Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
771   aanbiedingen
11   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
25   Fotoreportages
4   Nieuwsberichten
151   Beoordelingen
5   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   78%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Holland America Line ?
Vertrek vanuit Nederland
Premium-rederij met goede reputatie
Roomservice en middernachtbuffet
Nieuwste vlaggenschip Koningsdam
Vaste of vrije diner-zitting
Live klassieke muziek
De Holland America Line is een gevestigde waarde met een lange geschiedenis, waarbij de Nederlandse traditie steeds in ere werd gehouden. Er zijn ook nog heel wat Nederlandse officieren die leiding geven aan de gemengde bemanning die heel wat Javanen en Balinezen telt. De rederij heeft een eigen hotelschool in Jakarta. Het grote succes van de HAL is de herkenbaarheid en de consistente kwaliteit. P...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Holland America Line een algemene score van 78%.

Alvast veel leesplezier !


Mooie ervaring   
Maa 24 jul 2017 - DW uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deZuiderdam ****van Holland America Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service op kantoor (en de communicatie naar het thuisfront) waren voorbeeldig en duidelijk. De verschillende medewerkers waarmee we in contact kwamen waren zonder uitzondering vriendelijk en behulpzaam.
  Een persoonlijke tip

Georganiseerde uitstappen zijn bijzonder prijzig. Wij vonden het bijgevolg ongapast dat we telkens ca. een uur in een souvenirwinkel dienden te verblijven, waardoor er te weinig tijd overbleef om ons programma af te kunnen werken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

een voorbijflitsende cruise   
Maa 24 jul 2017 - SE uit Stabroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deZuiderdam ****van Holland America Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Holland america line stelt ons globaal niet teleur. Een enkel minpuntje was wel de samenwerking met de stockholm red hop hop of bus met hun ondermaatse dienstverlening.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

mooie ervaring   
Woe 30 mar 2016 - Vp uit Aalst
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deZuiderdam ****van Holland America Line met vaarroute Panamakanaal in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schip wat oud en slecht onderhouden,en wat meer variatie in bufet restaurants
  Een persoonlijke tip

Boek bij cruise plus,maar de zuiderdam versleten
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

cruise mid zee   
Maa 31 aug 2015 - Yu uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deZuiderdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  in augustus nogal druk van kinderen op het schip
  Een persoonlijke tip

probeer buiten juli en augustus te gaan
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Prima   
Don 20 aug 2015 - LK uit Lommel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deZuiderdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het verschil tussen de cruise met de Noordam juli 2014 en de cruise met de Zuiderdam lag vooral aan het publiek aan boord. Bijv.: m.b.t. kledij van de gasten in de Vista Dining room 's avonds (slippers, nét iets meer dan strandkledij) zou er door het personeel méér opmerkingen mogen gegeven worden. Misschien durfde men dat niet omdat de boot maximaal bezet was? De pianobar was dit keer een verschrikking: een schreewende pianist met véél te luide klanken ! Na 2x 5 min. geprobeerd te hebben hielden we het echt voor bekeken. Jammer want vorig jaar waren dit heerlijke avonden. In het algemeen waren de entertainementen nogal luidruchtig/oorverdovend. We troffen nu reizigers van de Noordam 2014 en zij ervaarden hetzelfde als wij op dezelfde punten als hierbij genoteerd. Het totale personeel verdient meer dan een pluim voor hun vriendelijkheid, hulp enz. Cruise Plus is voor ons een top-bureau, we hebben het sinds onze boeking al vaak aangeraden (ook aan andere cruise reizigers). Dikke duim en pluim!
  Een persoonlijke tip

Correcte toepassingen eisen van gasten aan boord m.b.t. kledingsvoorschriften. Kritischer zijn in de keuze van muzikale 'talenten'. Met name de pianist in de pianobar, en de violist in de Explorer's Lounge. Inrichting van het schip heeft wel wat verfraaing nodig.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Familie Lammens    
Zon 19 jul 2015 - Lj uit Melsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deZuiderdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ietwat ouder schip maar prima onderhouden , uitstekende service en maaltijden ; entertainment was maar matig
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

onvergetelijke reis   
Woe 20 mei 2015 - BR uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deZuiderdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De organisatie is voorbeeldig. Uitstekende sfeer tussen de passagiers onderling en met personeel. In zijn geheel aan te bevelen.
  Een persoonlijke tip

Aanbod aan kunst en kunstveiling is ondermaats. Meer tijd voor uitstappen zou wenselijk zijn. Uitstappen via Holland America line zijn te duur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

er zijn betere   
Din 8 apr 2014 - DM uit Sinaai-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deZuiderdam ****van Holland America Line met vaarroute Panamakanaal in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Oud schip met problemen in verband stabiliteit dag en nacht was er gekraak van de badkamer
  Een persoonlijke tip

dringend aan herstelling toe
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Geen wederzijdse liefde   
Vrij 28 feb 2014 - BB uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deZuiderdam ****van Holland America Line met vaarroute Panamakanaal in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De airco was zeer lawaaierig, onmogelijk om rustig te slapen. Ligstoelen waren bijna niet te vinden (30 tal aan het zwembad) Het personeel was zeer vriendelijk, steeds met een lach bediend. Dit zijn de echte sterren van het schip.
  Een persoonlijke tip

Ideaal voor een ouder publiek (zeer hoge leeftijd)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon