Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
110   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
51   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
19   Fotoreportages
43   Nieuwsberichten
47   Beoordelingen
7   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   86%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Hapag-Lloyd Cruises ?
Duitse topkwaliteit & Europees publiek
Ultraluxe schepen
Aparte expeditieschepen
Speciale, exclusieve vaarroutes
Rustige, casual sfeer
Onvergetelijke service
Hapag-Lloyd Cruises biedt het neusje vande zalm, of u nu een avontuurlijke expeditie wilt, of een cruise die in het teken staat van ultieme luxe. De expeditieschepen van de rederij, MS Hanseatic en MS Bremen, komen op extreme bestemmingen als het Noordpoolgebied en de Amazone. Maar ook de vaarroutes van de ultraluxe schepen Europa en Europa2 zijn onvergetelijk.
Wie met Hapag-Lloyd Cruises va...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Hapag-Lloyd Cruises een algemene score van 86%.

Alvast veel leesplezier !


compostela   
Zat 28 okt 2017 - RM uit Kalken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  uitstekend schip en belevenis, maar het entertainment was deze keer niet van het niveau dat verwacht kon worden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

zeer   
Maa 19 dec 2016 - ka uit antwerpen 2050
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  rederijn andere doen regent seas van april tot nov
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Niet meer als vorig jaar   
Din 26 jul 2016 - Bl uit Oostduinkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten in alle restaurants was veel minder dan vorig jaar De security controle was ondermaats
  Een persoonlijke tip

Voorlopig geen Europa 2 meer voor ons
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Noorse Fjorden   
Zat 23 jul 2016 - OL uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn vorig jaar met Oceania weggeweest (Riviera) en vonden dat veel beter: het schip is gezelliger (de hutten van Hapag mooier) het eten en de bediening ook veel beter, daar was alles uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Cruise   
Vrij 22 apr 2016 - Uy uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Ontgoocheling   
Vrij 4 dec 2015 - LM uit Menen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geen begeleiding Hapag Loyd zoals voorzien!Uitstap in namiddag Dubai ondermaats!Veel te laat op schip omstreeks 17.30 en drill reeds om 18.00 uur!Bijgevolg geen revervaties kunnen maken voor s'avonds specialiteiten restaurants,volledig bezet!Heil gezocht s'middags maar kaart ganse cruise dezelfde,en eten niet de sterren waard!Aanleghavens op industrie wat niet hoort voor midwinter schepen!
  Een persoonlijke tip

Dit is een schip voor Duitssprekenden!Er wordt weinig aandacht geschonken aan andere nationaliteiten!Zorg dat personen op tijd op schip zijn zodat ze op adem kunnen komen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

"wunderbar"   
Din 8 sep 2015 - VD uit Zeveneken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vermoedelijk het ruimste en best afgewerkte schip dat ik al ooit beleefd heb. Het eten is van een zeer hoog niveau en dan nog gecombineerd met een ruim aanbod van verschillende restaurants met verschillende wereldkeukens. Top. 2 kanttekeningen. Eentje voor de voertaal die duidelijk Duits is en eentje voor de prijs die in verhouding tot andere schepen van dit kaliber toch hoger ligt.
  Een persoonlijke tip

Een woordenboek Duits-Nederland meenemen :-)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Uitstekend   
Maa 3 aug 2015 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles dik in orde .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Super aangename Cruise   
Zat 1 aug 2015 - VG uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schip met veel licht ,grote ruimte met moderne sfeer ,aangename dek terrassen en gezellige zonne plaatsen aan het zwembad super.
  Een persoonlijke tip

We hebben er van genoten en gaan zeker nog met de Europa 2 op Cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Het beste ooit   
Vrij 31 jul 2015 - BL uit Oostduinkerke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het kan niet beter
  Een persoonlijke tip

Voor ons de eerste cruise met Europa 2 Als ervaren cruisers :dit is het beste ooit ; voor ons zelfs beter dan Oceania ; Silver Sea ; Regent en zelfs Seabourn Prachtig schip met toffe suites en toffe bediening Minpunten : reservatie van specialiteiten restaurants niet mogelijk vooraf online ; betalingssysteem dranken : waarom niet all inn of systeem Oceania Besluit : we gaan terug met Europa 2 in 2016
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

antwerpen - hamburg   
Maa 18 mei 2015 - Wf uit Meerhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  koele sfeer op het schip ontbreken van suppervisie voor personeel eten en wijn niet altijd top
  Een persoonlijke tip

breng meer warmte en gezelligheid op het schip
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Griekse eilanden   
Woe 8 okt 2014 - RM uit Kalken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er zijn nog teveel rokersfaciliteiten
  Een persoonlijke tip

De menu's geven een te beperkte keuze en worden te lang aangehouden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Europa 2   
Maa 6 okt 2014 - NA uit Barendrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekende reis
  Een persoonlijke tip

Wifi gebruik dient vrij beschikbaar te zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

cruise op een luxe-design boot   
Maa 6 okt 2014 - LK uit Roeselare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een luxe -design schip. mooie ligzetels aan dek met parasols, altijd plaats. Duits, en dus misschien iets minder cruise gevoel
  Een persoonlijke tip

Zeker een aanrader voor wie graag luxe en design , ruimte heeft. Water zou moeten inbegrepen zijn aan tafel. Lunch zou moeten mogelijk zijn tot14u30 Mooie uitgebreide drankkaart, . Taal is Engels of Duits en die spreken ze tijdens de bediening correct.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

cruise isatambul-athene   
Zat 4 okt 2014 - Sg uit Kapellen (antw.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zie persoonlijke tip
  Een persoonlijke tip

Wifi te betalen en zeer zwak en onregelmatig. Receptie kan beter als men internationaal wil werken. USA klanten zullen nooit komen gezien geen casino en show voorstellingen voor een bijzonder publiek wat Amerikanen niet luchten. Prijs en kwaliteit gezien promotie uitstekend. Kwaliteit en service 100%. Restaurants gaande van zeer goed tot bijna 1 michelin ster. Eten.Beter dan Oceania . Maatschappij zeker aan te raden aan promotie prijzen. Prijzen wjjnen en dranken zeer aannemelijk te noemen. Uitstekende wijnkaart. Geen verplichtingen en aanmoedigingen om meer uit te geven. Uitstappen mooi geregeld door een engelstalige begeleider. Enig min punt zijnde de teugvlucht van Atheha met Aegeon. Te dichte stoelen en personeel kan wat vriendelijker zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

uitstekend   
Zat 4 okt 2014 - OJ uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Helaas was het entertainment op deze boot niets bijzonders, is op een goedkopere boot gewoon beter.
  Een persoonlijke tip

Lijkt ons en onze vrienden toch gewenst een ruimte voor een klein casino in te richten, is altijd gezellig voor persoonlijk contact met mede passagiers.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Cruise Europa 2   
Zat 4 okt 2014 - RG uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We misten wel een casino. Ook het entertainment was niet echt gezellig.
  Een persoonlijke tip

Casino aan boord nemen en gezellige herkenbare muziek aan boord spelen. Overigens entertainment schrijf je zonder e er tussen. Dit staat slordig
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Prachtig   
Zat 4 okt 2014 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na meer als 40 Cruises te hebben gemaakt vonden we dit de beste ervaring ooit , en dit op alle gebied!!
  Een persoonlijke tip

Graag nog veel van zulke aanbiedingen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Zeer mooie boot!!   
Zat 4 okt 2014 - DM uit De Panne
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip is uiterst mooi. De bediening professioneel. Het eten correct maar niet zo fijn als bij Seabourn. Vooral het Franse en het Italiaanse restaurant beantwoorden niet echt aan de hoge verwachtingen.
  Een persoonlijke tip

Een paar fijne koks aan boord die meer doen dan het eten alleen correct klaar maken. Een beetje meer finesse zou welkom zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

2 Europa met Europa 2 das weer een cruise +   
Zat 4 okt 2014 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zijn Seabourn gewend dus je vergelijkt ook met de top! Een mooier schip is er niet..Als Hapag nog meer best doet voor interenationaal publiek dan wordt het uitstekend.
  Een persoonlijke tip

Zeker de moeite waard moet je geprobeerd hebben. Wij gaan zeker terug.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Voor herhaling vatbaar.   
Zat 4 okt 2014 - DH uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Specialiteitenrestaurants iets minder ( veel diepvries ) Service soms te snel aan tafel - word al geserveerd als de aperitief juist is gebracht. Buffet top en bar zwembad prima!
  Een persoonlijke tip

TV = 23 Duitse posten en 3 engelstalig.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Praktisch "The Best"   
Zat 4 okt 2014 - GJ uit Eeklo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ongeveer het beste betreffende Cruises die we tot nu toe hebben meegemaakt. De stopplaatsen en de excursies hadden beter gekund.
  Een persoonlijke tip

Iets beters te organiseren in de "Jazz-Club", want deze werd praktisch niet gebruikt. Nogthans is dit een zeer mooie locatie aan boord
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Cruise Europa 2   
Zat 4 okt 2014 - RG uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Entertainement viel ons tegen alhoewel ik besef dat dat altijd een kwestie van smaak blijft. We misten een casino.
  Een persoonlijke tip

Casino. Leuke band met herkenbare muziek in de Sansibar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

ERVARING   
Don 18 sep 2014 - DH uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  HET SCHIP IS PRACHTIG INGERICHT ROOMSERVICE ZEER ONDERMAATS : GEEN TAFELLAKEN? GEEN AANGEPAST EETTAFELTJE SERVICE IN DE RESTAURANTS IS GOED MAAR MIST SPONTANIÊTEIT ? BAR BEDIENING : WACHTEN TOT IEMAND KOMT OM JE EEN PINT TE VERKOPEN VERANTWOORDELIJKE IN DE NAMIDDAG NIET TE BEREIKEN VOOR 17.00U; BENDE VAN 40 KINDEREN AAN BOORD DIE VAN 14.00 U TOT 18.00 U. BAAS ZIJN VAN HET ZWEMBAD
  Een persoonlijke tip

VEEL WERK AAN DE WINKEL OM DE SERVICE OP NIVEAU VAN SEABORN TE BRENGEN ZEKER BETREFFENDE DEZE PRIJSKLASSE
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Niet voor herhaling vatbaar    
Woe 17 sep 2014 - VI uit Beervelde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voortdurend gillende en spelende kinderen in zwembad , heel storend , vriendelijkheid bij bediening aan zwembad ondermaats , geen sfeer aan boord niet voor herhaling vatbar .veel te duur voor wat het is er zijn veel betere maatschappijen
  Een persoonlijke tip

Kinderzwemband aan boord zoals bij MSC dan kunnen de volwassen. Mensen ook geniten aan zwembad , deze opmerking werd door veel mensen aan boord gegeven
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

uitstekend   
Zon 14 sep 2014 - VE uit Haaltert
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi cruise schip. Zeer mooie suite. Eten in de Yacht club kon wel wat gevarieerder. Het leuke van de Yacht club is wel dat je kan buiten eten. Maar om 21.00 uur was het buffet al gesloten, wat wel vroeg is.De overige restaurants waren van eten wel zeer goed. Maar daar heb je minder het gevoel dat je op een cruise bent. Bediening en receptie kunnen misschien wel iets professioneler. Maar over het algemeen uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

SUPER CRUISE   
Zon 14 sep 2014 - VW uit Deurne
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zullen dit zeker terug doen in promo aanbieding met Cruise Plus
  Een persoonlijke tip

Europa 2 zal op termijn toch All-Inn moeten aanbieden wil men buiten Duitse gasten nog andere aantrekken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Uitstekend   
Don 22 mei 2014 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Spijtig dat men moet betalen voor een glas water aan tafel tijdens de lunch en diner . Verder alles bijna perfekt.
  Een persoonlijke tip

Doe zo verder .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Een topper !   
Maa 26 aug 2013 - VN uit Deurne
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Noord-Europa in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  MS Europa 2 is een buitenbeentje in de cruisewereld en terecht ! De moderne inrichting waar licht en ruimte samengaan met fantastische kleuren, de ruime zeer praktische suites (allemaal met balkon), de schitterend mooie restaurants, het super lekkere eten, het exotische sun-deck, .... Alles is mogelijk, op een rustige manier. Enig in z'n soort : dit is nooit gezien !
  Een persoonlijke tip

Gewoon doen !!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Nieuw schip.   
Zat 17 aug 2013 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het is duidelijk een "nieuw" schip. Correctheid troef. De welcome en farewell lounges bij vertrek en aankomst zijn prima georganiseerd door Hapag Lloyd. Een tip voor andere rederijen !!
  Een persoonlijke tip

Hou de promoties in het oog !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Met de MS europa 2 op de Middellandse Zee   
Woe 14 aug 2013 - BJ uit Houthulst
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi schip , mooie hut , maar je moet wel op de voeten staan of ze draaien u , in een rumoerige hut 765 boven of onder de zanzibar , ofwel op de 759 boven de motoren en eindelijk op de 625 prima hut !!!
  Een persoonlijke tip

De duitse taal is een groooooooooooooooot min punt valies kwijt , het personeel heeft echt alles gedaan om deze op te zoeken. Dikke chapeau (deze kon wel Nederlands !!!!!!!!!!!)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Scheepsbezoek MS Europa 2 - Antwerpen   
Vrij 5 jul 2013 - MC uit St-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Op 14 mei hebben we bij Cruise Plus de kans gekregen om het nagelnieuwe schip MS Europa 2 te bezoeken in Antwerpen. Na een hartelijke ontvangst met een glaasje champagne hebben we een uitgebreide rondleiding aan boord gekregen. Het interieur is zeer luxueus en smaakvol ingericht. Na de rondleiding hebben we genoten van een heerlijke lunch met zeer fijne gerechten. Kortom, dit smaakt voor iedereen naar meer. Een échte aanrader voor de levensgenieters onder ons!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Het was Fantastisch !!!!!!!   
Din 2 jul 2013 - NG uit Barendrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn in Lissabon aan boord gegaan en hebben een week lang van al het luxe en buiten gewone service kunnen genieten De suite was mooi en ruim we hadden suite 706 geweldig We hebben alle restaurants uit geprobeerd daar valt geen commentaar op te geven het was heerlijk. De bediening is van een goed niveau en het eten van sterren kwaliteit . we hebben div . crew mensen ontmoet van de Hanseatic en De Columbus dat was weer een prettig weerzien. Volgens ons heeft Hapag wel alle hele goede mensen van de andere schepen over geplaatst naar de Europa 2 . We hebben onze buren, die ook al div cruise hebben gemaakt, kunnen overhalen om kennis te maken met de Hapag . Ze zijn met de Europa van Antwerpen naar Hamburg gevaren ,en hebben deze reis , ook bij Cruise plus geboekt wij hebben ze naar Antwerpen gebracht en weer afgehaald in Hamburg.
  Een persoonlijke tip

Als Hapag mikt op de doelgroep van jonge onder nemers , managing directors met Familie , maak dan het internet gebeuren gratis en eenvoudiger bv zoals onze reis met de Hanseatic naar Antartic .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

feed back Europa 2   
Maa 1 jul 2013 - VT uit Antwerpen 1
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  spijtig genoeg is ALLES in het Duits. In de restaurants er is een Engelstalige menu, maar je moet er expliciet naar vragen. Nooit kennis gemaakt met de stewardess (kamermeisje) 25 Duitstalige TV programma's, maar 1 Engelstalig kanaal (BBC) zelfs geen CNN. Alle dranken zijn te betalen. Prijzen van de wijnen zijn niet overdreven duur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Ongekende luxe en topgastronomie !   
Don 27 jun 2013 - DC uit Evergem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deMS EUROPA 2 ******van Hapag-Lloyd Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een schip van superlatieven : Zeer ruime suites (allemaal met groot balkon), veel ruimte per passagier, verschillende specialiteitenrestaurants zonder toeslag, prachtig unieke vaarroutes en oog voor detail en service aan boord
  Een persoonlijke tip

Het Yacht Club restaurant (= het buffetrestaurant) aan boord van de MS Europa 2 is één van de meest uitgebreide qua aanbod, dat ik ooit heb gezien. Zelfs iedere avond gegrilde kreeft, tonijn en king krabben, overheerlijk ! En met een ruim verwarmd buitenterras met uitzicht op de ondergaande zon...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon