Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
769   aanbiedingen
17   Cruise Plus suggestie(s)
10   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
25   Fotoreportages
4   Nieuwsberichten
151   Beoordelingen
5   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   78%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Holland America Line ?
Vertrek vanuit Nederland
Premium-rederij met goede reputatie
Roomservice en middernachtbuffet
Nieuwste vlaggenschip Koningsdam
Vaste of vrije diner-zitting
Live klassieke muziek
De Holland America Line is een gevestigde waarde met een lange geschiedenis, waarbij de Nederlandse traditie steeds in ere werd gehouden. Er zijn ook nog heel wat Nederlandse officieren die leiding geven aan de gemengde bemanning die heel wat Javanen en Balinezen telt. De rederij heeft een eigen hotelschool in Jakarta. Het grote succes van de HAL is de herkenbaarheid en de consistente kwaliteit. P...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Holland America Line een algemene score van 78%.

Alvast veel leesplezier !


Al bij al een geslaagde cruise   
Maa 24 jul 2017 - SA uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We zijn misschien een beetje verwend, hebben reeds verschillende cruises gedaan met Seabourn. Wat we vooral spijtig vonden was, dat de rustige bars waar men een babbeltje kon doen zeer vroeg gesloten waren. De kwaliteit van de bediening was niet altijd optimaal, soms was er meer dan genoeg bedienend personeel en op andere momenten waren ze onderbemand. De shows 's avonds in het theater waren zeer goed !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Schitterende vakantie   
Din 12 mei 2015 - RR uit Nieuwkerken-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Noord-Amerika in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeker een aanrader !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Te vroeg, te grote verwachtingen, maar toch genieten   
Maa 1 dec 2014 - GA uit Sint-stevens-woluwe
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Einde regenseizoen, dus regelmatig nog een "kort" buitje, golven soms ook onstuimig. Eten was iets minder verfijnd dan verwacht.
  Een persoonlijke tip

Uren van de shows veranderen, 7 u i.p.v. 8u en 9 u i.p.v. 10 u, zodat 2e vaste zitting naar de 1e show kan gaan en na het eten nog één van de andere entertainments kan bijwonen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

reis november 2014   
Maa 1 dec 2014 - Vj uit Everberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  tv te klein;
  Een persoonlijke tip

liever show om 19 EN 21 uur ipv 20 EN22 uur
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Top vakantie!   
Zat 4 okt 2014 - JC uit Kontich
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Airco kan niet per kajuit uitgeschakeld worden, waardoor er hier wat hinder van kan zijn. Ook is het jammer dat er betaald moet worden om water te drinken, dit is namelijk iets elementair.
  Een persoonlijke tip

Lijm verkopen aan boord voor de knutselaars.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Mediterrane droom   
Maa 29 sep 2014 - BI uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Super tevreden. Wij kijken al uit naar de volgende!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

cruise met de Noordam Middellandse Zee   
Maa 15 sep 2014 - YU uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische cruise gehad, alles wordt aan boord gedaan om het je naar de zin te maken en het Middellandse zeegebied is een aanrader
  Een persoonlijke tip

Boek als het kan zeker een balkonkajuit
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

had meer verwacht van dezez rederij   
Din 12 aug 2014 - DS uit Eke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  verouderd schip: kussens voor de ligzetels en handdoeken aan zwembad zijn aan vervanging toe. zwembad niet altijd netjes
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 56 / 100

In één woord : prachtig   
Din 12 aug 2014 - DW uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Op de cruise (en al wat daar verband mee heeft) : geen negatief woord.
  Een persoonlijke tip

- De prijzen van de uitstappen staan buiten proportie - De verplichte alarmoefening is een lachertje (terwijl iedereen een badge heeft, volstaat het dat er één persoon "ja" roept om alle aanwezige passagiers van een hut aan te melden) - Soms wordt geen melding gemaakt van de aanwezigheid van noten in een gerecht (terwijl dit zeer belangrijke info is voor mensen met allergie)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

11-daagse Adriatische droom   
Woe 6 aug 2014 - RS uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi schip, overal voldoende ruimte waardoor je steeds een rustig gevoel hebt, je merkt hoegenaamd niets van de hoeveelheid passagiers aan boord. Onze kamer was van het type VB / UP Veranda ( 6036 ), deze was naar onze mening iets te klein voor 4 personen ( 2 kinderen, 11j en 7j ) daar de 4e persoon in een bed sliep wat zich bevond boven het groot 2-persoonsbed ( dit werd 's avonds uit het plafond gehaald en opgemaakt ), dit gaf weinig privacy voor ons zelf. Wel enkele dagen overdag een hinderlijke verfgeur waargenomen in de kamer door het gebruikelijke onderhoud. De algemene netheid is net dat tikkeltje minder ( tov Royal Carribbean of NCL ) door het geringer aantal personeel aan boord, maar het is zeker niet vuil of storend. Het is ook een voordeel dat heel veel personeel ( vooral leidinggevend ) nederlandstalig is. Wat ons ook opviel is dat de kamer minder koel was dan op onze andere reizen ( waar het dan soms weer te koud was ), misschien kwam dit doordat de gemiddelde leeftijd van de reizigers wel wat hoger lag dan bij pakweg NCL. Dit is natuurlijk zeer persoonlijk, ik heb het namelijk veel liever te koud dan te warm...
  Een persoonlijke tip

Zeker de moeite waard, wij zouden deze maatschappij nog zeker terug boeken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

beoordeling   
Woe 30 jul 2014 - DH uit Zottegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles is vlekkeloos verlopen waarvoor dank
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Onze beoordeling....   
Zon 25 aug 2013 - VL uit Sint-pauwels
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNoordam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze zoon is verschillende malen opgebeld d.d. taximaatschappij in het midden van de nacht? Reden: u had een foutief adres overgegeven aan deze maatschappij met als gevolg dat wij een half uur langer hebben moeten wachten bij de ophaling aan huis?
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon