Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
205   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
2   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
8   Reisverslagen
11   Fotoreportages
3   Nieuwsberichten
17   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Cunard ?
n°1 in trans-Atlantische overtochten
Traditioneel cruisen in een stijlvol imago
Naar New York zonder te vliegen
Interessante lezingen en themacruises
Echte ocean liners voor grote zeereizen
Klassieke Britse “afternoon tea”
De rederij heeft een naam hoog te houden op het vlak van trans-Atlantische overtochten en luxueuze cruises. Cunard is even Brits als het koningshuis, maar ging toch met het beursgenoteerde Amerikaanse Carnival Corporation als eigenaar in zee en heeft dus evengoed een breed internationaal publiek. De eigenaar, selfmade man Micky Arison, koestert mooie plannen voor zijn nieuwe aanwinst: Cunard moet...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Cunard een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !


Aangenaam verrast!   
Zat 29 jul 2017 - DA uit Hamont
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Aangenaam verrast door cunard. Vooral de upgrade met eten in Brittania Club is echt een aanrader. Het is een groot schip, wat wij niet gewoon zijn, maar hebben hier geen negativiteit mogen van ervaren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Beste tot hiertoe   
Vrij 16 dec 2016 - VG uit Deurne - Antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Jammer dat mij er niet op gewezen is dat QV twee dagen later in Zeebrugge zou aanleggen,toen ik dat aan boord vernam was het te laat om bij te boeken wegens volzet. Er was mij open seeting beloofd in Britannia maar dit is alleen maar mogelijk In Queens en Princess grill, jammer dat ik dan nog eens de eerste zitting had om 18.00 uur en je moest gaan optutten wegens de strenge kleding voorschriften.
  Een persoonlijke tip

zeer te vreden over service luchthaven vervoer.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

evaluatie cruise   
Don 24 nov 2016 - GJ uit Zele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Twee puntjes: -wijn en alcoholische dranken zeer,zeer duur . -ik denk ,maar ben niet 100%zeker ,dat er geld uit mijn valies in de cabine gestolen is .
  Een persoonlijke tip

zeer mooie reis , uitstekende weersomstandigheden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

QM2 5N0vember 2016   
Zat 19 nov 2016 - DL uit Gent
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De crossing is wat ik verwachte van een stijlvolle reis. Voor de passagier/klant wordt ervoor gezorgd dat de reis een relax/rustig genieten is. Het straalt klasse uit. Nooit heeft men het gevoel dat men op een schip is met meer dan 2500 andere passagiers. Eten [Ontbijt, lunch en dinner in Britannia] en service waren excellent. We gaan deze overtocht zeker nog eens overdoen. Aaankomst in NY was een schitterende ervaring
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Topvakantie   
Vrij 9 sep 2016 - DD uit Sint-Amandsberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een super prachtige ervaring , zeker aan te raden , hadden wel verwachtingen maar deze zijn zelfs overtroffen, en ervaring die we zeker willen herhalen. Enkel de lange treinreis met de bagage was wat minder maar werden erorm goed opgevangen nadien om van en naar schip te brengen een dikke pluim dat zeker.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

super beleving   
Din 6 sep 2016 - DD uit Sint-Amandsberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  hebben een super prachtige reis beleefd waarvoor onze dank iets dat zeker voor herhaling vatbaar is. enige zware van de treinreis van 7u naar hamburg maar alles in overweging genomen een klein detail.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Cunard QV adriatic   
Zat 13 aug 2016 - DE uit Torhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een tip voor bij keuzemoment om de documenten af te halen of laten bezorgen, direct bij vermelden dat men thuis moet zijn indien ze met de koerierdienst komen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Uitstekend   
Zon 24 apr 2016 - ME uit Wolvertem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer goed
  Een persoonlijke tip

Doe het
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

rustige ontspannende cruise   
Zat 23 jan 2016 - ec uit knokke - heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Elizabeth ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De boot is ideaal om tot rust te komen. Rustige sfeer waar je door niets gestoord wordt. Ook muisstille kamers waar je zalig slaapt. De service is super en de room service ook. Jammer dat het eten niet zo goed was, het was gewoon.. Op Queen Victoria aten we beter
  Een persoonlijke tip

Film was dikwijls mooi maar op een heel slecht uur. Om 14.00 had je meestal nog niet gedaan met je middagmaal. Cunard zou de film beter later in de namiddag programmeren, zeker op zeedagen of twee keer per dag dezelfde film plannen zodat je altijd kon gaan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Athene-Rome   
Zat 19 sep 2015 - KM uit Kontich
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Cruise Plus was blijkbaar niet op de hoogte van de mogelijke transferts georganiseerd door Cunard bij de eindbestemming, noch van het juiste uur waarop we het schip dienden te verlaten. Een door Cruise Plus geboekte transfer kon volgens hen twee weken vooraf niet meer gewijzigd worden, terwijl ik hem zelf dan maar drie dagen van te voren heb veranderd.
  Een persoonlijke tip

Cruise Plus dient zich als "Cruise specialist" beter te informeren bij de rederij.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Beoordeling queen Victoria   
Din 30 jun 2015 - NR uit Brussel 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor "Entertainement" hebben wij matig ingevuld omdat de werkelijk interessante onderwerpen zéér duur waren en de prijs ergens "verdoken" stonden aangegeven. bv. bezoek van de boot achter de schermen 120 dollars voor 2 personen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Prachtig!   
Zon 21 jun 2015 - DJ uit Erpe-mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Victoria ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi schip met balzaal en orkest! We houden van de Engelse stijl.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Het was weerom geweldig   
Don 14 aug 2014 - NA uit 's Gravenwezel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten aan boord is uitstekend. Toch maar een zeer goed beoordeling, want we missen wat lichtere gerechten op het menu, vooral 's avonds
  Een persoonlijke tip

Van New York naar Southhampton heb je zon op je terras als je suite aan stuurboord ligt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Leuke Lastminute   
Zat 9 aug 2014 - VA uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Elizabeth ****+van Cunard met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prijs/kwaliteit voor ons heel goed omdat we een promotie hadden geboekt. De kamer, heel ruim, plaats super benut en proper. Eten heel goed, desserts wel een zwak punt. Ook heel storend zijn de verplichte dinermomenten. De populariteit van het latere uur maakte ook dat er niet kon gewisseld worden en uur is wel echt heel vroeg, (6 uur) ook vanwege de dresscode moet je je dan om 5 uur beginnen aankleden. Weinig tijd dus om van een sailaway feestje of de zon te genieten. Entertainement is wel goed maar inderdaad heel Brittish, stoorde ons wel niet. Schip heel mooi, echt zoals de klassieke Cruiseliners, maar niet de overweldigende luxe van Italiaanse rederijen. Wel verschoten van de service, personeel eigenlijk niet zo vriendelijk (wel correct, gewoon niet zo vriendelijk), niet zoals we gewend zijn op 'minder luxueuse' cruiselines. Wel heel mooie bestemmingen, anders als andere cruiselines, zeker leuk ook als je het vaargebied al eens bevaren hebt. Excursie aanbod is wel wat gering en weinig origineel, niet erg voor nieuwe bestemmingen maar spijtig als je eens iets anders wil doen. Geen exclusieve excursies zoals een Seabourn 'Avond in Efese', wat misschien voor deze klasse van Cruise wel verwacht kan worden.
  Een persoonlijke tip

Herbeleef Cunards gloriedagen op hun tijdloze schepen en geniet van de Britse sfeer. Dit is ook een fantastische kans om al je gala kledij boven te halen. Een echte aanrader zijn ook de foto's. Hele toffe fotografen die hele mooie foto's maken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

speciaal   
Don 23 jan 2014 - DV uit Antwerpen 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  manier van betalen had niet per se met prepaid gemoeten alles moest toch overgezet naar rekening en dan betaald dus onnodig ingewikkeld. info over mogelijkheden voor cgehandicapten niet volledig
  Een persoonlijke tip

laat de cunardlijn zelf ook aan het woord naar uw klanten toe Wij hadden een scootmobiel in dec suite kunnen klaarstaan hebben voor verplaatsing op het schip en aan land
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Cruise zwarte zee sept 2013 Queen Elisabeth   
Zat 12 okt 2013 - VA uit Wachtebeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Elizabeth ****+van Cunard met vaarroute Zwarte Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alle diensten en informatie en media waren UITSLUITEND in het Engels. Ook de voeding was "very Brish"en ook het entertainment."! .Het restaurant was een slechte imitatie van de Franse keuken. Niet aan te raden voor fijnproever en zeker niet voor niet-Engels sprekende klanten . de Zwarte Zee is geen sterke aanrader
  Een persoonlijke tip

Rekening houdend met het vliegtuigticket is de prijs/kwaliteit te duur . - ca € 7000,00 per koppel
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

Luxe crossing   
Zon 11 aug 2013 - DE uit 's Gravenwezel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deQueen Mary 2 ****+van Cunard met vaarroute Transatlantisch in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een heel geslaagde crossing aan boord van een fantastisch schip. Het eten was prima van kwaliteit, maar wel wat te "Britisch" naar onze smaak. De keuze bij de lunch is te beperkt.
  Een persoonlijke tip

Een voortreffelijke manier om zonder jetlag en totaal relaxt vanuit Amerika thuis te komen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon