Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
767   aanbiedingen
8   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
14   Reisverslagen
24   Fotoreportages
24   Nieuwsberichten
140   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


1ste cruise ooit en kijkt al uit naar de volgende   
Zat 30 sep 2017 - RT uit Hamme
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze eerste cruise en we zijn gewonnen voor het "concept"... Bij dagelijks een nieuw plekje dat je kan ontdekken... Aan boord culinaire verwennerij en genoeg dingen te doen.
  Een persoonlijke tip

De categorie Aqua Class is een goede keuze als je houdt van een intiemer kader (apart restaurant).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

verjaardagsreis   
Don 31 aug 2017 - SM uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  service was fantastisch
  Een persoonlijke tip

Meer keuze in het blue restaurent
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Fantastisch !   
Din 29 aug 2017 - L uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische cruise met de Celebrity Reflection. Heel mooie vaarroute en enorm vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten is altijd uitstekend en enorme variatie. Murano specialiteitsrestaurant is een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Topervaring!   
Maa 7 aug 2017 - CA uit Sint-denijs-westrem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  bijzondere service, stiptheid, goed georganiseerd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Zeer geslaagde cruise in Westelijke Middellandse Zee   
Woe 2 aug 2017 - BL uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze 3de cruise met Celebrity. Vorige 2 keren met de Silhouette en nu met de Reflection omwille van de vaarroute. We merkten toch dat er ong. 200 meer aan boord waren: soms geen plaats aan de bars, langere wachttijden in restaurant bij Select Dining (men lost dit op met een bieper). Niveau van het eten ook iets minder maar dat kan ondertussen op alle schepen zo zijn, vb. gerechten van 4 jaar geleden staan nog steeds op de kaart, geen brunch op laatste zeedag. Er was wel heel veel sfeer op het schip, mede dankzij DJ Sunil: 70's en 80's party, Phone Head party (vooral heel leuk voor de jongeren). De service en bediening : niets op aan te merken. Heel vriendelijk en gedienstig personeel. Hygiëne: top ! Speciale vermelding voor onze steward van stateroom 1247: Michael en de bediening aan tafel 565 met Silva, Israël, Madeleine (men geve het door aan de rederij aub want wij kregen zelf nog geen beoordelingsmail van Celebrity). Al bij al dus weerom een heel geslaagde cruise.
  Een persoonlijke tip

Ga eens à la carte ontbijten in de Opus Dining Room om de drukte in Ocean View Self Service te ontlopen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Reflexion celebrity   
Zat 29 jul 2017 - SD uit Lier
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie cruise...mooi schip en vriendelijk personeel. Alleen tijdens ons diner in restaurant tuscan was er een zeer luidruchtige tafel met kleine kinderen ( t was toen 11uur savonds ) management keek na onze opmerking gewoon de andere kant op en nam geen initiatief naar luidruchtige familie. ..
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Beetje stormachtige overtocht   
Din 23 mei 2017 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals gewoonlijk kregen we weer een zeer goede service
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Caraiben 02/2017   
Maa 6 mar 2017 - VI uit Londerzeel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De volledige cruise was volledig in orde, het eten, de service en de volledige crew was perfect. De volgende cruise is reeds geboekt en we hebben uw naam doorgeven : reservatienummer 2686453 met vertrek op 4/01/2019
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Een prachtige vakantie   
Maa 25 jul 2016 - HW uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben een prachtige vakantie gehad. In een gezelschap van 70-jarigen en 5-jarigen hebben we ons nooit verveeld. Het schip is geweldig, mooie voorzieningen, lekker eten. De kidsclub is engelstalig, maar ze doen alle moeite van de wereld om alle kinderen er thuis te doen voelen.
  Een persoonlijke tip

We hebben de concierge klasse genomen met premium drankenpakket, en dit geeft wel een extra luxueus tintje aan de cruise. Een aanrader!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

veel te groot   
Vrij 17 jun 2016 - MJ uit Blanden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Veel te groot schip en veel te veel personen. Je kan evengoed naar een club vakantie gaan aan land, voor mij geen cruise ervaring op zo'n groot schip (boot).
  Een persoonlijke tip

Op deze boot zeker een aqua class reserveren dan kan j in en special restaurant gaan eten. Meer culturele lezingen en niet alleen dansen en muziek en sport.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

cruise mei 2016   
Din 14 jun 2016 - VJ uit Essen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben reeds 6 keer met celebrity een cruise gedaan, alles was inorde, behalve het personeel is soms niet meer zo vriendelijke als voorheen, vooral het personeel van Roemenië enzo.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Transatlantisch   
Maa 16 nov 2015 - VP uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goede rederij
  Een persoonlijke tip

Eten is er op achteruit gegaan, er is zeker ruimte voor verbetering
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Transatlantische cruise   
Maa 16 nov 2015 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celebrity is een zeer goede rederij, spijtig genoeg verdwijnen er steeds kleine dingen die niet door iets anders vervangen worden. De keuken is goed maar niet wow,
  Een persoonlijke tip

Zeker gaan eten in het specialiteitenrestaurant Qsine , dit is een absolute aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Top   
Vrij 7 aug 2015 - RG uit Kontich
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We waren teleurgesteld dat er zoveel kinderen aan boord waren. Alhoewel er duidelijk werd aangegeven in de brochure dat er geen kids club aanwezig was zijn wij toch van het sportveld moeten verdwijnen omdat er begeleide kids entertainment werd gegeven.. Het stoorde ons dat we het gevoel kregen dat alles in het teken van de kinderen stond.
  Een persoonlijke tip

cruises aanbieden adults only óók tijdens de vakantieperiodes. Velen kunnen omwille werk niet anders dan in deze periode vakantie nemen maar willen ook een rustige cruise met enkel volwassenen. Personeel zou moeten kunnen optreden tegen rondrennende kinderen tijdens ontbijt, in de gangen en in de liften! Met schoenen op de stoelen, ' s Avonds rumoerige kinderen in het restaurant terwijl de anderen een rustige afsluiter van de dag willen hebben....
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

cruises met stijl   
Zat 1 aug 2015 - RE uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We zijn helemaal verkocht aan het cruisen dankzij Celebrity en Cruise plus.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Celebrity Reflection   
Din 28 jul 2015 - VA uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn zeer tevreden over de services van Cruiseplus! Eveneens zeer tevreden over Celebrity Reflection. Minpuntje: iets minder geschikt voor tieners(16/17 jarigen), weinig te doen voor hen aan boord!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Niet slecht, kon beter   
Maa 27 jul 2015 - DD uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben problemen gehad in de luchthavens met de reservering van de tickets. De naam van mijn vrouw is verkeerd doorgegeven door jullie. Lucrèse i.p.v. Lucrèce. Gelieve daar in de toekomst rekening mee te houden.
  Een persoonlijke tip

Enorm druk op de Reflection. De Equinox en de Silhouette is beter, zowel qua eten als entertainment. Ook aan het zwembad worden de poolregels niet gevolgd. Er werd zelfs met borden eten in het zwembad gegaan. Het minste schip van de drie die we tot nu toe gedaan hebben.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Prachtige cruise   
Maa 6 jul 2015 - Bw uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geweldige cruise gehad , volgende reeds geboekt met deze rederij top !!!!
  Een persoonlijke tip

Bij select dinning , op de eerste dag u voorkeur tijdstip diner doorgeven. Goed systeem met oproep(gsm)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Prachtige cruise   
Maa 6 jul 2015 - Bw uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geweldige cruise gehad , volgende reeds geboekt met deze rederij top !!!!
  Een persoonlijke tip

Bij select dinning , op de eerste dag u voorkeur tijdstip diner doorgeven. Goed systeem met oproep(gsm)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

PERFECT    
Din 30 jun 2015 - VF uit Ergo de Waellaan 86/B5
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  100%
  Een persoonlijke tip

Aan iedereen aan te bevelen ! Enig - punt voor de Belgen ; Bij een dranken franchise van 300 US Dollar kan je niet een Stella Artois verkrijgen, maar wel een Leffe.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Uitstekend!   
Vrij 5 jun 2015 - DN uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een cruise vakantie blijft voor mij de ideale vakantie. Je hoeft maar 1 keer je koffers uit te pakken en je wordt in alle luxe van de ene fantastische haven naar de andere gebracht.
  Een persoonlijke tip

Kies de juiste ligging van je kajuit om een goede nachtrust te garanderen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

het voelt als thuiskomen   
Woe 20 aug 2014 - DR uit Sleidinge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  voor ons blijft het de perfecte reis
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Perfecte reis   
Woe 9 jul 2014 - LD uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was perfect.Zeker een aanrader.Kan me geen beter en mooier schip voorstellen!..!
  Een persoonlijke tip

Alles was perfect.Zeker een aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Reflection   
Din 20 mei 2014 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Weerom een schitterend cruise op dit prachtig schip. Vroeger ontving ik van Cruise Plus steeds een sms aan het begin van de cruise, nu niet meer ???
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

PRACHTIGE DROOMVAKANTIE    
Woe 19 feb 2014 - ND uit Kruibeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We geven een dikke pluim aan Charlotte van Cruise Plus in Sint Niklaas voor de uitstekende service! Bedankt Charlotte
  Een persoonlijke tip

Als er een excursie afgelast wordt, moet er een alternatief geboden worden. Dat liet op de Reflection zeer te wensen over! We hebben daarover een klachtenbrief opgesteld.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Schitterend   
Maa 25 nov 2013 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Weerom een prachtige cruise, natuurlijk speelde het weer een zeer grote rol.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Zeer goed - prachtig ship - prima service   
Maa 30 sep 2013 - NR uit Brussel 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Entertainement (muziek) zowel op het sundek als in het theater stond veel te luid! De inhoud daarentegen was ZEER goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Top voor ons gezin   
Zat 17 aug 2013 - DR uit Sleidinge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  fantastische cruise. Celebrity is ideaal voor ons gezin.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon