Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
766   aanbiedingen
8   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
14   Reisverslagen
24   Fotoreportages
24   Nieuwsberichten
140   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geďnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


Super genoten   
Din 8 aug 2017 - CF uit Assenede
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij vonden het tof om zo dichtbij te vertrekken(vanuit Zeebrugge)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Mijn droom   
Maa 3 apr 2017 - DD uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een aparte beleving. Je moet het meegemaakt hebben want je kan dit niet zomaar na vertellen.
  Een persoonlijke tip

Wie van luxe houdt en een beetje tegen de bewegingen van de boot is opgewassen, moet zeker eens een cruise doen met Celebrity!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

zeer goed   
Din 14 mar 2017 - Dg uit Rotselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  eten aan boord gaat duidelijk achteruit, deels waarschijnlijk om de spec. restaurants te promoten. Entertainment: Behoorlijk tot goed met uitzondering van de stand up comedians
  Een persoonlijke tip

Michel Roux is reeds lang geen keukenchef meer, stop daar dus mee met deze te vermelden in uw promoties. Ten tijde van Roux was de keuken inderdaad excellent.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Cruise caraiben   
Din 20 dec 2016 - VP uit Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was super zowel de cruise als de service van cruise plus enkel de dj aan boord was minder
  Een persoonlijke tip

De dj aan boord dj allesio speelde steeds dezelfde muziek voornamelijk disco ongeacht of er mensen dansten of niet wat afwisseling zou welkom zijn beetje latin muziek of zo mijn tip is dus een andere dj
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Prachtige vakantie en perfecte service van Cruise Plus    
Vrij 22 mei 2015 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was reeds onze 9 cruise maar absoluut niet de laatste! Noorwegen is prachtig! En Cruisce Plus geeft uitstekende service! Bedankt Charlotte telkens weer voor alles in goede banen te leiden! Op naar de volgende afvaart!
  Een persoonlijke tip

Probeer zeker eens de speciality restaurants aan boord! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding bij Celebrity cruise!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

leuke ervaring   
Vrij 22 mei 2015 - Df uit Oosteeklo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  was misschien te vroeg in mei nogal koud en nat,maar Noorwegen en de fjorden hebben ons zeker kunnen bekoren , prachtige natuur en een schitterende sfeer aan boord
  Een persoonlijke tip

liever een maand later naar het noorden, en gezien wij beperkt Engels praten hebben wij de clou van nogal wat optredens en shows gemist maar dat is niet jullie fout ,het zou ook handig zijn mocht er iemand aan boord zijn die bij eventuele vragen Nederlands zou spreken,
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Prachtige cruise   
Maa 23 mar 2015 - VC uit Londerzeel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was in 1 woord perfect, het schip, het eten, de kajuit, de crew, er was echt niets wat beter kon!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Prima   
Maa 5 jan 2015 - VA uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na het eten liefst toch nog wat muziek
  Een persoonlijke tip

Alles was prima
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Eclipse beoordeling   
Woe 31 dec 2014 - BR uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten in het hoofdrestaurant is niet de Europese norm bvb in een cordon bleu is er heps en kaas en dat is dus niet alleen een gepannerde lap vlees. Voor de resr een prachtige cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

pure verwennerij   
Zat 7 dec 2013 - BB uit Hortensialaan 1 Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het is een prachtig schip, het was de tweede maal dat we met dit schip op reis waren, de bemanning herkende ons en waren uiterst vriendelijk. De kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort. enig minpuntje was de muziek, de band aan het zwembad speelde elke dag dezelfde liedjes, we misten een beetje de caribische muziek. Wat ook leuk is dat je elke dag tussen 17 en 19 uur als elite member drie drankbonnetjes aangeboden krijgt
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Fantastische natuur   
Woe 27 nov 2013 - SB uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise was goed echter de cruise director was gefocused op de Engelse passagiers.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

fantastische cruise   
Zat 24 aug 2013 - DN uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ik ondervind dat jullie Celebrity Cruises niet echt promoten en verkopen, ze staan ook niet vermeld bij 'onze rederijen' en dat jullie niet echt op de hoogte zijn van hoe zij werken op basis van bv loyalty programma en de promoties daar aan verbonden. Ik heb ondertussen reeds veel cruise vakanties bij jullie geboekt maar vind dit niet terug in jullie service..
  Een persoonlijke tip

Als jullie een klant hebben waarvan jullie merken dat deze een bepaalde voorkeur rederij heeft zou daar beter op moeten ingespeeld worden met gepaste promoties te bezorgen. Zeker voor een klant die toch al diverse cruises heeft gedaan (via jullie) en waarvan er nog veel cruise vakanties te verwachten zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Ijsland Noorwegen Engeland   
Zat 27 jul 2013 - MF uit Berlaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor het hele gezin prima. Iets oudere gemiddelde leeftijd op deze route ,maar zeer ver- draagzaam .
  Een persoonlijke tip

Inscheping was uitmuntend. Ontscheping is ,bijna steeds ,iets te stressvol.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Cruise plus   
Maa 8 jul 2013 - VP uit Brugge 2
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een belangrijk min punt was de afwezigheid van een beschutte rookruimte .Wie wou roken moest in de meest barre weersomstandigheden buiten staan terwijl het personeel aan boord wel over een inside smoking area beschikt!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Zeer goed   
Zon 30 jun 2013 - RL uit Brugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Deze cruise was fantastisch en we zullen niet nalaten bij een volgende reis jullie te contacteren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon