algemeen maar vooral het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. In de toekomst hopen we nog veel te cruisen met NCL.
  Een persoonlijke tip

Bij het boeken van de cruise in het reisbureau zouden ze vooraf wel best meedelen welk dek de hut is gelegen. Onze vrienden hadden de identieke cruise voor dezelfde prijs geboekt maar lagen op dek 9. We hebben ook begrepen dat er een prijsverschil in de verschillende dekken zijn. Best klanten op voorrand verwittigen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

een zeker aan te raden reis   
Vrij 15 aug 2014 - HP uit Merelbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Star ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een fantastische vakantie, op een korte termijn meerdere landen bezoeken en 's avonds terwijl het schip vaart, ga je rustig eten, en genieten van de hele mooie show
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Familie Lammens    
Zat 9 aug 2014 - Lj uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Verwarring betaling via credit card en overschrijving , aldus dubbele betaling en nodige crediteringen
  Een persoonlijke tip

NCL lijkt ons iets te veel op amerikaanse leest georganiseerd , ontbijt en middag eten fastfood gerelateerd , avond eerder formeel .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

zeer goed   
Woe 6 aug 2014 - BD uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het schip was vol geboekt en het was behoorlijk druk! Soms meer storend dan andere jaren op cruise. Wel goede organisatie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Wederom een fantastische cruise!!!   
Zon 3 aug 2014 - DM uit Sinaai-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles weer super in orde! Alleen de eerste week waren de avondshows iets minder dan dat we gewoon zijn. De tweede week werd dit zeker goed gemaakt!
  Een persoonlijke tip

'ultimate dining' genomen. Elke dag in een specialiteiten-restaurant gaan eten, echt een meerwaarde die zijn prijs meer dan waard is. Super verfijnd en lekker!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

evaluatie cruisevakantie NCL The EPIC    
Maa 28 jul 2014 - VW uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een speciale grote DANK aan uw medewerkster Charlotte die voor de 2de keer reeds de perfecte cruise koos voor ons gezin. Ook het advies om de Haven te kiezen was bijzonder goed ingeschat.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

cruise   
Din 22 jul 2014 - DP uit Mortsel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Star ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische bestemmingen aangedaan. Vele steden op korte periode. Het in en uitschepen ging zeer vlot. De sfeer op de boot is zeer amerikaans. Voor ons teveel drukte (personen, lawaai, vol resto) in market place en soms wachtrijen aan de niet-betalende restaurants. Maar het eten is lekker, mooi gepresenteerd. Zeer proper en hygienisch schip.
  Een persoonlijke tip

Enorm vriendelijk en lachend personeel ! kindvriendelijk schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

cruise met kinderen en kleinkinderen   
Maa 21 jul 2014 - Hf uit Marke (Kortrijk)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles verliep uitstekend dank zij de expertise van Greetje die voor ons de juiste keuze maakte voor een cruise met kinderen en kleinkinderen
  Een persoonlijke tip

bij ontscheping s de vriendelijkheid van het personeel heel wat minder. Dit is trouwens zo bij alle cruises.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

toffe cruise gehad   
Maa 30 jun 2014 - Bw uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  goede prijs kwaliteits verhouding
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

NCL Pearl 8 mei 2014   
Woe 28 mei 2014 - KS uit Beernem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Pearl ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze tweede cruise met NCL. In vergelijking met andere rederijen ervaren we de service, vriendelijkheid als minder kwalitatief. De reisroute daarentegen was zeer mooi.
  Een persoonlijke tip

Het valt aan te bevelen de meeste van de excursies toch al via NCL te boeken gezien je op de kade in de meeste haventjes toch niet veel mogelijkheden meer hebt. Toch boekten we een 'seaplane'-vlucht In Sitka via Viator.com (Harris Air). Icy Strait Point - Hanaah is een 'must see'.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Cruisen, de fijnste manier van reizen!!!   
Woe 23 apr 2014 - DM uit Sinaai-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Spirit ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Cruisen blijft de fijnste manier van reizen, waarbij de keuze van de rederij zeer belangrijk is. Alleen wie ervan geproefd heeft, kan er zich een voorstelling van maken en laat het nooit meer los.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

lang leve Oceania   
Woe 23 apr 2014 - HE uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Gem ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geen plaats aan het zwembad om te bewegen keiharde ligzetels zonder kussens plastic borden en bekers in het buffet is voor kleuters :-) weinig keuze als vegetariër in vergelijking met Oceania wel zeer goeie entertainment
  Een persoonlijke tip

meer voor families met kids dan voor ons
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100

Cruise met kleindochter 5 jaar   
Zon 8 sep 2013 - VM uit Itegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reis in functie van kleindochter. Had promotieprijs anders zou het schip veel te duur zijn voor de kwaliteit! Hutaankleding is verouderd, wel in mini suite heel veel kastruimte. Cruiseplusbeoordeling is geldig voor Sonja en zeker niet voor iedereen op het bureel.
  Een persoonlijke tip

Epic is veel mooier en kwalitatief beter behalve de grote van de balconhut en prijs uitstappen. Prima voor kinderanimatie maar weer schoort de Epic daar beter in. Je hebt ook een beetje het gevoel dat men op alle mogelijke manieren probeert u extra te doen betalen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Fantastisch   
Maa 19 aug 2013 - Da uit Oud-turnhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Genietend van de coutyard faciliteiten was dit weer de perfecte mix van rust, ontspanning, afwisseling, cultuur en eindeloos genieten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Freestyle cruise is pluspunt   
Zat 17 aug 2013 - PD uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  vatbaar voor herhaling, freestyle cruise is pluspunt
  Een persoonlijke tip

kostprijs alcoholische dranken vrij duur
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Zomercruise 2013   
Vrij 16 aug 2013 - DM uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er was een grote drukte aan boord van het schip gezien het hoogseizoen is. Op sommige momenten was dit erg storend en vooral bij het avondmaal waren er lange wachttijden .
  Een persoonlijke tip

Boek af en toe een specialiteitenrestaurant voor de nodige rust en verfijnde keuken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Freestyle cruisen op zijn best   
Zon 11 aug 2013 - DT uit Zoersel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  NCL freestyle cruisen garandeert alle vrijheid, je doet wat je wilt, wanneer je wilt. Geen 'verplichte' gala-avond, je bent vrij in alles. Vooral het entertainment 's avonds is bekend bij NCL, steeds prachtige Cirque Du Soleil shows, comedians en veel meer.
  Een persoonlijke tip

Probeer de specialty restaurants, met name de Chabu Chabu (Chinese fondu) was heerlijk. Ook het Braziliaanse restaurant, waar men a volonte vlees blijft bijbrengen, is een aandrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Ideaal voor families met kinderen   
Maa 5 aug 2013 - BC uit Lochristi
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ideaal voor families met kinderen. Heel informeel. Wel wat minder georganiseerd en soms wat chaotisch. Heel druk aan het zwembad op vaardagen. Zeer lekker eten. Service ok; niet iedereen was altijd even vriendelijk.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Super !   
Zon 4 aug 2013 - KL uit Moerbeke-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Super ! 1 minpunt was de drukte op het dek bij het zwembad .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Cruise griekse eilanden   
Zon 4 aug 2013 - BR uit Bonheiden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer aangename ervaring
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

mooi cruse wel druk   
Zat 3 aug 2013 - Nl uit Opwijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer vriendelijke bemanning
  Een persoonlijke tip

kindvriendelijk
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Cruisen met kids   
Maa 29 jul 2013 - BS uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Sun ***+van Norwegian Cruise Line met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  NCL is prijs kwaliteit de beste rederij als je twee kids hebt. Het was onze 5 de cruise met NCL en altijd even goed. Alaska is een droombestemming ook voor kids. Uiteraard vonden we Crystal Cruises nog beter maar ook zooooveel duurden voor kinderen want 2e kajuit nodig dus je betaalt steeds 4 volwassenen.
  Een persoonlijke tip

De routes met ncl is beperkt. Wij hebben de interessantse gehad. Spijtig dat ze geen nieuwe routes inlassen. In die nieuwe zeer grote schepen zijn wij niet geiinteresseerd. Wij zullen dus noodzakelijk moet overschakelen naar een andere rederij. Spijtig.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Cruise 13/07 tot 19/07 Middellandse zee   
Vrij 26 jul 2013 - EJ uit Hamme (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Jade ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bovenmatige extra kosten voor restaurant, excursies en service. Geen 100% all in formule.
  Een persoonlijke tip

Volledig advies verlenen aangaande de vastgelegde service kosten aan boord.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Cruise Middellandse Zee   
Woe 17 jul 2013 - PG uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Epic ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  A la carte restaurants zeer goed, gewone restaurants matig
  Een persoonlijke tip

Meer maatschappijen die single kajuiten aanbieden!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

Wat een mogelijkheden aan boord !   
Vrij 28 jun 2013 - VD uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNorwegian Breakaway ****van Norwegian Cruise Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Norwegian Breakaway meets the Big Apple! Het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line, vanaf 2013 in de vaart, vertrekt het gehele jaar door vanuit New York voor een cruise naar Bermuda. Dit grootste cruiseschip van de rederij biedt plaats aan 4000 passagiers en heeft een aantal nieuwe snufjes die er voor zorgen dat zowel jong als oud zich opperbest vermaken. Zo biedt de Norwegian Breakaway het grootste (water)sportcomplex ooit met de hoogste waterglijbanen, een touwenparcours en een klimmuur. The Waterfront is een openlucht promenade met winkeltjes, restaurants en amusement, terwijl in 678 Ocean Place entertainment van klasse wordt geboden. De Broadway shows liegen er ook niet om. Zo kunt u "Rock of Ages", "Burn the Floor" en Circque Dreams & Dinner " Jungle Fantasy" verwachten. Uiteraard biedt dit schip ook een grote verscheidenheid aan huttypes, van studios (speciaal voor alleenreizende gasten) tot buitenhutten met balkon en luxe suites en villa's in "The Haven" een apart complex van luxe accommodaties met butlerservice, een aparte lounge met restaurant en beachclub en nog veel meer.
  Een persoonlijke tip

De dagen en de uren zijn tekort aan boord van de Breakaway.. Fun, fun en nog eens fun.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon