Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
303   aanbiedingen
18   Cruise Plus suggestie(s)
300   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
12   Reisverslagen
34   Fotoreportages
19   Nieuwsberichten
381   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   86%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Oceania Cruises ?
Meest geraffineerde keuken op zee
Elegante middelgrote schepen (max. 1250 gasten)
Keuze uit 6 restaurants zonder toeslag
Countryclub sfeer: ontspannen maar luxueus
Niet-alcoholische dranken inbegrepen
Bvlgari toiletartikelen in alle hutten
Met een plaats tussen de betere premiumklasse-schepen en de absolute luxerederijen, scoort Oceania Cruises zeer hoog op het vlak van gastronomie en bediening en organiseert het cruises met een losse, informele sfeer, elegant en tegelijk niet stijf. De schepen varen langere cruises met een voorkeur voor kleinere, minder gefrequenteerde havens. Oceania Cruises nodigt u uit om totaal te relaxen en v...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Oceania Cruises een algemene score van 86%.

Alvast veel leesplezier !


Rivièra    
Zon 17 sep 2017 - SR uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prima route en uitermate vriendelijk en service gericht
  Een persoonlijke tip

Entertainment /shows op 2 tijdstippen vroeg en laat laten plaatsvinden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

VOOR HERHALING VATBAAR   
Zon 10 sep 2017 - DR uit Tisselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise was van begin Bilbao tot het einde Barcelona exellent. Een dikke pluim voor Ben, de stadsrondrit in Bilbao en Barcelona was perfect georganiseerd. De tapa's in Barcelona en de cocktail op het schip waren een aangename verrassing.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Cruise Barcelona Athene   
Zat 9 sep 2017 - VP uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Excursies en transport zeer duur. Prijs excursie naar Pompei was uiteindelijk 100 USD duurder dan prijs in folder! Waarom dan een folder geven?
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

schitterend   
Zat 26 aug 2017 - Dd uit Nieuwkerken-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles ok
  Een persoonlijke tip

een dag op voorhand...uitstekend idee
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

cruise plus ervaring    
Zat 26 aug 2017 - Vm uit Zele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  goede begeleiding met zowel voor als na de reis aangenaam verast met het programma
  Een persoonlijke tip

cruise plus doe zo voort ,na verschillende boekingen steeds aangenaam verast door de service
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Leuke trip   
Zat 26 aug 2017 - DD uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ouder schip, entertainment is beneden peil en vriendelijkheid van personeel was niet je dat
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100

prachtige rondreis, entertainment ondermaats   
Vrij 25 aug 2017 - LH uit Brugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben deze cruise gekozen omwille van de aanlegplaatsen. De begeleiding door Cruise plus was uitstekend en voor herhaling vatbaar! Alles verliep perfect van aanvang tot einde. Gezien onze positieve ervaring met Oceania, hadden wij opnieuw voor deze rederij gekozen. Het eten was super en de bediening in de Grand Dining en in de specialiteiten restaurants was prima. De bediening op het Terrace café was iets minder. Ook maakte men geen gebruik van verschillende specialiteiten volgens de streek dat men met het cruise schip bezocht, wat spijtig is. De entertainment liet jammer genoeg te wensen over. De cruise directeur deed geen enkele moeite om gebruik te maken van zijn team aan boord (het orkest, de dansers, de pianist ) om het cruise -gebeuren op te vrolijken. Overdag was er helemaal niets te beleven aan boord, niettegenstaande de muziekanten aan boord waren. 's Avonds moesten de passagiers, na 45 min naar de band te hebben geluisterd in Horizons, zelf de liedjes uitkiezen op een I-pad en zelf voor de ambiance zorgen op de dansvloer. Op andere cruises zorgde het entertainment team ervoor dat de dans en ambiance werden ingezet. Op deze cruise hadden we de indruk dat er geen samenwerking was tussen de cruise directeur en zijn entertainment team. De pianist, Greg, kon prachtig piano spelen maar ook hier werd hij niet aangemoedigd om het beste van zichzelf te geven. Telkens als er ergens een beetje sfeer op gang leek te komen, werd het abrupt afgebroken door het entertainment team zelf, die gebonden leek te zijn aan 'hun programma' of door de cruise directeur (Leslie). De zanger van het orkest werd meermaals gevraagd door de passagiers en de pianist om te komen meezingen maar bedankte en verliet de piano bar. Op een avond was de sfeer zo ondermaats dat de cruise directeur een fles champagne gaf aan het koppel dat de ambiance op de dansvloer opkrikte. De shows aan boord in de Sirena Lounge waren zeer mager : op 10 avonden hebben we 2x een stand up comedian gehad,1x een sopraan die prachtig kon zingen, 1x een film en de andere avonden werden opgevuld door een alledaagse show. Helemaal niet zoals we gewoon zijn van Oceania. De cruise directeur werd meermaals gesignaleerd in de bar met een cocktail in de hand.
  Een persoonlijke tip

De Oceania Sirena is een ouder schip en niettegenstaande de dure heraankleding blijft het een oud schip. Dit merk je niet in de gemeenschappelijke ruimtes (alles is daar zeer net en verzorgd) maar aan de aankleding van de kajuiten en de povere douchekamer. Bij een volgende boeking met Oceania zullen we opteren voor de nieuwere schepen, zoals de Marina en de Riviera EN we hopen dat cruise director Leslie daar GEEN deel zal uitmaken van de staff!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

ATC PLUS EN CRUISEPLUS   
Vrij 25 aug 2017 - LL uit MEEUWEN-GRUITRODE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  cRUISEDIRECTOR ONDERMAATS
  Een persoonlijke tip

Verwelkoming van de 3de grootste groep zou aangenaam zijn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

INTERESSANTE ROUTE   
Vrij 25 aug 2017 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  "Ben's choise" was a good choise !Leuke route. De dag in Bilbao was fijn -bezoek aan de stad én museum met gids was prima.Ook de "vinnige" aapjes op de Rock van Gibraltar deden hun best..De laatste dag in Barcelona(ondanks speciale omstandigheden)verliep zeer goed.Het bezoek aan Parc Guëll was een opfrissing. En de tapas smaakten heerlijk !
  Een persoonlijke tip

Als je de Marina en Riviera kent, valt dit schip toch iets te klein uit - zeker de badkamer. Natuurlijk blijft de route een grote rol spelen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Cruisen = genieten   
Vrij 25 aug 2017 - CM uit 's Gravenwezel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was oké
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Cruise   
Vrij 25 aug 2017 - DC uit Desselgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een beetje ontgoocheld : Heeft niet volledig aan onze verwachtingen voldaan We hadden voor die boot gekozen omdat het vernieuwd zou zijn en omdat de keuken uitmuntend zou zijn Zoals al gemeld aan Ben, is de keuken wat tegengevallen Vele repetitie, .. altijd dezelfde gestoomde groenten (gedurende 12 dagen ...) Vooral de kamer is wat klein en de badkamer superklein .. de service op de kamer was wel perfect ! de service op buffet en Terrace Caffe was wel wat 'bruut' de "garçons" zijn meestal Indonesiërs, soms heel jong, begrijpen niet altijd goed Engels .. Service op de Tuscan en Red Ginger was wel perfect ! Idem in De Grand Dining Wel supermooie route ! De bemanning is heel weinig aanwezig (Nooit bv bij ingang restaurant, niet bij boarding Bij het verlaten van het schip, waren een sommelier en twee obers aanwezig !!
  Een persoonlijke tip

Er is vooral aan de + 70-75 jaren gedacht oa qua entertainment Nooit ambiance aan het zwembad Meer aandacht geven aan de aanwezige 40-65 jaren Meer aandacht geven aan de entertainment ploeg (voorzien van een goed orkest , een goed entertainer !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

perfekt   
Woe 9 aug 2017 - Mj uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRegatta ****+van Oceania Cruises met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  perfekte cruise grote luxe aan redelijke prijs perfekte keuken met zeer grote keuze
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

dobberen op de Middellandse zee   
Maa 24 jul 2017 - DM uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  hopelijk blijft Oceania Cruises gaan voor de rust en de verfijnde service !
  Een persoonlijke tip

Vraag zeker voor een extra beurt in het specialiteitenrestaurant .Het lukt bijna altijd .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

fantastisch   
Maa 24 jul 2017 - ci uit oordegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor herhaling vatbaar !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

mooie cruise   
Vrij 14 jul 2017 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deInsignia ****+van Oceania Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekende cruise met mooie en interessante bestemming, eten zoals steeds top kwlmiteit
  Een persoonlijke tip

ideale rederij voor lekkerbekken die niet van drukte en spetterende show houden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

2 mooie weken aan boord van de Riviera!   
Don 13 jul 2017 - BR uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben super genoten van de mooie vaarroute en de uitstekende service!
  Een persoonlijke tip

Er was steeds een gratis shuttle bus voorzien in de havens waar nodig, dat was een uitstekende extra service!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Reizen in alle comfort   
Woe 12 jul 2017 - RB uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zalige manier van reizen, in alle comfort, rust en luxe, voor herhaling vatbaar.
  Een persoonlijke tip

De excursies zijn helaas vaak sterk overprijsd naar Europese normen, zelf ter plaatse een transport of excursie regelen (vb hop on/off bus)kan vaak aanzienlijk goedkoper zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

From Russia with love   
Maa 10 jul 2017 - RA uit Burcht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  goede begeleiding ivm uitstappen en tips voor de reis . Laat ons weten als julie een pakket reis cruise hebben .(Promotie) Misschien rond 2020 een ( pensioencruise )?
  Een persoonlijke tip

in Finland is het rond 25/6 midzomernacht en zijn alle winkels dicht . :-( Goede uitstap voor Oceania zou een avond boottocht zijn met de verlichte bruggen in St .Petersburg .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Aanrader   
Woe 5 jul 2017 - SN uit Herk-de-stad
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Echt de moeite waard. Verblijf in penthouse suite was zeer aangenaam. Leuke steden bezocht en de overtocht op het Panama kanaal was een belevenis. Alle dagen aan boord een super ruime keuze van mega lekker eten . We kijken uit naar de volgende cruise.
  Een persoonlijke tip

.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

frans polynesie, hawaii naar los angeles   
Din 13 jun 2017 - Vj uit Wemmel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Stille Zuidzee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  mooie bestemmingen maar met veel zeedagen;( wat ons persoonlijk niet stoort) zeer goede en vriendelijke service. Eten zeer goed. In vergelijking met bvb Insignia zijn de hutten kleiner en minder praktisch ingericht.Ook soms storende geur van keuken en verbrande olie van de schouw.
  Een persoonlijke tip

kies niet voor kajuiten op achtersteven ivm geurhinder. ik zou concierge kajuit in midden van schip verkiezen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Island Vibes Miami to Miami   
Don 20 apr 2017 - VM uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er werd vergeten mij aan boord de informatie te bezorgen over mijn terugvlucht
  Een persoonlijke tip

Excursies meer prijsvriendelijk maken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Uitstekende cruise   
Maa 3 apr 2017 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten aan boord is fenomenaal, lekker en mooi gepresenteerd. Goede bestemmingen.
  Een persoonlijke tip

Voor herhaling vatbaar.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Uitstekend   
Vrij 17 feb 2017 - BA uit Maldegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekend
  Een persoonlijke tip

Doe zo verder
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Fijne ervaring    
Don 9 feb 2017 - VR uit Borsbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRegatta ****+van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schitterende reis met unieke ervaringen. Wij hadden een Vista suite met een enorm comfort en een prachtig "captain's view"! Dit was super om alles vanop de 1ste rij te volgen op het Panamakanaal. We boekten een aantal excursies van de rederij in Mexico en deze waren uiterst verzorgd . Genoten van Guatemala, Costa Rica en een verrassend Cartagena. Aanlegplaats op de Cayman Islands was bedroevend vermits hier niets te beleven viel. Service aan boord prima en een gastronomische verwennerij zoals altijd bij Oceania.
  Een persoonlijke tip

Regatta schip heeft niet dezelfde uitstraling als de Marina of de Nautica. Wij opteren eerder voor deze twee schepen. Oceania is een aanrader voor reizigers die niet zo gesteld zijn op avondanimatie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Schitterend!!!   
Woe 8 feb 2017 - VL uit Maldegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige service aan boord, met culinair een genieten van begin tot einde. Wel spijtig dan wij niet naar George Town hebben kunnen wegens overmacht, namelijk een storm op zee.
  Een persoonlijke tip

Wij hebben gezien dat de prijzen van Oceania Cruises vrij hoog zijn in Europa. Vermoedelijk komt dit door de stijging van de dollar t.o.v. de euro. Het zou fijn zijn als men deze zou kunnen laten dalen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Panama 2017   
Zon 5 feb 2017 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deInsignia ****+van Oceania Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Excellente service en restauratie Internet en entertainment ondermaats
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

CRUISE MIAMI-MIAMI   
Maa 30 jan 2017 - VS uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  MOOI SCHIP , GOEDE SERVICE EN VRIENDELJKHEID. GOEDE UITSTAPPEN GEDAAN MET BOORDTEGOED MAAR MOET JE TIJDIG RESERVEREN! BEST OP VOORHAND OF KANS OP VOLZET.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Stond al lang op verlanglijstje...   
Don 12 jan 2017 - VM uit Maldegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reeds 4e maal met Oceania cruises gereisd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Uitstekend   
Don 12 jan 2017 - VH uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Afrika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De boot is nog steeds erg goed maar is toch stilaan aan een face lift toe. De bank in onze hut was op. Je zag het bed door de kussens. In de erg kleine badkamer schilfert de verf af en heeft de muurbekleding waterschade. Restaurants De grand dining room is super. Gastvrouw Katarina zorgt steeds met de glimlach voor de perfecte tafel, hoe druk het ook is. De keuken is erg goed, hoe ze het la carte met free seeting klaarspelen, chapeau. Ook Melissa uit Guatemala die in de bar werkt verdient een eervolle vermelding. Ze onthoudt bestellingen, is vlug en vriendelijk. Met deze 2 dames aan boord kan je van elke horeca zaak een succes maken. Het buffet in het Terrace Cafe was duidelijk minder. Tochtige zaal, eten was goed van smaak maar meestal niet warm. Bij het ontbijt hadden ze het klaar gespeeld om een wafel met schimmel als display te leggen....beter opletten!! De Waves die toch meer als snack doorgaat is beter maar daar zitten ze met zoutvaatjes die niet geschikt zijn voor gebruik buiten of in een vochtige omgeving. Het zout wordt zo nat dat het uit zichzelf uit de vaatjes zwemt die er zelfs wat roestig uit zien. Toscana is schitterend, Polo Grill vinden we iets minder maar dat is goesting. Bestemmingen Excursies zijn veel te duur, en in Mozambique zijn we al helemaal niet geweest. Het personeel schuift van warm Aziatisch op naar koel Oost Europees en dat geeft een minder hartelijke sfeer. Bediening steeds vriendelijk.
  Een persoonlijke tip

excursies zelf boeken is tot 75% goedkoper
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

uitstekende cruise   
Woe 11 jan 2017 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Centraal Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Red Ginger aan boord van de R class schepen is een aanwinst, ook werden een deel van de gemeenschappelijke ruimtes zoals Horizons veel beter ingedeeld. Voor de Oceania liefhebbers is Sirena zeker een goede aanwinst. Het team van GM Tholon leverder uitstekende dienstverlening. Ook entertainement was van niveau!!
  Een persoonlijke tip

Oceania is prijs kwaliteit een zeer goede rederij met heel lekker eten en persoons gerichte servie
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Vijfde ervaring met Oceania   
Vrij 30 dec 2016 - SR uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deInsignia ****+van Oceania Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eerste ervaring met kleiner schip na Riviera en Marina. Het conciergelevel beantwoordde deze keer zeker niet aan verwachtingen (meerpijs) Geen conciergeruimte beschikbaar waar we steeds veelvuldig gebruik van maakten en in tegenstelling met vorige cruises een conciergemanager van minderwaardig niveau (vorige stond elkeen bij in woord en daad) Badkamers waren zéér klein en het aparte zonnedek was ook niet van niveau zoals voorheen en toegankelijk voor elkeen. Prima kwaliteit van de keukens blijft uithangbord en netheid van onderhoud hutten blijft uitzonderlijk goed. Excursies blijven uitzonderlijk duur tov andere maatschappijen dus minder toegankelijk voor elkeen. Receptie is uitermate goed en vriendelijk / hulpbereid.
  Een persoonlijke tip

Excursies toegankelijker maken voor elkeen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

prachtige vaarroute   
Don 29 dec 2016 - sk uit mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Badkamer in de suite was zeer klein en een beetje ouderwets
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Wisselvallig   
Don 29 dec 2016 - SS uit Heist-aan-zee
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Centraal Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer opvallend: kelners kenden hun job vaak onvoldoende. Alle crewleden waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam, maar niet altijd professioneel. Het diner en ontbijt was steeds zeer goed, middagmaal eerder bescheiden. Schip is zeer mooi gerenoveerd. Vaart stabiel en geruisloos. Entertainment was van een (voor ons) ongezien laag niveau. 's Avonds nooit een bar open in open lucht. Vreemd. Erg mooie route, die de cruise (samen met het eten) uiteindelijke 'zeer goed' maakte voor ons.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Heerlijke verlenging van de zomer !   
Vrij 23 dec 2016 - FG uit Halle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten op het schip is van topkwaliteit en het personeel super vriendelijk. Toffe ongedwongen sfeer. Eerste ervaring met Oceania cruises maar zeker voor herhaling vatbaar. Interessante prijs omwille van de verschillende voordelen die op onze cruise van toepassing waren.
  Een persoonlijke tip

Op naar de volgende !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Van 11°C in New York naar 36°C in Manaus   
Vrij 2 dec 2016 - MG uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Amazone in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heerlijke verhouding zeedagen en uitstappen. Mooie keuze aan uitstappen door rederij (zowel klassieke bezoeken als avontuurlijke/ontspannende uitstappen). Enkel de aanloop in Trinidad brengt weinig meerwaarde.
  Een persoonlijke tip

Aan te bevelen: de open buggy-rit door de Dominicaanse jungle (aanloop in La Romana), vooral als er enige regendagen aan voorafgegaan zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Een streepje zon in de herfst   
Din 29 nov 2016 - DP uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten aan boord is pure verwennerij !
  Een persoonlijke tip

Voor cruisers die van rust houden .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

gewoon   
Maa 28 nov 2016 - VW uit Berlare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij hebben een mooie cruise gehad doordat we veel hebben gezien en ook de gekozen periode was zeer goed om Petra en Luxor enz... te bezoeken. Het was onze eerste cruise met Oceanië maar wij vinden kwaliteit, service, eten ( waar toch zoveel over gesproken wordt ) , vriendelijkheid , etc... veel beter bij Seabourn, Silversea en Regent. Hun drankensysteem is vreemd, bij elke alcoholische drank wordt nog eens 18 % gratuity bijgerekend . Als u het duurste drankenpakket neemt is niet alles inbegrepen, u moet voor bepaalde dranken nog steeds bijbetalen + 18%... Bij het Premium beverage pakket is de reactie van de sommeliers zeer onaangenaam, van zodra ze dit weten kan je uw plan trekken. Wij bestelden o.a. eens een fles Sassicaia , de eerste avond, super bediening, met karaf etc... maar de dag erna wordt de rest van de fles gewoon in uw glas " gekieperd " ! dit is wellicht omdat er geen 18% gratuity's meer kan gerekend worden. Internet zeer slecht. op bepaalde dagen zelfs onmogelijk . Ook hun suites zijn niet echt groot, ( 20M2 ) gelukkig hadden we een penthouse suite genomen, maar dan nog zijn de badkamers klein. Alsook het balkon. Excursies zijn duur en heel dikwijls met volgepropte bussen, OE is net hetzelfde, kleine busjes die ook vol zaten; dus zeker zijn geld niet waard. Onze volgende cruises zullen zeker terug Silversea, Seabourn en Regent zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

mooie plekjes ontdekken in italië al cruisend in luxe   
Zat 19 nov 2016 - Ec uit Knokke Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Extra dank aan Greetje Ferket die haar uiterste best deed om op een tiental dagen voor ons een mooie cruise te regelen! Het was super en we ontdekten Portofino en omgeving , genietend van een prachtige kajuit , mooi weer en lekker eten. Roomservice was ook super
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

uitstekend   
Don 17 nov 2016 - SM uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kennen Oceania reeds enkele jaren, maar stellen toch opnieuw vast dat alles - in 't algemeen - soberder wordt. Toch één bemerking: 1-ontscheping = 8-uur; 2-taxi naar luchthaven = 9,30 uur; 3-vlucht = 16,15 uur. Echt een lange niet-geordendende en dus verloren wacht-dag.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

2 weken westelijke middellandse- zee met Rivièra van Oceania   
Woe 16 nov 2016 - DR uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Net als bij alle vorige cruises met Oceania was het een prachtige cruise. Over de ganse lijn tot in de details verzorgd kortom een echte aanrader. Enkele stopplaatsen waren subliem, andere iets minder. Algemene beoordeling : TOP en te herbeginnen.
  Een persoonlijke tip

Niet thuisblijven... Opnieuw op cruise en met dezelfde rederij.....
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

super vakantie !   
Maa 14 nov 2016 - AW uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geen opmerkingen ... wordt zeker vervolgd !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Bruno Frateur   
Don 10 nov 2016 - FB uit Muizen (Mechelen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een schip voor Amerikanen en Engelstaligen . Voertaal en aankondigingen alleen in Engels. Ook geen dag en aktiviteiten krank in een andere taal. Self service La Terase en Grande Dining Room niet veel variatie en eten niet warm genoeg..(Lauw).
  Een persoonlijke tip

Breter entertainment , optredens ...enz. Meer variatie en warmer eten; Meer aandacht voor Europeanen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

Herfst-cruise   
Woe 9 nov 2016 - VH uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alhoewel zeer goed ,wordt de kwaliteit van enkele jaren geleden niet meer gehaald wat stiptheid en service betreft.Zeer interessant vaargebied.
  Een persoonlijke tip

Kan nog aanbevolen worden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Weer top top    
Vrij 4 nov 2016 - Bl uit Oostduinkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten bij Oceania is het beste dat je kan krijgen Ook de penthousen zijn tof met zelfs een butler
  Een persoonlijke tip

Graag een Cruise + begeleide met de Oceania in 2017.......
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Top   
Zat 29 okt 2016 - CW uit Hulst
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij hebben het heel fijn gehad
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

goed   
Zat 29 okt 2016 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten aan boord perfect maar met te snelle service tussen de gerechten , meermaals opmerking gemaakt maar zonder veel resultaat . Extra opmerking werd gewoonweg met een lach genegeerd .
  Een persoonlijke tip

Meer Eropese TV en Belgische kranten
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Cruise met een plus!   
Din 25 okt 2016 - DP uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schitterende Cruise
  Een persoonlijke tip

voor herhaling vatbaar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Mooie najaarscruise   
Maa 24 okt 2016 - VM uit Hasselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks het mindere weer hebben we toch genoten van ons verblijf op de Riviéra. Het eten, toch hun paradepaardje, was in tegenstelling tot vorige cruises iets minder. De wijziging van de vaarroute werd niet zo klantvriendelijk behandeld, ook niet door de adviseurs van Cruise Plus, vandaar de iets lagere score.
  Een persoonlijke tip

Boek tijdig je specialiteitenrestaurants. Toscana was top. Red ginger daarentegen was (dit keer) ondermaats.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Mooie reis op woelige zee   
Maa 24 okt 2016 - SD uit Bornem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geslaagde reis met voor het eerst een vrij woelige zee gedurende twee dagen. Voor de rest alles prima zoals we dat gewend zijn met Oceania cruises.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Super   
Din 18 okt 2016 - VH uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn zeer tevreden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Cruise.    
Maa 10 okt 2016 - CR uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prima.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

toffe cruise   
Vrij 7 okt 2016 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deInsignia ****+van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekende ervaring, entertainement hinkt wat achetrop
  Een persoonlijke tip

hou dit biveau van service en eten vast en tracht entertainement wat op te krikken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

mooie reis   
Don 6 okt 2016 - Vg uit Koksijde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMarina *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  uitstappen door oceania niet altijd interessant en zeer duur
  Een persoonlijke tip

te weinig tijd in lissabon en te veel in andere aanlegplaatsen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Toprestaurant    
Zon 2 okt 2016 - CL uit Zedelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na verschillende andere Cruises met seabourn crisral seadream windstar is dit weederom prijs kwáliteit anbsolute top
  Een persoonlijke tip

Advies van sterrenschef voor het nog verder uitwerken van de heerlijke maaltijden.. Fooien en bepaalde excursies zouden moeten inbegrepen zijn;
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Geloof niet alles wat in de brochure staat   
Vrij 30 sep 2016 - VT uit Arendonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij vonden het personeel over het algemeen niet vriendelijk! vooral de sommeliers in bijna alle restaurants zijn ronduit boertig, van zodra ze weten dat je het premium beverage pakket hebt, kan je in feite een beetje de pot op. Veel strikt na te leven regels, een beetje stressy. de zeedag is ronduit een hel, er lopen vier crewleden rond die van zodra je van je stoel weggaat er een kaartje opleggen " binnen 15 minuten terug of we brengen je spullen naar de receptie op deck5" : stress en hilarische toestanden. Ontzettend veel megadikke, oude, stinkende onvriendelijke Amerikanen die denken dat het schip van hen is. Nee dank u...nooit meer. By the way, het eten is top
  Een persoonlijke tip

ga met Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

prachtig   
Vrij 30 sep 2016 - HR uit Nieuwpoort
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  aan te bevelen
  Een persoonlijke tip

We hadden niets op te merken aan deze cruise. Toch één , voor ons, probleem, alles werd gesproken in het Engels, voor ons zouden ze mogen tweetalig zijn eventueel Frans. Het zou een probleem vormen bij dringende omroepen!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Prachtige destinatie.Globaal verzorgde cruise   
Woe 28 sep 2016 - VH uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNautica ****+van Oceania Cruises met vaarroute Britse Eilanden in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  badkamer en terrasmeubilair hebben zeker opknapbeurt nodig.Het ontbijt op de kamer heeft zwakke keuzemogelijkheid en zonder bediening gebracht (louter in de kamer neergezet)Personeel Polo trachtte er zich zonder enige vraag naar koffie ot thee vanaf te maken. globale sevice aan boord echter zeer goed.Entertainment kan ik niet beoordelen.Internet en TV intermittent een ramp.(mogelijk door werken)
  Een persoonlijke tip

Oceania blijft een goede keuze.Over de B-klasse goed nadenken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

great hol !   
Din 20 sep 2016 - Km uit Kraainem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles uitstekend Onze 4de cruise met Oceania en reizen de Cauwer ! ( Alleen WIFI wat moeizaam en excursies erg duur ) Onze eerste cruise met groter schip : voordeel :ruime hut met volledige badkamer , kleinere schepen zijn echter wat intiemer Uitstekende ondervinding met beiden dus geen voorkeur wat grote betreft Inscheping en ontscheping gaan zeer vlot, prima organisatie en veel aandacht besteed aan controle , gevoel van veiligheid
  Een persoonlijke tip

Hut met balkon om rustig te kunnen ontspannen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Tevreden met een paar kanttekeningen   
Don 15 sep 2016 - SG uit Destelbergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles ok behalve de buitensporige prijzen voor dranken en excursies. Haven in Albanie zal zeker geen hit worden. Kan men zeker schrappen!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

kijk tevreden op een mooie cruise terug   
Woe 14 sep 2016 - SM uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alhoewel met de nodige reserve, lijkt het wel dat hier al een beetje zuiniger begint. Niettemin was de cruise excellent. Als u mij een randmelding toestaat: de sfeer/passagiers- gedrag is er niet op vooruit gegaan, hoofdzakelijk door het gezelschap van een ander (Vlaams) reisbureau. Ondanks de Oceania-aanbevelingen is men toch zéér tolerant wat de kledij aangaat in de specialiteiten-restau- rants. Zeer velen (en ik bedoel niet enkel dat gezelschap) van alle nationaliteiten slaan die verzoeken in de wind... (ik begrijp wel dat men klanten niet durft te choqueren).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Fantastische reis   
Don 8 sep 2016 - VE uit Lovendegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische cruise,alles tot in de puntjes geregeld net zoals de vorige keer. Bedankt Charlotte,altijd vriendelijk onthaal,je ziet ons zeker terug verschijnen voor een volgende cruise.ik raad jullie aan bij al mijn vrienden en kennissen, doe ik trouwens al van de vorige keer.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Rudy Bijl   
Maa 5 sep 2016 - BR uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten kon ons niet echt bekoren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Exellent   
Maa 5 sep 2016 - VP uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  eerste maal met cruise plus ;3 de maal oceania cruises . Volgende cruise waarschijnlijk met cruise plus
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

mooie cruise   
Zat 3 sep 2016 - Pl uit Hoboken (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  entertainement geven we een goede score zijn niet naar de shows gaan kijken
  Een persoonlijke tip

Doe zo verder!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

CRUISE OCEANIA   
Vrij 2 sep 2016 - AF uit Boechout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  GEEN
  Een persoonlijke tip

GEEN
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

super vakantie !   
Vrij 2 sep 2016 - AW uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was niet de eerste keer, en ook zeker niet de laatste keer. Weeral een super vakantie gehad.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Voor herhaling vatbaar   
Don 1 sep 2016 - PC uit Berchem (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was mijn eerste cruise met Oceania en het is mij zeer goed bevallen, het was een luxe cruise. Ik zou volgende keer wel een hut met terras boeken maar verder xas op de ganse reis niks aan te merken. Ook het eten was een strerrenrestaurant waardig. Ik zal Oceania en uw reisbureau zeker aanbevelen bij vrienden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

oceania riviera goed alternatief   
Woe 31 aug 2016 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  1ste keer met Oceania. Goed bevallen. Transfers goed verzorgd en leuk dat we nog 1/2 dag in Rome konden vertoeven. Met drankenpakket vergelijkbaar met all inclusieve.Excursies relatief duur. Vind Seabourn overall nog wel beter, maar Oceania meer keuze in bestemminge. Een goed alternatief.
  Een persoonlijke tip

N.B. volgende cruise al geboekt met Regent. Viel tegen dat ik geen on-board credit kreeg met AMEX platinum.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

zeer goed   
Woe 31 aug 2016 - Vy uit Hofstade (O.-Vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  mooi schip met zeer goede keuken en service. Entertainment s'avonds is nogal pover. excursies en behandelingen in het beautycenter zéér duur.
  Een persoonlijke tip

s'avonds iets meer Entertainment organiseren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Voor herhaling :)   
Woe 24 aug 2016 - SM uit Destelbergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Beter poetsen in suite ! Vooral vloer
  Een persoonlijke tip

Bij aankomst in de suite hadden we graag wat meer info gekregen door de butler, daar het onze eerste cruise was. Je ontdekt pas dingen op het einde v.d.reis omdat je het niet weet! Het is ook niet zo fijn dat ze op de 2de dag al vragen op welke manier je gaat afreizen op de eindbestemming. De voorlaatste & laatste dag kan je niet snel genoeg uit de boot zijn ! Tijd voor nw.passagiers. ! Dit geeft geen fijn vakantie gevoel
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Sirena - Barcelona-Lissabon   
Don 11 aug 2016 - VI uit Kruishoutem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We verbleven in een veranda-stateroom conciergelevel. Badkamer was echter ondermaats (letterlijk en figuurlijk!) in vergelijking met zelfde level Riviera.(bvb douchegordijn dat aan je blijft plakken omdat de douche zo klein is) Opfrissen van het interieur was duidelijk niet tot daar doorgetrokken. We hadden het prestige-drankenpakket, na dag 5 ongeveer begonnen de problemen om aan dranken te geraken vooral op Terrace-cafe. 15 tot 20 minuten wachten vooraleer je de wijn kreeg, laatste avond zelfs niet meer gewacht, eten was al lang op. Zelfs in de grand dining room problemen : men had geen champagne meer 'zogezegd', tot na onze vraag om de supervisor te spreken ,blijkbaar toch nog enkele flessen 'gevonden' werden. Service en restaurants waren een tegenvaller in vergelijking met de Riviera (Bistro Jacques enkele middagen gesloten bvb) Bestemmingen waren wel OK , enkel Casablanca viel wat tegen.
  Een persoonlijke tip

Als je kan niet varen met de Sirena bij Oceania, blijkbaar is de service niet door te trekken op alle schepen. (Riviera was verleden jaar wel zeer goed)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100

zeer goede restaurants   
Maa 8 aug 2016 - VP uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer goed schip meteen heel fantastische keuken
  Een persoonlijke tip

Zadar/Koper geen interessante steden om te bekijken. De rest van de steden prachtig;
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Uitstekende interessante cruise   
Zat 6 aug 2016 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deInsignia ****+van Oceania Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekende cruise met erg interessante havens in Groenland en Ijsland, een aanrader naar bestemmingen toe. Entertainement is gewoon een zwakker punt van Oceaia waar we zeker mee kunnen leven.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

100 procent genieten   
Vrij 5 aug 2016 - PG uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastisch lekker eten (geen twee hetzelfde gedurende de cruise). Prima, vriendelijke bediening. Enkel Zadar (Croatië) is qua stop tegengevallen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Subliem   
Vrij 5 aug 2016 - BJ uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip was ons bekend (=Marina). Het is een geraffineerde ervaring. Er wordt echt op alle details gelet. Het eten is buitengewoon lekker. De service is ongelooflijk vriendelijk. De bestemmingen zelf zijn adembenemend: slovenië, Montenegro, Croatië, Sicilië, enz.
  Een persoonlijke tip

In Slovenië kom je aan in Koper (prachtig stadje). In de namiddag echter is het echt de moeite om de Op-on Op-off bus te nemen, die je naar Piran en Portoroz voeren. Deze stadjes kan je vergelijken met Nice. Buitengewoon mooi. Ga maar eens kijken op Google Streetview. LET OP: de laatste Opon Opoff bus vertekt om 13.00u. Wij waren te laat, maar dan is er nog altijd de mogelijheid om een gewone bus te nemen, om het uur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

zon ,zee ,... rust   
Don 4 aug 2016 - PD uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRiviera *****van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  veel te ontdekken bij elke aanleghaven .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Picturesque Coastlines   
Don 4 aug 2016 - dS uit Zele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSirena ****+van Oceania Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Sirena is de nieuwste aanwinst van Oceania Cruises, maar je merkt toch in kleine details dat het geen nieuw gebouwd schip is maar een gerenoveerd schip. Als ik de vergelijking maak met de grotere schepen 'Rivièra' en 'Marina' was ik toch een beetje ontgoocheld over het gereduceerd aantal specialiteitenrestaurants en de service in het Terrace café. 'Jacques' was bvb enkel beschikbaar voor lunch en ok, dit wisten we op voorhand, maar niet dat het met een gereduceerde bistro kaart zou zijn (waardoor veel populaire 'signature dishes' niet beschikbaar waren); daarbovenop was het op onze 10 dagen cruise 3 middagen gesloten zonder dat hier enige verklaring over werd gegeven. Dit alles maakt dat ik Sirena toch een dure optie vindt voor wat je in de plaatst krijgt. Oceania cruises blijft een TOP rederij, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar 'Rivièra' of 'Marina'!