Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
205   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
2   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
8   Reisverslagen
11   Fotoreportages
3   Nieuwsberichten
17   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Cunard ?
n°1 in trans-Atlantische overtochten
Traditioneel cruisen in een stijlvol imago
Naar New York zonder te vliegen
Interessante lezingen en themacruises
Echte ocean liners voor grote zeereizen
Klassieke Britse “afternoon tea”
De rederij heeft een naam hoog te houden op het vlak van trans-Atlantische overtochten en luxueuze cruises. Cunard is even Brits als het koningshuis, maar ging toch met het beursgenoteerde Amerikaanse Carnival Corporation als eigenaar in zee en heeft dus evengoed een breed internationaal publiek. De eigenaar, selfmade man Micky Arison, koestert mooie plannen voor zijn nieuwe aanwinst: Cunard moet...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Cunard een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !


QM2 5N0vember 2016   
Zat 19 nov 2016 - DL uit Gent
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De crossing is wat ik verwachte van een stijlvolle reis. Voor de passagier/klant wordt ervoor gezorgd dat de reis een relax/rustig genieten is. Het straalt klasse uit. Nooit heeft men het gevoel dat men op een schip is met meer dan 2500 andere passagiers. Eten [Ontbijt, lunch en dinner in Britannia] en service waren excellent. We gaan deze overtocht zeker nog eens overdoen. Aaankomst in NY was een schitterende ervaring
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Topvakantie   
Vrij 9 sep 2016 - DD uit Sint-Amandsberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een super prachtige ervaring , zeker aan te raden , hadden wel verwachtingen maar deze zijn zelfs overtroffen, en ervaring die we zeker willen herhalen. Enkel de lange treinreis met de bagage was wat minder maar werden erorm goed opgevangen nadien om van en naar schip te brengen een dikke pluim dat zeker.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

super beleving   
Din 6 sep 2016 - DD uit Sint-Amandsberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  hebben een super prachtige reis beleefd waarvoor onze dank iets dat zeker voor herhaling vatbaar is. enige zware van de treinreis van 7u naar hamburg maar alles in overweging genomen een klein detail.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Uitstekend   
Zon 24 apr 2016 - ME uit Wolvertem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer goed
  Een persoonlijke tip

Doe het
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Het was weerom geweldig   
Don 14 aug 2014 - NA uit 's Gravenwezel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten aan boord is uitstekend. Toch maar een zeer goed beoordeling, want we missen wat lichtere gerechten op het menu, vooral 's avonds
  Een persoonlijke tip

Van New York naar Southhampton heb je zon op je terras als je suite aan stuurboord ligt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

speciaal   
Don 23 jan 2014 - DV uit Antwerpen 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  manier van betalen had niet per se met prepaid gemoeten alles moest toch overgezet naar rekening en dan betaald dus onnodig ingewikkeld. info over mogelijkheden voor cgehandicapten niet volledig
  Een persoonlijke tip

laat de cunardlijn zelf ook aan het woord naar uw klanten toe Wij hadden een scootmobiel in dec suite kunnen klaarstaan hebben voor verplaatsing op het schip en aan land
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Luxe crossing   
Zon 11 aug 2013 - DE uit 's Gravenwezel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een heel geslaagde crossing aan boord van een fantastisch schip. Het eten was prima van kwaliteit, maar wel wat te "Britisch" naar onze smaak. De keuze bij de lunch is te beperkt.
  Een persoonlijke tip

Een voortreffelijke manier om zonder jetlag en totaal relaxt vanuit Amerika thuis te komen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon