Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
775   aanbiedingen
4   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
10   Reisverslagen
25   Fotoreportages
4   Nieuwsberichten
151   Beoordelingen
5   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   78%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Holland America Line ?
Vertrek vanuit Nederland
Premium-rederij met goede reputatie
Roomservice en middernachtbuffet
Nieuwste vlaggenschip Koningsdam
Vaste of vrije diner-zitting
Live klassieke muziek
De Holland America Line is een gevestigde waarde met een lange geschiedenis, waarbij de Nederlandse traditie steeds in ere werd gehouden. Er zijn ook nog heel wat Nederlandse officieren die leiding geven aan de gemengde bemanning die heel wat Javanen en Balinezen telt. De rederij heeft een eigen hotelschool in Jakarta. Het grote succes van de HAL is de herkenbaarheid en de consistente kwaliteit. P...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Holland America Line een algemene score van 78%.

Alvast veel leesplezier !


zeer aangename cruise   
Zat 5 nov 2016 - Wj uit Sint Gillis Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  dinner : 2de zitting vriendelijke service heel lekker eten buffet : zeer hygienisch alles werd op de borden gelegd , vlotte bediening en lekker - geen wachtrijen een zeer aangename cruise gehad
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Beoordeling   
Woe 14 sep 2016 - SM uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Opnieuw een zeer aangename cruise gehad. Voor volgende cruise eventueel Griekse eilanden, ScandinaviŽ of Dubai
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Cruise van 30/5 tot 10/6/2016   
Vrij 17 jun 2016 - DV uit Antwerpen 2018
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten was ondermaats omdat de kwaliteit, de hoeveelheid en de samenstelling van de gerechten niet waren wat men op een cruiseschip verwacht. Vertalingen van Engels naar Nederlands waren meestal fout, zowel voor het menu als voor de ontschepingsdocumenten. Balkon nooit gekuist, niet bij ingebruikname en dit tot ontscheping. Entertainment : Op een avond had men muziek van de jaren '60 en '70 aangekondigd maar het bleek ook niet het geval, het was muziek van de jaren '80 dus disco zoals elke avond.
  Een persoonlijke tip

Als wij, in de toekomst, nog een cruise maken, dan zullen wij andere maatschappijen kiezen. Met Celebrity Cruises hebben wij goede ervaringen, maar denken erover om eventueel eens voor Oceania Cruises te kiezen, maatschappij met kleinere schepen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100

Kleuren van Canada en New England   
Zon 1 nov 2015 - VJ uit Ronse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Transatlantisch in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alweer een goede cruise met HAL, de service was opnieuw top. Crew is zeer vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Eten in Pinnacle grill en Main dinning room was zeer lekker, persoonlijk zijn we niet zo te vinden voor het eten in het buffet restaurant. De excursies hebben we geboekt bij HAL, deze zijn wel duur en je moet rekening houden dat je soms te weinig tijd zal hebben om de dingen rustig te bezoeken.
  Een persoonlijke tip

Pre en Post-cruise arrangement is zeker aan te raden indien je een paar dagen wil genieten van de vertrek- en aankomsthaven. Een rondleiding in de keuken van het schip is ook een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

1E CRUISE   
Vrij 7 aug 2015 - RA uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  chapeau voor allen die ins geholpen hebben
  Een persoonlijke tip

we gaan nog cruises doen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Uitstekende cruise in de Middelandse Zee.   
Zon 3 mei 2015 - DR uit Mariakerke (gent)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dank voor de Gifts. Kapitein en crew meer toegankelijk.
  Een persoonlijke tip

My dining time beviel ons beter dan de open seating. Dagelijks zelfde tafel en zelfde kelners.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

culturele en culinaire cruise   
Zon 12 okt 2014 - Vp uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Canada / New England in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  onze 11de cruise met cruiseplus en we blijven client als we cruisen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

vaargebied: middellandse zee   
Woe 14 mei 2014 - HM uit Zwalm
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We'll do it again !!!
  Een persoonlijke tip

Via events is ideale manier om de cruiseadviseur met een drankje net dat ietsje meer te kunnen vertellen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Een mooie cruise !   
Woe 9 okt 2013 - CD uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Canada / New England in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  1. Het entertainment aan boord was vooral gericht op zestigplussers (maar die maakten dan ook 99% uit van de klanten). Blijkbaar is dit een cruise voor die doelgroep en dat hadden we graag vooraf vernomen. 2. het programma werd niet gevolgd : voor dag 2 werd "scenic cruising Sagenay-fjord" voorzien, waar we bijzonder naar uitkeken. De boot is echter niet in die fjord geweest.
  Een persoonlijke tip

Het ESTA-formulier online invullen heeft enkel zin als je via een luchthaven de USA binnenkomt. Aangezien we met de boot de USA binnengekomen zijn en de douane aan boord kwam voor de formaliteiten, had het ESTA-formulier geen zin. We hebben bijgevolg 2 x 14 USD nodeloos uitgegeven.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Ik zou dit schip niet meer nemen   
Woe 4 sep 2013 - Wj uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deEurodam ****van Holland America Line met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Als men een gesloten binnen zwembad heeft moet men die niet altijd open zetten zeker als de temperatuur niet hoog zijn, koud water zwembad, prijzen uitstappen te duur, weinig plaats bij ontbijt en lunch, drukke boot, balkon niet zo proper
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon