Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
760   aanbiedingen
8   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
14   Reisverslagen
24   Fotoreportages
24   Nieuwsberichten
140   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


zeer goed meegevallen   
Zon 9 jul 2017 - Vw uit Stabroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  prima cruise, schip niet te druk, eten zeer goed.
  Een persoonlijke tip

Quisine, 3X gegeten, een beleving
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Prima   
Din 6 dec 2016 - HB uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De mensen die tafel 316 bedienden waren allen zonder uitzondering excellent. Gelieve dit te melden aan de rederij aub
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

mooie cruise   
Maa 7 nov 2016 - VW uit Willebroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celebrety Millenium is een ouder schip en begint een beetje af te takelen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

johan   
Woe 16 mar 2016 - Vj uit Borlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer te vreden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Cruise Azië - februari 2016   
Woe 9 mar 2016 - CE uit Sint Truiden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Derde cruise met Celebrity. Het personeel, de verzorging en het eten blijven super!!! Het schip daarentegen, de millennium, is wel wat verouderd en zou eens goed mogen opgeknapt worden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

CRUISEEVALUATIE   
Din 16 feb 2016 - QM uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We kijken er naar uit voor een Alaskacruise in 2017
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Zeer tevreden   
Din 9 feb 2016 - VD uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze 2 de cruise is zoals de eerste zeer aan te raden,zeer mooie stops,adembenemende ervaring het was iedere keer een verrassing .We hebben er zo van genoten.Lekker dineren,zeer mooie shows onze tijd op het schip was rijkelijk gevuld,eigenlijk steeds tijd tekort,t'was fantastisch.
  Een persoonlijke tip

Neem steeds een sjaal of gilet mee de airco is soms redelijk koel.Prijs kwaliteit is Celebrity zeker aan te raden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

cruise Bali, komodo, Thailand, Malaisie   
Maa 14 dec 2015 - DG uit Rotselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er is sinds een paar jaar een duidelijke achteruitgang bij Celebrity wat betreft de kwaliteit van de de maaltijden. Bij de vergelijking met andere cruiselines komt celebrity er nog zeer goed uit maar de tijd dat ze er ver bovenuit torenden is toch een beetje voorbij.
  Een persoonlijke tip

Haal terug een paar europese chefs aan boord om de europese keuken te herwaarderen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

zo fantastisch,is voor herhaling   
Zon 1 feb 2015 - QM uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij hebben een fantastische cruise achter de rug.De ambiance aan boord,de mensen, de vaarroute, we zullen er nog lang over spreken.De 3 dagen in Bali waren uitstekend iedereen had ruim de tijd Bali te verkennen.Elke stop was adembenemend,heb geen ruimte genoeg om het neer te pennen,zo goed was het,de dragons in Komodo,petrona towers in Kualumpur,Marina Bay Sands hotel in Singapore,en de cultuur van Bali,en Phi Phi eiland met De James Bond Rock.Heb zeker nog dingen vergeten maar ik zou aanraden ook die cruise te ontdekken,z kun je nog meer indrukken neerpennen.
  Een persoonlijke tip

Deze cruise is 100% aan te raden,ik ga nu al kijken voor de volgende zuid oost Azie cruise met Vietnam Philipijnen enz. Groeten,Marita
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

goede prijs kwaliteitgarantie   
Maa 27 jan 2014 - Hg uit Wichelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Leuke en toffe cruise dag op zee veel volk aan het zwembad maar dat wisten wij is dan ook een groter schip. Eten lekker maar wel al beter gehad met andere maatschappy Toch wel de moeite om te doen voor die prijs
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Celebrity Millennium zonder +   
Zon 5 jan 2014 - GA uit Sint-stevens-woluwe
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was goed zonder meer, we kunnen niet zeggen dat iets "super" was. - Voor wat betreft het eten, was de hoeveelheid voldoende, de kwaliteit van het eten eveneens, maar de finesse was er niet. We hadden reeds meerdere cruises gemaakt met andere rederijen waar de presentatie van de maaltijden altijd af was. Dit was hier absoluut niet het geval. - Het gewone plat water dat aan tafel werd geserveerd was absoluut niet drinkbaar, slechte smaak. - Klanten waren 's avonds in het restaurant niet altijd volgens de normen gekleed (mannen in t-shirt), ook bij formele avonden. Deze werden niet geweigerd en kwamen een volgende keer op dezelfde manier terug. Op andere schepen werd hierop wel gereageerd door een maître d'hôtel (was hier niet aanwezig). - De verschillende gangen kwamen te snel na elkaar ook al hadden wij gevraagd om langzamer aan te doen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

evaluatie   
Don 2 jan 2014 - Vj uit Everberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  water aan tafel niet te drinken ;ouderwetse shows; goede produkten maar opmaak hoofdschotels ondermaats :kok;?site niet goed bereikbaar vanuit europa
  Een persoonlijke tip

veel medereizigers vonden het geheel minder geslaagd dan gewoonlijk bij celeb cruises;
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon