Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
768   aanbiedingen
17   Cruise Plus suggestie(s)
10   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
25   Fotoreportages
4   Nieuwsberichten
151   Beoordelingen
5   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   78%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Holland America Line ?
Vertrek vanuit Nederland
Premium-rederij met goede reputatie
Roomservice en middernachtbuffet
Nieuwste vlaggenschip Koningsdam
Vaste of vrije diner-zitting
Live klassieke muziek
De Holland America Line is een gevestigde waarde met een lange geschiedenis, waarbij de Nederlandse traditie steeds in ere werd gehouden. Er zijn ook nog heel wat Nederlandse officieren die leiding geven aan de gemengde bemanning die heel wat Javanen en Balinezen telt. De rederij heeft een eigen hotelschool in Jakarta. Het grote succes van de HAL is de herkenbaarheid en de consistente kwaliteit. P...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Holland America Line een algemene score van 78%.

Alvast veel leesplezier !


Fantastische bestemming   
Din 9 aug 2016 - TF uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNieuw Amsterdam ****van Holland America Line met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastisch schip om in Alaska te Cruisen. Aanbod excursies zeer goed, shows zeer goed, culinair heel goed, maar net niet de top zoals Oceania. Zeer vriendelijk personeel en voldoende animatie op zeedagen. Zeer goede rederij op Alaska
  Een persoonlijke tip

De Neptune Suite is een absolute aanrader. Heel veel ruimte, grote badkamer, groot terras en veel voordelen als suite gast.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Cruise Nieuw Amsterdam   
Zon 24 apr 2016 - VE uit Affligem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNieuw Amsterdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Cruise met de Koningsdam: De dansgelegenheid was beperkter dan op de andere schepen (Zaandam en Veendam). In de Crowns Nest en de Ocean Bar kon je niet meer dansen. In de Queenslounge was er een prachtige dansvloer in zeer goede staat maar wij als geoefende dansers kwamen daar niet aan onze trekken omdat daar iedere avond de B&B Kings Band optrad. Deze band speelde quasi uitsluitend bluesmuziek waarop je niet goed kan dansen. De daaropvolgende dansgelegenheid (laatavond dansen) was te laat voorzien. Omdat wij vaak 's morgens vroeg moesten opstaan om op excursie te gaan, konden wij die dansgelegenheden ook niet benutten. Wij ervoeren dit als teleurstellend want op de andere schepen amuseerden wij ons 's avonds opperbest.
  Een persoonlijke tip

Prachtig schip, zeer lekker gevarieerd eten. Culinair vele mogelijkheden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Van Barcelona naar VenetiŽ   
Vrij 28 aug 2015 - Pm uit Nieuwkerken-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNieuw Amsterdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten in de dining-room was vrij eentonig qua groentenkeuze, steeds wortelen en groene boontjes.
  Een persoonlijke tip

Het is beter deze cruise te maken buiten de vakantiemaanden omwille van de hoge temperatuur in augustus en de drukte voor de excursies
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Zeer goed   
Maa 3 aug 2015 - KJ uit Kapellen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNieuw Amsterdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was prima verzorgd door cruise plus Shuttles en suites etc.
  Een persoonlijke tip

De rederij zou wat simpeler moeten omgaan met het gebruik van internet, zeker als de boot in de haven is
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Mooi schip !   
Maa 3 aug 2015 - RS uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNieuw Amsterdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wederom een zeer mooi schip van Holland America Line ( vorige cruise was met de Noordam ) met meer dan voldoende plaats per passagier, je merkt op geen enkel moment dat je met pakweg 2500 passagiers aan boord bent. Eten was voortreffelijk, Tamarind is een echte aanrader en de meerprijs waard. Personeel steeds supervriendelijk en behulpzaam, ongeacht hun taak. Holland America Line is ook zeer kindvriendelijk, desondanks waren er naar mijn inziens slechts een beperkt aantal aan boord ( 100 tal ). Kortom een aanrader voor zowel gezin met kids als koppels...
  Een persoonlijke tip

Zeker reserveren bij Tamarind !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

geen   
Woe 22 jul 2015 - DH uit Zottegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNieuw Amsterdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Middellandse zee op de MS Nw Amsterdam   
Vrij 17 okt 2014 - BA uit Stabroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNieuw Amsterdam ****van Holland America Line met vaarroute Transatlantisch in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kan geen Middellandse zee opgeven bij mijn keuze : Spijtig dat er 2x niet kon worden aangemeerd wegens weeromstandigheden Entertainment was ronduit zwakker dan op vorige cruises met HAL, 1 bandje heeft dit echter wel gecompenseerd door dagelijks te performen
  Een persoonlijke tip

Ik zou de volgende keer wel een buitenhut opteren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Nieuw amsterdam   
Maa 22 jul 2013 - DH uit Zottegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNieuw Amsterdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Enkele malen problemen gehad met betaalkaart, het bedrag dat de rederij gereserveerd had op de kaart was telkenmaal te weinig waardoor ik op bepaalde dagen geen drinken kreeg!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Prachtige en intensieve aan te raden belevenis   
Din 9 jul 2013 - RP uit Wachtebeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNieuw Amsterdam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks mijn fysieke beperking heb ik door de geleverde diensten door de bemanning een geslaagde cruise beleefd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon