Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
460   aanbiedingen
3   Cruise Plus suggestie(s)
57   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
13   Reisverslagen
16   Fotoreportages
113   Nieuwsberichten
26   Beoordelingen
8   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   83%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Crystal Cruises ?
All-inclusive formule
Fooien & dranken inbegrepen
Zťťr veel ruimte per passagier
Sterrengastronomie
Hoogstaande gepersonaliseerde service
luxe-expeditieyacht Crystal Esprit
Intussen al 25 jaar geleden (in 1990) kwamCrystal Cruises met een gloednieuw concept, en bouwde zo een eigen niche in het aanbod van luxecruises, dat tot nu toe door geen enkele rederij geŽvenaard wordt. Het geheim? Grote schepen met alle faciliteiten en entertainment maar voor veel minder passagiers. Voeg daarbij de gepersonaliseerde superservice die je normaal alleen op kleinere luxeschep...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Crystal Cruises een algemene score van 83%.

Alvast veel leesplezier !


Cruise Panamakanaal   
Din 23 mei 2017 - VF uit Terneuzen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie interessante cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

bezoek de machu picchu voor het te laat is !   
Woe 15 feb 2017 - RN uit 9200 Grembergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Aanlegplaatsen waren niet zo uitnodigend : containerkaden en nog eens containerkaden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Zeer goed, maar   
Maa 10 okt 2016 - BR uit Wilrijk (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was zeer goed en verzorgd aan boord, werden op onze wenken bedient. Alleen de cabine sloeg wat tegen doordat het een kleerkast was en geen inloopkast wat toch meer ruimte geeft. En natuurlijk de afstanden aan boord, als je gewoon bent aan de kleinere schepen.
  Een persoonlijke tip

Wel ťťn ding om volgende klanten op te wijzen. Wanneer je niet in de USA aan boord gaat, maar zoals in dit geval in Canada en je komt aan in de USA en wordt ingecheckt door de immigratie aan boord dan is het raadzaam een geprinte versie van de ESTA bij te hebben. Anders moet je dat allemaal nog aan boord regelen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Nieuwe zeer goede ervaring   
Din 8 dec 2015 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fijne prachtige ervaring voor de eerste maal op dit schip. Veel maatschappijen pretenderen DE BESTE te zijn. Crystal-Cruises mag dat met Recht en Rede wel doen. Sfeer van het personeel onder elkaar was TOP. Dat straalt over op de gasten.
  Een persoonlijke tip

Dank voor dit mooie aanbod. Hotel in Monaco de dag vooraf was uniek. Vervoer van en naar de luchthaven, en schip, was tot op de seconde juist geregeld!!! TIP. Blijf zo verder doen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Spijtig cruise vroegtijdig beŽindigd   
Maa 7 dec 2015 - VL uit Essen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een perfecte upgrading gehad. Helaas moesten we onze cruise vroegtijdig beŽindigen i.v.m. ongelukje van mijn schoonmoeder. Een super compliment voor de arts en zijn assistenten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

een cruise die ons bevallen is: zeer aangenaam    
Din 1 dec 2015 - Sm uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een echt mooi en verzorgd schip. De service, respectievelijk vriendelijk personeel, was een echte meevaller. Het feit dat voor de sushi-bar en/of voor een bijkomende reservatie in het specialiteiten-restaurant moest worden betaald was ver van sympathiek. De uitstappen/excursies waren niet goed: een foto moest van achter het raampje in de bus worden genomen!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Prima en super vriendelijk personeel   
Din 1 dec 2015 - PC uit Berchem (Antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De uitstappen waren te oppervlakkig, geen tijd om ergens binnen te gaan.
  Een persoonlijke tip

Schrap de haltes voor eten en drinken tijdens de uitstappen, een sanitaire stop is voldoende. Eten en drinken is er aan boord in overvloed en de uitstappen zijn nooit zo lang dat eten onderweg nodig is.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

CRUISE    
Maa 26 okt 2015 - VT uit De Pinte
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Restaurants : het eten is superlekker maar er zou meer tijd tussen de gerechten moeten komen. Amerikanen zijn blijkbaar gewoon dat alles snel moet gaan. Alle begrip daarvoor ;-) Europeanen maken tijd voor hun resto-bezoek. Een weetje voor onze volgende cruise ;-)
  Een persoonlijke tip

AlbaniŽ vonden wij niet zo tof. Arm land en veel bedelaars langs de kustlijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Zeker voor herhaling vatbaar   
Vrij 3 jul 2015 - DA uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Was voor ons de 2e maal met de Serenity en mede daar het nu ook een all in was,is alles nog veel aangenamer en ook gemakkelijk.Eten is van hoge kwaliteit alsook de wijnen. Personeel heel attent vriendelijk en beleefd. Prima
  Een persoonlijke tip

Cruise plus is er in geslaagd ons een mooie cruise te verzorgen.Bedankt Greetje voor de correcte afhandeling van ons dossier. Groetjes
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Top cruise   
Maa 29 jun 2015 - DP uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie cruise,uitstekend begeleid
  Een persoonlijke tip

Toch nog de voorafgaande reservaties voor restaurant en dinnerplaatsen en uren nog eens persoonlijk checken bij aankomst aan boord.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Genieten is troef !   
Zat 23 mei 2015 - DG uit Schelle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Je wordt verwent van het eerste tot de laatste moment. Prachtige kamers, geen binnenhutten. Geen mastadont van een schip dus je heb niet het gevoel dat je een van de velen bent. Het personeel is gewoon super, na 1 dag weten ze al wie Mr en Ms Verlinden zijn maar steeds zeer discreet en met veel respect. je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten want alles is werkelijk inbegrepen voor iedereen zodat je niet met zo'n plosbandje moet rondlopen. we kunnen alleen maar met veel lof zwaaien. Op aanraden van Cruise Plus hebben we de eerste keer kunnen kennismaken met deze wijze van cruisen in 2012 en de verwachtingen waren weer zeer hoog maar ook deze keer waren we niet teleurgesteld. Je kan dit gewoon niet vergelijken met een andere cruisemaatschappijen , misschien met Seaborn maar daar zijn minder actieve activiteiten aan boord maar de service is evenwaardig. Het was gewoon super !
  Een persoonlijke tip

Veel mensen denken " wat doe je 5 dagen op een schip als er alleen maar water is". Aan boord zijn zoveel interessante lezingen, cursussen, films, shows, sportenactiviteiten dat we een agenda moesten bijhouden 😀. Zeker eens doen Transatlantisch, prijs kwaliteit een topper. En met veel dank aan het team van Cruise Plus voor de onberispelijke service en de klantvriendelijkheid. Dikke pluim !!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

aanrader Panamakanaal   
Maa 8 dec 2014 - VJ uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De excursies waren snel volgeboekt en sommige uitstappen waren prijsrelevant!
  Een persoonlijke tip

Aanrader het Panamakanaal, heel mooi, indrukwekkend!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

perfect uistekend   
Maa 8 dec 2014 - Vj uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles perfect
  Een persoonlijke tip

Het aan boord komen geen begroeting na uitstap
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Canada Cruise   
Maa 13 okt 2014 - GG uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  heb niet aan entertainment deelgenomen, behoudens de golfinstructie, die uitstekend was.
  Een persoonlijke tip

hoewel de keuken zeer goed is, blijft men vasthouden aan een soort van "express" bediening, graag iets meer tijd tussen de verschillende gangen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

prachtige cruise   
Zat 9 nov 2013 - VM uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCrystal Serenity *****van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Sonja heeft mij veel goede raad en tips gegeven. Ze heeft ons een fantastische cruise aanbevolen. We hebben er echt van genoten!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon