Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
205   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
2   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
8   Reisverslagen
11   Fotoreportages
3   Nieuwsberichten
17   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Cunard ?
n°1 in trans-Atlantische overtochten
Traditioneel cruisen in een stijlvol imago
Naar New York zonder te vliegen
Interessante lezingen en themacruises
Echte ocean liners voor grote zeereizen
Klassieke Britse “afternoon tea”
De rederij heeft een naam hoog te houden op het vlak van trans-Atlantische overtochten en luxueuze cruises. Cunard is even Brits als het koningshuis, maar ging toch met het beursgenoteerde Amerikaanse Carnival Corporation als eigenaar in zee en heeft dus evengoed een breed internationaal publiek. De eigenaar, selfmade man Micky Arison, koestert mooie plannen voor zijn nieuwe aanwinst: Cunard moet...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Cunard een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !


rustige ontspannende cruise   
Zat 23 jan 2016 - ec uit knokke - heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Elizabeth ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De boot is ideaal om tot rust te komen. Rustige sfeer waar je door niets gestoord wordt. Ook muisstille kamers waar je zalig slaapt. De service is super en de room service ook. Jammer dat het eten niet zo goed was, het was gewoon.. Op Queen Victoria aten we beter
  Een persoonlijke tip

Film was dikwijls mooi maar op een heel slecht uur. Om 14.00 had je meestal nog niet gedaan met je middagmaal. Cunard zou de film beter later in de namiddag programmeren, zeker op zeedagen of twee keer per dag dezelfde film plannen zodat je altijd kon gaan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Leuke Lastminute   
Zat 9 aug 2014 - VA uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Elizabeth ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prijs/kwaliteit voor ons heel goed omdat we een promotie hadden geboekt. De kamer, heel ruim, plaats super benut en proper. Eten heel goed, desserts wel een zwak punt. Ook heel storend zijn de verplichte dinermomenten. De populariteit van het latere uur maakte ook dat er niet kon gewisseld worden en uur is wel echt heel vroeg, (6 uur) ook vanwege de dresscode moet je je dan om 5 uur beginnen aankleden. Weinig tijd dus om van een sailaway feestje of de zon te genieten. Entertainement is wel goed maar inderdaad heel Brittish, stoorde ons wel niet. Schip heel mooi, echt zoals de klassieke Cruiseliners, maar niet de overweldigende luxe van Italiaanse rederijen. Wel verschoten van de service, personeel eigenlijk niet zo vriendelijk (wel correct, gewoon niet zo vriendelijk), niet zoals we gewend zijn op 'minder luxueuse' cruiselines. Wel heel mooie bestemmingen, anders als andere cruiselines, zeker leuk ook als je het vaargebied al eens bevaren hebt. Excursie aanbod is wel wat gering en weinig origineel, niet erg voor nieuwe bestemmingen maar spijtig als je eens iets anders wil doen. Geen exclusieve excursies zoals een Seabourn 'Avond in Efese', wat misschien voor deze klasse van Cruise wel verwacht kan worden.
  Een persoonlijke tip

Herbeleef Cunards gloriedagen op hun tijdloze schepen en geniet van de Britse sfeer. Dit is ook een fantastische kans om al je gala kledij boven te halen. Een echte aanrader zijn ook de foto's. Hele toffe fotografen die hele mooie foto's maken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Cruise zwarte zee sept 2013 Queen Elisabeth   
Zat 12 okt 2013 - VA uit Wachtebeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Elizabeth ****+van Cunard met vaarroute Zwarte Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alle diensten en informatie en media waren UITSLUITEND in het Engels. Ook de voeding was "very Brish"en ook het entertainment."! .Het restaurant was een slechte imitatie van de Franse keuken. Niet aan te raden voor fijnproever en zeker niet voor niet-Engels sprekende klanten . de Zwarte Zee is geen sterke aanrader
  Een persoonlijke tip

Rekening houdend met het vliegtuigticket is de prijs/kwaliteit te duur . - ca € 7000,00 per koppel
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon