Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
760   aanbiedingen
8   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
14   Reisverslagen
24   Fotoreportages
24   Nieuwsberichten
140   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


Jass Festival   
Din 23 mei 2017 - Vd uit Stabroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Te weinig animatie savonds na 22.00u voor mensen onder de 50jaar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Fantastische Ervaring   
Zat 29 okt 2016 - DS uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hebben een leuke cruise gehad aan boord van de Celebrity Equinox. Weer was ideaal, schip is prachtig en entertainment is top.
  Een persoonlijke tip

Verbleven in een Aqua Class hut, wat zeker een aanrader is. Een groot pluspunt hierbij is dat voor ontbijt en diner je in een apart restaurant (kleiner) kunt gaan eten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Athene - Athene   
Vrij 16 sep 2016 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij vinden de grotere schepen (max 3000 passagiers) leuker dan de kleinere. Door het aanpassen van de route naar Athene in plaats van Istanbul ging het soms wel heel erg traag, spijtig dat er geen extra aanleghaven werd toegevoegd. Ook de zogezegde overnacht in Mykonos was een beetje teleurstellend, vertrek om 03.00 h s nachts en dan 36 h rondvaren aan 5 knopen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Fantastisch   
Din 23 aug 2016 - LW uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische reis met zeer vriendelijke mensen aan boord en uitstekende service. Kwaliteit van eten is ook uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Leuke reis gehad   
Maa 8 aug 2016 - DD uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We lagen op deck 3 en dat bracht nogal veel lawaai met zich mee. De rest was ok.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Op en top genieten !   
Din 22 dec 2015 - FG uit Halle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goed uitgerust schip met uitstekende service - lekker en gevarieerd eten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Fantastische reis !!!   
Vrij 21 aug 2015 - LW uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celibrity heeft een zeer goede keuken, vriendelijk personeel dat altijd klaar staat om te helpen. Het entertainement en shows aan boord was van heel hoog niveau. Kinderen hebben zich super gehad aan boord door de uitstekende begeleiding van de mensen van de fun factory. Zeer mooie vaarroute. Kortom een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Beoordeling cruise    
Woe 10 jun 2015 - VW uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi schip, met vriendelijke service aan boord, lekker eten en goed shows. Tevens een zeer mooie reisroute. Eén kleine opmerking: men krijgt onvoldoende informatie op het schip over hoe je op elke bestemming op eigen houtje een stad kan bezoeken (bus, metro, tram... je moet het allemaal zelf uitzoeken)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Geweldig   
Vrij 24 apr 2015 - BJ uit Axel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goede wijn hoeft geen krans
  Een persoonlijke tip

Entertainment. was niet zo geweldig voor ons.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

pracht cruise   
Zon 28 dec 2014 - th uit vestingstraat 13 Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een aanrader niet wachten maar zeker doen carpe diem
  Een persoonlijke tip

zeker een paar dagen meenemen op de vertrekplaats FORT LAUDERDALE las olas boulevrd
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

schitterende vakantie!!!   
Woe 6 aug 2014 - VK uit Sint-Pauwels
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Deze rederij is een uitstekende oplossing indien je wel cruisen op een schip met zeer weinig kleine kinderen. Zeer rustig en uitmuntende service en kwaliteit. Het personeel legt je dag en nacht in de watten! Dit was onze allereerste cruise-ervaring en dit zal niet de laatste zijn!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Evaluatie cruise 19 juli - 26 juli 2014   
Zat 2 aug 2014 - PM uit Berlaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De eerste dag is de bemanning van het schip onze bagage vergeten in de haven van vertrek. We moesten zelf heel de tijd achter alles vragen: basisartikelen, informatie, compensatie,... Pas na 5 dagen was de bagage terecht maar dan was onze vakantie al zo goed al voorbij. De service aan de receptie was ondermaats in tegenstelling tot de rest van het personeel die wel heel vriendelijk en medelevend waren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Super prijs voor kwaliteit   
Maa 31 mar 2014 - WE uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie boot, excursies te duur voor wat je krijgt. Specialiteiten restaurants goed, maar niet nodig, eten in dining room was super. Misten, vooral op zeedagen rustig plekje, basket court niet zo goed geplaatst.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

weemaes-swan   
Maa 17 mar 2014 - WU uit Ekeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij hebben bijzonder goed genoten van deze vakantie.
  Een persoonlijke tip

Een rechtstreekse vlucht ware beter geweest, eventueel naar Miami.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Onze eerste Cruise-ervaring    
Zon 2 mar 2014 - VJ uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Buiten de voorgestelde shows en dansmogelijkheden, waren alle andere geplande activiteiten (incl. excursies georganiseerd door de rederij) te commercieel ingericht.
  Een persoonlijke tip

Organiseer best uw eigen excursies ON-LINE via de link : http://www.shoreexcursionsgroup.com/ Goedkoper ,zeer goede gidsen en niet commercieel getint !!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

super goede cruise   
Din 11 feb 2014 - Th uit Wommelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen opmerkingen en klachten
  Een persoonlijke tip

een super rederij en de EQUINOX een prachtig schip
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

zeer goed   
Maa 23 sep 2013 - SE uit Sint - Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  EQUINOX een aanrader voor elke ervaren cruiser.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Het was niet slecht, maar kon beter   
Vrij 16 aug 2013 - BT uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vorig jaar hadden wij een cruise geboekt met Royal Carrebean en die was veel beter, zowel van sfeer, spontaneïteit, service, eten,... Vele reizigers waren dit jaar van Spaanse afkomst en hadden helaas vaak gebrek aan beleefdheid (kan uiteraard niemand aan doen). Mensen die vroeger reeds met Celebrity hadden geboekt, vertelden ons dat het dit jaar veel minder was van kwaliteit. Ligt dit aan het management van dit schip?...
  Een persoonlijke tip

Als we nog eens een cruise zouden boeken, zal het vermoedelijk niet meer met Celebrity zijn.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon