Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
844   aanbiedingen
17   Cruise Plus suggestie(s)
11   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
5   Reisverslagen
10   Fotoreportages
3   Nieuwsberichten
9   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   76%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Princess Cruises ?
Modern cruisen met een vleugje nostalgie
50 jaar ervaring en vlekkeloze service
Alaska-specialist (eigen treinen en lodges)
ĎMovies under the Starsí op het bovendek
Verschillende specialiteitenrestaurants
The Sanctuary: afgescheiden zone voor volwassenen
Princess Cruises bestaat 50 jaar. En die jarenlange ervaring merk je gewoon. Het karakter van deze rederij omschrijft men best als kwalitatief modern cruisen met een vleugje nostalgie. Wat opvalt in de vloot van 18 schepen is de diversiteit. Princess Cruises is het meest gekend voor zijn grote schepen van 2.000 tot 4.000 gasten, en toch zijn er ook twee kleintjes, identiek aan de schepen van onde...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Princess Cruises een algemene score van 76%.

Alvast veel leesplezier !


Een boeiende reis   
Din 26 jan 2016 - CM uit Vaalbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCoral Princess ****van Princess Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Enige echte kritiek op de reis was dat wij niet zo goed geslapen hebben door een voortdurend hevig getril in onze hut . Dit deed de muren en plafond serieus lawaai maken zodat rustig slapen moeilijk werd . Ons is verteld dat dat er aan lag dat de hut helemaal aan de achterkant vh schip was . Bij onze vorige cruise was onze hut in het midden en hadden we dit probleem totaal niet . Wij vinden dat Cruise Plus hier toch wat tekort geschoten is door ons hier niet op te wijzen tijdens de boeking .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Meer verwacht   
Don 13 aug 2015 - BG uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRegal Princess ****van Princess Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eerste keer met Princess Cruises. Entertainment is ondermaats. Schip lijkt volledig ingericht om kosten te besparen. Organisatorisch liep het al eens mis. 1u45 moeten wachten op tender in Stockholm. In Aarhus pas op het moment dat men van boord gaat hoor je dat er een verplichte shuttlebus is, enz.
  Een persoonlijke tip

Hier zou men kunnen bespraken op het teveel aan personeel in de restaurants (vooral in zelf-service) en meer tijd, kosten en energie besteden aan entertainment. Elke dag zelfde pianisten, groepen,... Ook al zijn ze goed, af en toe mag het eens iets anders zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Schot in de roos   
Maa 10 aug 2015 - VF uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deIsland Princess ****van Princess Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hoedje af voor het personeel aan boord. Restaurants zijn top, we stonden versteld van hun kunnen. In Bordeaux en Provence restaurant zouden vele Belgische restaurateurs en hun personeel eens stage moeten lopen, daar valt iets van te leren! Jammer van de vele extra nog bij te betalen. Voor een lekkere kop koffie zou geen meerprijs mogen gevraagd worden, de gratis 'American' koffie valt niet te drinken. Koffie of thee uit een plastic beker smaakt bovendien vies, jammer dat er geen porselein servies is in het buffetrestaurant. Dure WIFI is over de top. Entertainment kan beter, is zeer zwak. In de nieuwsbrief vind je dagelijks de activiteiten terug maar er valt helaas niet veel te beleven.
  Een persoonlijke tip

Hou je verbruik aan boord goed in de gaten. De laatste dagen lopen velen geŽrgerd rond door de te betalen factuur, met lange wachtrijen aan de desk tot gevolg.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

50 jaar Princess gevierd aan boord van de geweldige Royal   
Zat 25 apr 2015 - DT uit Zoersel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRoyal Princess ****van Princess Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit jaar viert Princess hun 50 jaar bestaan. Er waren tal van extraatjes om dit te vieren, heel de cruise lang. Zo speelde de scheepshoorn telkens het Love Boat lied bij het verlaten van een haven. Zeer leuk en fantastisch geamuseerd op het prachtige schip Royal Princess.
  Een persoonlijke tip

Royal Princess is een echte aanrader. Samen met de Regal het grootste schip van de Princess vloot, maar door de indeling en manier waarop de activiteiten worden gepland, heb je nooit de indruk om op een druk schip te zitten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

No worries, mate   
Vrij 17 apr 2015 - MG uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deDiamond Princess ****van Princess Cruises met vaarroute AustraliŽ / Nieuw-Zeeland in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Positieve punten: het schip (veel ruimte en lekker ouderwets promenadedek rondom het schip), veel zeedagen (rust) en vriendelijk personeel excursie-afdeling. Minder positief: duurtijd excursies (meestal te kort wegens te late vertrekuren, waardoor geen tijd meer voor persoonlijke verkenning en waardoor keuzes beperkt werden wegens afstand). Heeft er ook toe geleid dat we zelf auto zijn gaan huren in 4 aanloophavens. Entertainment: slechts 4 zeer mooie performances (van Princess Dansers) op 27 cruisedagen is te weinig.
  Een persoonlijke tip

Meer tijd voor TasmaniŽ; betere info vooraf over excursies Great Barrier Reef (tegenvaller); gewijzigde excursie-uren. Rafting op Bali was super-excursie!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Eerste ervaring met cruise   
Zat 2 aug 2014 - VG uit Kruibeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCaribbean Princess ****van Princess Cruises met vaarroute Caraiben in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hadden betere informatie i.v.m. transport van en naar het schip, de reserveringsmogelijkheden aan boord, de externe activiteiten en de organisatie van de maaltijden aan boord kunnen gebruiken alvorens te vertrekken.
  Een persoonlijke tip

De extra kosten voor betere service aan boord beter toelichten bij de reservering.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 54 / 100

Zeer goed maar matige service   
Woe 19 feb 2014 - BM uit Zoersel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEmerald Princess ****van Princess Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ten opzichte van vroeger is prijs/kwaliteit veel minder goed - vriendelijkheid personeel (aan tafel) is minder - vakkennis/opleiding van personeel is verminderd - minder aandacht voor de klant - ondermaatse kennis van de engelse taal - prijs/kwaliteit uitstappen: VEEL TE DUUR EN TEKORT VOOR HET AANBOD: "tourist traps" (met lokale bevolking = 1/3de van de prijs). Fotografen aan boord veel te opdringerig en foto's schandalig duur. Algemene opinie van andere medereizigers uit diverse landen die 15-25 cruises deden: KWALITEIT IS FEL VERMINDERD T.O.V. ENKELE JAREN TERUG. Minder personeel voor meer passagiers. Kwaliteit/smaak eten: goed maar eveneens verminderd Activiteiten aan boord: zeer gevarieerd - goed geÔsoleerde kajuiten (te kleine douches) - cabin stewart heel vriendelijk en behulpzaam (kamers 3x/dag opgeruimd). Shows heel professioneel en goed verzorgd. Reddingssloepen benemen VOLLEDIG zicht van venster in kajuit en hangen er praktisch tegenaan.
  Een persoonlijke tip

1) betere opleiding personeel qua service/taal/klantvriendelijkheid 2) passagiers minder lastig vallen i.v.m. foto's 3) uitstappen minder duur maken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

geweldig schip   
Din 4 feb 2014 - DT uit Zoersel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRoyal Princess ****van Princess Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nieuwste en grootste schip van Princess. Prachtig atrium, geweldige nieuwe indeling van het buffet. Een aanrader voor wie van de grotere schepen houdt.
  Een persoonlijke tip

Ga langs alle inhammen van het buffet, die zijn bijna allemaal verschillend. Ga ook eens kijken naar de fontein-licht-muziek show, duurt maar 5 minuten per dag, maar is zeker de moeite.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Culturele cruise in de Baltische Zee   
Vrij 5 jul 2013 - NF uit Rome
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEmerald Princess ****van Princess Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een heel interessante cruise op een prachtig schip waar voeding en kajuit en restaurant personeel uitstekend waren. Min punten waren de hyper-commerciŽle aanpak (erger dan op andere cruises) en het eerder onsympathiek overkomen van de art auction organizer en de cruise director ( = matige rating voor entertainment). De rest van het entertainment was goed.
  Een persoonlijke tip

Een aanrader in het algemeen. Vermijd de door het schip georganiseerde uitstappen die veel te duur worden aangerekend en gebruik hop-on hop-off bussen, uitgenomen in Sint Petersburg. In Oslo kan je zo van het schip het centrum van de stad in.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon