Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
205   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
2   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
8   Reisverslagen
11   Fotoreportages
3   Nieuwsberichten
17   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Cunard ?
n°1 in trans-Atlantische overtochten
Traditioneel cruisen in een stijlvol imago
Naar New York zonder te vliegen
Interessante lezingen en themacruises
Echte ocean liners voor grote zeereizen
Klassieke Britse “afternoon tea”
De rederij heeft een naam hoog te houden op het vlak van trans-Atlantische overtochten en luxueuze cruises. Cunard is even Brits als het koningshuis, maar ging toch met het beursgenoteerde Amerikaanse Carnival Corporation als eigenaar in zee en heeft dus evengoed een breed internationaal publiek. De eigenaar, selfmade man Micky Arison, koestert mooie plannen voor zijn nieuwe aanwinst: Cunard moet...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Cunard een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !


Aangenaam verrast!   
Zat 29 jul 2017 - DA uit Hamont
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Aangenaam verrast door cunard. Vooral de upgrade met eten in Brittania Club is echt een aanrader. Het is een groot schip, wat wij niet gewoon zijn, maar hebben hier geen negativiteit mogen van ervaren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Beste tot hiertoe   
Vrij 16 dec 2016 - VG uit Deurne - Antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Jammer dat mij er niet op gewezen is dat QV twee dagen later in Zeebrugge zou aanleggen,toen ik dat aan boord vernam was het te laat om bij te boeken wegens volzet. Er was mij open seeting beloofd in Britannia maar dit is alleen maar mogelijk In Queens en Princess grill, jammer dat ik dan nog eens de eerste zitting had om 18.00 uur en je moest gaan optutten wegens de strenge kleding voorschriften.
  Een persoonlijke tip

zeer te vreden over service luchthaven vervoer.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

evaluatie cruise   
Don 24 nov 2016 - GJ uit Zele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Twee puntjes: -wijn en alcoholische dranken zeer,zeer duur . -ik denk ,maar ben niet 100%zeker ,dat er geld uit mijn valies in de cabine gestolen is .
  Een persoonlijke tip

zeer mooie reis , uitstekende weersomstandigheden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Cunard QV adriatic   
Zat 13 aug 2016 - DE uit Torhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een tip voor bij keuzemoment om de documenten af te halen of laten bezorgen, direct bij vermelden dat men thuis moet zijn indien ze met de koerierdienst komen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Athene-Rome   
Zat 19 sep 2015 - KM uit Kontich
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Cruise Plus was blijkbaar niet op de hoogte van de mogelijke transferts georganiseerd door Cunard bij de eindbestemming, noch van het juiste uur waarop we het schip dienden te verlaten. Een door Cruise Plus geboekte transfer kon volgens hen twee weken vooraf niet meer gewijzigd worden, terwijl ik hem zelf dan maar drie dagen van te voren heb veranderd.
  Een persoonlijke tip

Cruise Plus dient zich als "Cruise specialist" beter te informeren bij de rederij.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Beoordeling queen Victoria   
Din 30 jun 2015 - NR uit Brussel 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor "Entertainement" hebben wij matig ingevuld omdat de werkelijk interessante onderwerpen zéér duur waren en de prijs ergens "verdoken" stonden aangegeven. bv. bezoek van de boot achter de schermen 120 dollars voor 2 personen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Prachtig!   
Zon 21 jun 2015 - DJ uit Erpe-mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi schip met balzaal en orkest! We houden van de Engelse stijl.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon