Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
767   aanbiedingen
8   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
14   Reisverslagen
24   Fotoreportages
24   Nieuwsberichten
140   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


Aangename cruise   
Woe 5 apr 2017 - VW uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Constellation is een goed schip, maar wij hebben liever een schip van de Solstice class, zoals de Silhouette of Equinox. Het schip is ook al iets ouder. De service en eten aan boord was ook iets minder als anders, maar niet slecht. De bestemming was goed, maar op sommige plaatsen hadden we iets te weinig tijd voor een uitstap op ons eigen.
  Een persoonlijke tip

Celebrity is een goede rederij voor iemand die van grote schepen houdt en prachtige shows. De schepen van de Solstice class zijn mooier en moderner, de service en eten ook iets beter. Neem zeker ook een balkonhut, iets duurder, maar zijn geld waard!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

zeer positieve eerste cruise-ervaring   
Din 16 aug 2016 - GF uit Aalst
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer positieve ervaring voor een eerste cruise reis. Het schip draait vlekkeloos in service en voorzieningen. De maaltijden zijn zeer verzorgd, dagelijks gevarieerd, misschien iets te veel obers die elkaar voor de voeten lopen in het Mainrestaurant. De hut is voldoende ruim, de badkamer eerder klein maar toch voldoende. 2x per dag nieuwe handdoeken in de kajuit en een volledige poetsbeurt vindt men in geen enkel 4-sterren hotel. De voorstellingen in het Celebrity Theatre hadden wij wat professioneler verwacht. De live-optredens in de Reflection Lounge waren matig en dit weerspiegelde zich in een matige opkomst van publiek. Voorts is zo'n cruise een zeer mooie ervaring.
  Een persoonlijke tip

Bereid je cruisestops thuis grondig voor zodat je ter plaatse perfect weet wat te doen. Ga via internet eens kijken naar plaatselijke tourorganisaties die perfecte service en kwaliteit leveren voor heel wat minder geld dat de cruise-uitstappen van de organisatie. Breng geen reisstrijkijzer meer, want het wordt bij checkin gedecteerd in de bagage en je bent het kwijt tot het einde van de cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Aangenaam,maar kon beter   
Zat 28 mei 2016 - DM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het is de 2de maal dat we met dit schip vaarden. Globaal wordt de Constellation positief gewaardeerd. Min punten,- zwakke organisatie bij het vrij dineren, lange wachttijden, sommeliers lieten op zich wachten, ...,- kwaliteit van het entertainment was duidelijk lager dan vorige keer. Er liep veel controle personeel rond maar er kwam weinig actie, wel veel gemaakte vriendelijkheid!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

Mooie route, dranken te duur   
Woe 4 mei 2016 - WE uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals steeds met Celebrity uitstekende service en zeer lekker eten. Wij vonden de prijzen van de dranken te hoog. Een glas cava kostte 9$+ 18% tip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

reis evaluatie   
Vrij 30 okt 2015 - ER uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  beantwoording reis
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Leuke plaatsen om te ontdekken   
Zon 19 jul 2015 - VW uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kroatië was voor ons onbekend terrein en is super meegevallen. Ook een bezoek aan Lublijana in Slovenië is een must
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Algemeen   
Don 28 mei 2015 - PS uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze verwachtingen waren misschien te hoog gesteld na een vorige ervaring in de fjorden met Holland-American lines.
  Een persoonlijke tip

Een vijftal twee-persoons tafels opgesteld tegen de wand van de toegang tot het hoofdrestaurant gaven de indruk van niet toe te behoren tot het restaurant. Men voelde zich eerder op een terras in het centrum van een toeristische plaats. Alle passanten keken in je bord. Not-Done voor deze klasse. (10 couverts meer????) Stof in de hoeken van de balustrades in het hoofdrestaurant. Keuken heel gewoon. Goede service.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

zeer goede service   
Vrij 2 jan 2015 - va uit hoboken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles was prima in orde.
  Een persoonlijke tip

doe zo verder .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

cruise baltische staten   
Maa 1 sep 2014 - CA uit Boom
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten was grotendeels amerikaans bedoeld; in de ocean vieuw café was het massaal vol bij elk ontbijt; zoeken voor een plaatsje. Als men in San Marco gaat voor ontbijt is er geen enkele keuzemogelijkheid dat GEEN eieren is (dagdagelijk een ei of omelet is veel). Het Ocean Liner restaurant was fijn, doch praktisch alle gerechten bevatten room, crème fraiche;;weinig keuze zonder. Praktisch elke drank is net iets duurder dan de max stukprijs classic drankenpakket, en bij deze keuze MOET men de totaliteit betalen, er wordt niet verrekend. Hierover is men als klant niet genoeg op voorhand verwittigd.
  Een persoonlijke tip

vermits cruise plus medewerkers regelmatig zelf cruises controleren, is het aangewezen meer gedetailleerd de klanten in kennis te stellen wat men kan verwachten aan boord; waar de knelpuntjes (zie 'toelichting') zitten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

een prachtige reis   
Vrij 22 aug 2014 - BL uit Melle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  we hebben al verschillende cruise gemaakt, Caraïben, Middelandse Zee. telkens met Celebrity. Altijd perfecte service, De Batische Staten zijn echter meer dan de moeite weerd!Prachtige steden, cultuur, bezienswaardigheden en aan boord van de Constellation was alles perfect geregeld. Gezin met 3 tieners.
  Een persoonlijke tip

Bezoek St-Petersburg met 2-daagse uitstap. Is echt de moeite waard
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

noorse fjorden   
Zat 19 jul 2014 - Wj uit Sint Gillis Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  balkon van de hut mag beter onderhouden worden (niet proper) - lakens meer verversen
  Een persoonlijke tip

Mooie attentie van cruise plus (ontbijt op de bus en champagne op de kamer). Charlotte van Cruise Plius is een hele attente dame.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Prachtige reis .   
Woe 16 jul 2014 - VH uit Zeebrugge (brugge)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dikke proficiat voor Cruise Plus , vooral de aanwezigheid van Mevrouw Charlotte hebben we zeer gewaardeerd . Dit was onze eerste reis met cruise Plus , maar we hopen niet de laatste !
  Een persoonlijke tip

Er is weinig of niets te veranderen .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

beoordeling over de cruise naar de Noorse Fjorden   
Din 15 jul 2014 - RD uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We werden zeer goed begeleid en we kregen een perfecte uitleg voor het vertrek. Een echte aanrader om voor je eerste cruise te kiezen voor een begeleide cruise. De stap is gezet voor volgende cruises. De service aan boord was tiptop in orde. Eten was er in overvloed en zeer verzorgd. Vriendelijkheid , beleefdheid en behulpzaamheid ontbraken niet op de cruise. Een echte aanrader. . .
  Een persoonlijke tip

Ik zou kiezen voor een begeleide cruise en boeken via Cruise Plus
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

heel mooie bestemming   
Din 15 jul 2014 - Df uit Rollegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ---
  Een persoonlijke tip

de netheid in de kamer kan merkelijk beter, het kamerpersoneel is wel heel vriendelijk
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

zeer mooie cruise langs de fjorden   
Din 15 jul 2014 - Vk uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  de fjorden waren prachtig
  Een persoonlijke tip

ik zal de cruise bij vrienden aanbevelen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Noorse fjorden   
Din 15 jul 2014 - JC uit Antwerpen 1
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De bestemming Noorse fjorden staat niet in de opsomming van de mogelijke bestemmingen. De reis was zeer goed verzorgd. Het vertrekken in de naaste omgeving is een pluspunt zodat geen extra verplaatsingen en overnachtingen nodig zijn.
  Een persoonlijke tip

Een aanrader om een iets langere reis (12 d) te plannen zodat men de nodige tijd krijgt om veel mooie plekken van de Noorse fjorden te ontdekken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

oke   
Din 15 jul 2014 - QL uit Nieuwkerken-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  was fantastisch
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

voor herhaling vatbaar   
Maa 10 mar 2014 - SD uit Opvelp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Perfect onderhouden schip. Met uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
  Een persoonlijke tip

Boek bij cruise plus! Perfecte service en persoonlijke aanpak!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

matig   
Zon 1 dec 2013 - De uit Kemzeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het is duidelijk crisis! ik vraag mij af waarom ik voor blu in de aqua klasse moet betalen als het restaurant overdag niet open is alsook de marco polo niet. geen noot muziek voor 17.00 en dan nog van een matige kwaliteit.vlotte in en ontscheping.
  Een persoonlijke tip

hier bewijst men duidelijk dat het met minder niet beter kan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

Aangename cruise   
Din 26 nov 2013 - vg uit merksem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  cruise van 12/11/13 tot 24/11/13 Hut Aquaclas 9075 Speciale aanbieding Cruise Plus met inclusief vluchten transferts en fooien.Volgens mij een interessante formule.Alles zeer goed geregeld. Wat betreft Aquaclas: Zeer goede kajuit met uitstekende douche ,echt een meerwaarde. Ontvangstschuimwijn in de kajuit bij aankomst. Elke dag verse bloemen en fruit,prima toiletartikelen en kleine attenties,wat zeer aangenaam is. Onbeperkte toegang tot Blu restaurant voor ontbijt en diner. Sublieme ontvangst en bediening.Enorme keuze van wijnen in elke prijsklasse.Welke keuze je ook maakt,het verrast je elke keer. Zeer ongewone combinaties,en toch zeer lekker.Frieten staan niet op het menu,maar na één keer vragen werden zij ons elke dag aangeboden. Buffet: ( lunch ) Zéér uitgebreid,maar echt afgestemd op de amerikanen. Veel dingen die er qua kleur niet echt aantrekkelijk uitzien. Doe heel de toer rond het buffet (80 meter)en je vind wel iets naar je gading.Werkelijk een enorme keuze.Toch veel dingen die vrij smakeloos zijn.Vers fruit beperkt zich tot ananas en meloen. Veel zitruimte,maar onderbemand voor het bestellen van drankjes en het afruimen van de tafels. Hamburgers en hotdogs station: Opmerkelijk dat hier niet meer aandacht aan besteed wordt. Het ligt er zeer slordig bij,niet verzorgd en ongeinteresseerd personeel.Echt niet aantrekkelijk.Hier zou men echt dringend iets aan moeten doen. Groot restaurant: Eten zeer goed,maar de tafels staan echt te dicht bij elkaar,wat de bediening voor het personeel moeilijk maakt.Ook zijn de tafels te klein om echt komfortafel te zijn. Specialiteitenrestaurants: Alle met een te dure meerprijs,wat maakt dat je er zeer weinig volk ziet,vandaar dat men voordurend ronseld om het bevolkt te krijgen.Niet op voorhand boeken.Men slaat je tidens de cruise voordurend om de oren met kortingen tot 30% Algemeenheden over het schip: De prijzen van de dranken liggen vrij hoog (4.5 $ voor een capucino ) koop een drankenpakket on line,merkelijk goedkoper dan aan boord.Uitstappen aan boord veel te duur,zelf een uitstap gemaakt met een taxi voor voor 35 €VOOR VIER PERSONEN waar men aan boord 75€ vroeg per persoon.Exact hetzefde traject.In geen enkele haven was een gratis shuttelbus voorzien. Een keer tegen betaling. 8$ POSITIEF: Zeer goed onderhouden schip,met opvallend vriendelijk en gedienstig personeel,zeer goed casino. Het entertainment is van zeer hoge kwaliteit,heb de beste show gezien tot dusver van alle cruises. Ga ik nog met Celebrity,waarschijnlijk wel,maar niet meer in Aquaclas ,daar naar mijn mening, de toch aanzienlijke meerprijs niet verantwoord is,tenzij Cruise Plus met nog zo een aanbieding op de proppen komt. Tot slot:alle lof voor de service van Cruise Plus.
  Een persoonlijke tip

Bereken eens alles wat betreft de dranken een extra charges,en misschien kom je tot de conclusie dat een iets duurdere maatschappij niet echt duurder is.Hierbij verwijs ik weer eens naar Oceania.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Een fantastische cruise   
Maa 19 aug 2013 - PE uit De Klinge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service van Cruise-plus is uitstekend, in tegenstelling tot onze vorige cruise met hetzelfde schip, maar in Nederland geboekt, toen wij nog niet wisten van jullie uitstekende service, voor ons geen ander cruiseagentschap meer.
  Een persoonlijke tip

Wij hebben dit reisbureau al aan verschillende vrienden aanbevolen, die ook zeer tevreden zijn over de geboden service en deskundigheid.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Overtroffen verwachting   
Woe 7 aug 2013 - DG uit Assenede
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het professionalisme en het kwaliteitsniveau van personeel en omgeving waren ongezien.
  Een persoonlijke tip

Een kajuit met balkon geeft wellicht meer kans eens een rustig uurtje alleen en privé door te brengen. Een kajuit zonder balkon leent zich daar niet toe.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

zeer goed   
Zat 13 jul 2013 - OR uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****van Celebrity Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige cruise, zeer goed georganiseerde uitstappen. We zijn meestal gaan eten in de Ocean Liners , waar het eten een ster waard was. De Diners in het San Marco restaurant konden beter.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon