Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
835   aanbiedingen
1   Cruise Plus suggestie(s)
7   begeleide cruise(s)
14   Reisverslagen
24   Fotoreportages
24   Nieuwsberichten
140   Beoordelingen
1   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Celebrity Cruises ?
Bijzonder stijlvolle, moderne schepen
3 unieke prijsformules met extra voordelen
Indrukwekkende Canyon Ranch Spa Club
Suite Class met eigen restaurant
Prachtige ontwerpen & interieur
Apart expeditieschip in de Galapagos
De schepen van Celebrity Cruises worden door verschillende cruisespecialisten bij de ‘beste cruiseschepen ter wereld’ gerekend*. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gep...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Celebrity Cruises een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !


Genoten van deze heerlijke reis!   
Maa 30 okt 2017 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben uitermate genoten van deze reis. Dankzij de goede zorgen van Cruise plus. En zeker onze contactpersoon Charlotte, is een echte kenner in haar vak. De reis was van en aankomst in Civitaveccia, richting Spanja, Portugal en Frankrijk. Mooie steden gedaan: Barcelona, Lissabon, Palma, Cadiz.... De service bij Celebrity is zeer goed! Ongelofelijk vriendelijke medewerkers. Het is een modern ingericht schip, met heel veel rustige plekjes om is te relaxen. Een tasje koffie in Cafe al Bacio is telkens weer genieten. Na meer dan 10 cruises bij Celebrity, voelt dit echt aan als thuis komen voor ons!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

1ste cruise ooit en kijkt al uit naar de volgende   
Zat 30 sep 2017 - RT uit Hamme
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze eerste cruise en we zijn gewonnen voor het "concept"... Bij dagelijks een nieuw plekje dat je kan ontdekken... Aan boord culinaire verwennerij en genoeg dingen te doen.
  Een persoonlijke tip

De categorie Aqua Class is een goede keuze als je houdt van een intiemer kader (apart restaurant).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

verjaardagsreis   
Don 31 aug 2017 - SM uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  service was fantastisch
  Een persoonlijke tip

Meer keuze in het blue restaurent
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Fantastisch !   
Din 29 aug 2017 - L uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische cruise met de Celebrity Reflection. Heel mooie vaarroute en enorm vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten is altijd uitstekend en enorme variatie. Murano specialiteitsrestaurant is een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

prachtige aanleghavens   
Don 17 aug 2017 - DN uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celebrity blijft een top rederij
  Een persoonlijke tip

Aqua klasse kajuit is een echte aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Super genoten   
Din 8 aug 2017 - CF uit Assenede
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij vonden het tof om zo dichtbij te vertrekken(vanuit Zeebrugge)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Topervaring!   
Maa 7 aug 2017 - CA uit Sint-denijs-westrem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  bijzondere service, stiptheid, goed georganiseerd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Zeer geslaagde cruise in Westelijke Middellandse Zee   
Woe 2 aug 2017 - BL uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze 3de cruise met Celebrity. Vorige 2 keren met de Silhouette en nu met de Reflection omwille van de vaarroute. We merkten toch dat er ong. 200 meer aan boord waren: soms geen plaats aan de bars, langere wachttijden in restaurant bij Select Dining (men lost dit op met een bieper). Niveau van het eten ook iets minder maar dat kan ondertussen op alle schepen zo zijn, vb. gerechten van 4 jaar geleden staan nog steeds op de kaart, geen brunch op laatste zeedag. Er was wel heel veel sfeer op het schip, mede dankzij DJ Sunil: 70's en 80's party, Phone Head party (vooral heel leuk voor de jongeren). De service en bediening : niets op aan te merken. Heel vriendelijk en gedienstig personeel. Hygiëne: top ! Speciale vermelding voor onze steward van stateroom 1247: Michael en de bediening aan tafel 565 met Silva, Israël, Madeleine (men geve het door aan de rederij aub want wij kregen zelf nog geen beoordelingsmail van Celebrity). Al bij al dus weerom een heel geslaagde cruise.
  Een persoonlijke tip

Ga eens à la carte ontbijten in de Opus Dining Room om de drukte in Ocean View Self Service te ontlopen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Reflexion celebrity   
Zat 29 jul 2017 - SD uit Lier
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie cruise...mooi schip en vriendelijk personeel. Alleen tijdens ons diner in restaurant tuscan was er een zeer luidruchtige tafel met kleine kinderen ( t was toen 11uur savonds ) management keek na onze opmerking gewoon de andere kant op en nam geen initiatief naar luidruchtige familie. ..
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

zeer goed meegevallen   
Zon 9 jul 2017 - Vw uit Stabroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  prima cruise, schip niet te druk, eten zeer goed.
  Een persoonlijke tip

Quisine, 3X gegeten, een beleving
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Jass Festival   
Din 23 mei 2017 - Vd uit Stabroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Te weinig animatie savonds na 22.00u voor mensen onder de 50jaar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Beetje stormachtige overtocht   
Din 23 mei 2017 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals gewoonlijk kregen we weer een zeer goede service
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Aangename cruise   
Woe 5 apr 2017 - VW uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Constellation is een goed schip, maar wij hebben liever een schip van de Solstice class, zoals de Silhouette of Equinox. Het schip is ook al iets ouder. De service en eten aan boord was ook iets minder als anders, maar niet slecht. De bestemming was goed, maar op sommige plaatsen hadden we iets te weinig tijd voor een uitstap op ons eigen.
  Een persoonlijke tip

Celebrity is een goede rederij voor iemand die van grote schepen houdt en prachtige shows. De schepen van de Solstice class zijn mooier en moderner, de service en eten ook iets beter. Neem zeker ook een balkonhut, iets duurder, maar zijn geld waard!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Celebrity toppertje   
Maa 3 apr 2017 - GW uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na Regent is dit toch een super prijs-kwaliteit verhouding
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Mijn droom   
Maa 3 apr 2017 - DD uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een aparte beleving. Je moet het meegemaakt hebben want je kan dit niet zomaar na vertellen.
  Een persoonlijke tip

Wie van luxe houdt en een beetje tegen de bewegingen van de boot is opgewassen, moet zeker eens een cruise doen met Celebrity!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

eerste cruise ervaring   
Zon 2 apr 2017 - Fs uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  je kan gewoon geen kritiek formuleren , alles is perfect ! Eerste cruise , unieke perfecte ervaring.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

zeer goed   
Din 14 mar 2017 - Dg uit Rotselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  eten aan boord gaat duidelijk achteruit, deels waarschijnlijk om de spec. restaurants te promoten. Entertainment: Behoorlijk tot goed met uitzondering van de stand up comedians
  Een persoonlijke tip

Michel Roux is reeds lang geen keukenchef meer, stop daar dus mee met deze te vermelden in uw promoties. Ten tijde van Roux was de keuken inderdaad excellent.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Caraiben 02/2017   
Maa 6 mar 2017 - VI uit Londerzeel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De volledige cruise was volledig in orde, het eten, de service en de volledige crew was perfect. De volgende cruise is reeds geboekt en we hebben uw naam doorgeven : reservatienummer 2686453 met vertrek op 4/01/2019
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Cruise caraiben   
Din 20 dec 2016 - VP uit Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was super zowel de cruise als de service van cruise plus enkel de dj aan boord was minder
  Een persoonlijke tip

De dj aan boord dj allesio speelde steeds dezelfde muziek voornamelijk disco ongeacht of er mensen dansten of niet wat afwisseling zou welkom zijn beetje latin muziek of zo mijn tip is dus een andere dj
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Prima   
Din 6 dec 2016 - HB uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De mensen die tafel 316 bedienden waren allen zonder uitzondering excellent. Gelieve dit te melden aan de rederij aub
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Mooie vakantie!   
Zon 4 dec 2016 - Tj uit Lommel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Infinity ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Weer zeer goede ervaring met Cruise Plus! Dank aan Greetje voor de erg goede service. Schip zeker in orde, eten minder goed dan enkele andere rederijen. Personeel zeer vriendelijk. Zeer leuke aanlegplaatsen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Top vakantie   
Zon 20 nov 2016 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  -Mooie vaarroute -Modern schip -Lekkere keuken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Zeer mooie vaarroutebvanuit Rome naar Israël   
Zat 12 nov 2016 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie vaarroute Modern schip Vriendelijke bemanning Goede kwaliteit eten
  Een persoonlijke tip

Goede prijs kwaliteit verhouding!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

mooie cruise   
Maa 7 nov 2016 - VW uit Willebroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celebrety Millenium is een ouder schip en begint een beetje af te takelen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Fantastische Ervaring   
Zat 29 okt 2016 - DS uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hebben een leuke cruise gehad aan boord van de Celebrity Equinox. Weer was ideaal, schip is prachtig en entertainment is top.
  Een persoonlijke tip

Verbleven in een Aqua Class hut, wat zeker een aanrader is. Een groot pluspunt hierbij is dat voor ontbijt en diner je in een apart restaurant (kleiner) kunt gaan eten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Rome - Rome   
Zon 2 okt 2016 - WU uit Ekeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals steeds zeer tevreden over Celebrity, zowel schip service als entertainment en eten. Zeker ook over de service van Cruise plus.
  Een persoonlijke tip

De prijs voor internet aan boord is nu wel overdreven : 50 $ voor 1 uur. Zelfs de kapitein maakte er een grapje over! (Als je zenith haalt in Captain's club krijg je 1 uur gratis internet...).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Athene - Athene   
Vrij 16 sep 2016 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij vinden de grotere schepen (max 3000 passagiers) leuker dan de kleinere. Door het aanpassen van de route naar Athene in plaats van Istanbul ging het soms wel heel erg traag, spijtig dat er geen extra aanleghaven werd toegevoegd. Ook de zogezegde overnacht in Mykonos was een beetje teleurstellend, vertrek om 03.00 h s nachts en dan 36 h rondvaren aan 5 knopen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Fantastisch   
Din 23 aug 2016 - LW uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische reis met zeer vriendelijke mensen aan boord en uitstekende service. Kwaliteit van eten is ook uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

zeer positieve eerste cruise-ervaring   
Din 16 aug 2016 - GF uit Aalst
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer positieve ervaring voor een eerste cruise reis. Het schip draait vlekkeloos in service en voorzieningen. De maaltijden zijn zeer verzorgd, dagelijks gevarieerd, misschien iets te veel obers die elkaar voor de voeten lopen in het Mainrestaurant. De hut is voldoende ruim, de badkamer eerder klein maar toch voldoende. 2x per dag nieuwe handdoeken in de kajuit en een volledige poetsbeurt vindt men in geen enkel 4-sterren hotel. De voorstellingen in het Celebrity Theatre hadden wij wat professioneler verwacht. De live-optredens in de Reflection Lounge waren matig en dit weerspiegelde zich in een matige opkomst van publiek. Voorts is zo'n cruise een zeer mooie ervaring.
  Een persoonlijke tip

Bereid je cruisestops thuis grondig voor zodat je ter plaatse perfect weet wat te doen. Ga via internet eens kijken naar plaatselijke tourorganisaties die perfecte service en kwaliteit leveren voor heel wat minder geld dat de cruise-uitstappen van de organisatie. Breng geen reisstrijkijzer meer, want het wordt bij checkin gedecteerd in de bagage en je bent het kwijt tot het einde van de cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

fantastische cruise   
Zon 14 aug 2016 - VW uit Sint-amandsberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na de kleinere schepen van oceania toch eens de stap gewaagd naar celebrity. hele fijne cruise gehad, je merkt het niet dat er bijna 3000 gasten aan boord zitten. Steeds ergens wel een rustig plekje te vinden. Heerlijke keuken, super specialiteiten restaurants. Aqua class met blu zeker aan te bevelen, altijd een rustig tafeltje voor 2. Wij zijn fan!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Leuke reis gehad   
Maa 8 aug 2016 - DD uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We lagen op deck 3 en dat bracht nogal veel lawaai met zich mee. De rest was ok.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Een prachtige vakantie   
Maa 25 jul 2016 - HW uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben een prachtige vakantie gehad. In een gezelschap van 70-jarigen en 5-jarigen hebben we ons nooit verveeld. Het schip is geweldig, mooie voorzieningen, lekker eten. De kidsclub is engelstalig, maar ze doen alle moeite van de wereld om alle kinderen er thuis te doen voelen.
  Een persoonlijke tip

We hebben de concierge klasse genomen met premium drankenpakket, en dit geeft wel een extra luxueus tintje aan de cruise. Een aanrader!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

veel te groot   
Vrij 17 jun 2016 - MJ uit Blanden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Veel te groot schip en veel te veel personen. Je kan evengoed naar een club vakantie gaan aan land, voor mij geen cruise ervaring op zo'n groot schip (boot).
  Een persoonlijke tip

Op deze boot zeker een aqua class reserveren dan kan j in en special restaurant gaan eten. Meer culturele lezingen en niet alleen dansen en muziek en sport.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

zeer tevreden   
Don 16 jun 2016 - KG uit Antwerpen 5
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Britse Eilanden in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zijn zeer tevreden over deze cruise, ook omdat we het geluk hadden heel mooi weer te hebben. Voor een reis naar Ierland en Engeland zéér belangrijk. Hoewel we reserves hadden ivm de uitstappen vielen deze goed mee ook omdat we zelfstandig enkele steden konden bezoeken. Alles goed georganiseerd.
  Een persoonlijke tip

Wel weinig variatie aan fruit bij de buffetten. De patisserie wordt duidelijk belangrijker geacht.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

cruise mei 2016   
Din 14 jun 2016 - VJ uit Essen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben reeds 6 keer met celebrity een cruise gedaan, alles was inorde, behalve het personeel is soms niet meer zo vriendelijke als voorheen, vooral het personeel van Roemenië enzo.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Aangenaam,maar kon beter   
Zat 28 mei 2016 - DM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het is de 2de maal dat we met dit schip vaarden. Globaal wordt de Constellation positief gewaardeerd. Min punten,- zwakke organisatie bij het vrij dineren, lange wachttijden, sommeliers lieten op zich wachten, ...,- kwaliteit van het entertainment was duidelijk lager dan vorige keer. Er liep veel controle personeel rond maar er kwam weinig actie, wel veel gemaakte vriendelijkheid!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

Mooie route, dranken te duur   
Woe 4 mei 2016 - WE uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals steeds met Celebrity uitstekende service en zeer lekker eten. Wij vonden de prijzen van de dranken te hoog. Een glas cava kostte 9$+ 18% tip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Formidabele reis!   
Woe 30 mar 2016 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Infinity ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was onze eerste reis naar Zuid Amerika! Super ervaring gehad. Een aanrader. Uniek!! Celebrity is absoluut top qua prijs kwaliteit. Zeer tevreden!
  Een persoonlijke tip

Probeer zeker een specialty restaurant! Probeer en je zal versteld staan van de moderne luxe aan boord! Top service van Cruise Plus! Bedankt nogmaals Charlotte voor telkens de persoonlijke service!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

johan   
Woe 16 mar 2016 - Vj uit Borlo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer te vreden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Cruise Azië - februari 2016   
Woe 9 mar 2016 - CE uit Sint Truiden
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Derde cruise met Celebrity. Het personeel, de verzorging en het eten blijven super!!! Het schip daarentegen, de millennium, is wel wat verouderd en zou eens goed mogen opgeknapt worden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

een droomvakantie   
Maa 29 feb 2016 - BB uit Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  celebrity is een fantastische maatschappij hebben reeds vele malen gebruikt van deze fantastische schepen, wel jammer dat men bespaart op het eten (hoofdrestaurant) enkel nog een simpele menukaart met een voorgerecht en hoofdgerecht, 45 dollar per persoon om te kunnen eten in de andere restaurants is wel prijzig. Ook is er geen verwelkomingshow meer met de kapitein, geen formele avonden meer, geen afscheidsbrunch, geen captains diner. Dit is zeer jammer, verarmd de fantastische ervaring.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

CRUISEEVALUATIE   
Din 16 feb 2016 - QM uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We kijken er naar uit voor een Alaskacruise in 2017
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Zeer tevreden   
Din 9 feb 2016 - VD uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze 2 de cruise is zoals de eerste zeer aan te raden,zeer mooie stops,adembenemende ervaring het was iedere keer een verrassing .We hebben er zo van genoten.Lekker dineren,zeer mooie shows onze tijd op het schip was rijkelijk gevuld,eigenlijk steeds tijd tekort,t'was fantastisch.
  Een persoonlijke tip

Neem steeds een sjaal of gilet mee de airco is soms redelijk koel.Prijs kwaliteit is Celebrity zeker aan te raden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

Op en top genieten !   
Din 22 dec 2015 - FG uit Halle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goed uitgerust schip met uitstekende service - lekker en gevarieerd eten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

cruise Bali, komodo, Thailand, Malaisie   
Maa 14 dec 2015 - DG uit Rotselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er is sinds een paar jaar een duidelijke achteruitgang bij Celebrity wat betreft de kwaliteit van de de maaltijden. Bij de vergelijking met andere cruiselines komt celebrity er nog zeer goed uit maar de tijd dat ze er ver bovenuit torenden is toch een beetje voorbij.
  Een persoonlijke tip

Haal terug een paar europese chefs aan boord om de europese keuken te herwaarderen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Transatlantisch   
Maa 16 nov 2015 - VP uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goede rederij
  Een persoonlijke tip

Eten is er op achteruit gegaan, er is zeker ruimte voor verbetering
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Transatlantische cruise   
Maa 16 nov 2015 - DA uit Beveren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celebrity is een zeer goede rederij, spijtig genoeg verdwijnen er steeds kleine dingen die niet door iets anders vervangen worden. De keuken is goed maar niet wow,
  Een persoonlijke tip

Zeker gaan eten in het specialiteitenrestaurant Qsine , dit is een absolute aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

reis evaluatie   
Vrij 30 okt 2015 - ER uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  beantwoording reis
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

super   
Zat 10 okt 2015 - Vd uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zoals u ziet valt er voor ons niets te verbeteren.het was super
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Derde keer en ook weer goede keer   
Zat 10 okt 2015 - VV uit Vosselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze derde cruise en ook dit keer kozen we weer voor Celebrity Cruises. Geen spijt van gehad. Alles dik in orde : uitstekende service, lekker eten, mooie aanbiedingen (extra's) en veel leuke onboard activiteiten. Ik wil ook wel eens een andere rederij uitproberen, maar ik vrees dat ik al te zeer verwend ben door Celebrity.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Terug een zeer fijne cruise.   
Din 1 sep 2015 - DR uit Mariakerke (gent)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vaargebied was Britse Eilanden en was niet mogelijk te selecteren. We zijn terug enorm verwend geweest en dit zet aan om reeds van een nieuwe cruise te dromen.
  Een persoonlijke tip

Het was onze beste cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Cruise Britse Eilanden een aanrader!   
Zon 30 aug 2015 - TY uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben weer een onvergetelijke cruise gemaakt , leuke uitstappen gedaan en geluk gehad met het weer in deze regio, de Britse eilanden, nieuwe cruisegezellen ontmoet, fantastisch schip,onberispelijke service.
  Een persoonlijke tip

Het eten aan boord moet verfijnd worden, vooral in de Ocean Vieuw café, té Refterachtig. Schaf Le Havre af in de trip en 2 dagen Liverpool zou beter zijn. Dit zijn tips voor de rederij Celebrity!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Britse Eilanden    
Zat 29 aug 2015 - WU uit Ekeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bijzonder goede service. Zeer aangenaam schip. Deze route was weer eens wat anders. Charlotte zorgde erg goed voor haar "kudde". Proficiat Cruise Plus, we hebben een erg leuke vakantie gehad.
  Een persoonlijke tip

We vaarden al met diverse schepen van de Solstice klasse, maar Silhouette heeft toch dat ietsje meer en de service was uitmuntend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Perfecte beleving    
Zat 29 aug 2015 - VM uit Zele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals steeds perfecte afhandeling van cruise plus. Met zeer goed gekwalificeerd personeel. Dikke pluim
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Fantastische reis !!!   
Vrij 21 aug 2015 - LW uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Celibrity heeft een zeer goede keuken, vriendelijk personeel dat altijd klaar staat om te helpen. Het entertainement en shows aan boord was van heel hoog niveau. Kinderen hebben zich super gehad aan boord door de uitstekende begeleiding van de mensen van de fun factory. Zeer mooie vaarroute. Kortom een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

TOPVAKANTIE   
Maa 17 aug 2015 - DF uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een cruise is niet goedkoop maar betaalbaar.Deze vorm van reizen is zeker zijn geld waard. Het personeel,ondanks zij 7 dagen op 7 werken acht maand aan een stuk, is altijd vriendelijk en attent. Onze speciale dank aan Mr. Grey,Janelle en Hassan die ons in het restaurant heel goed hebben bediend. Het was onze eerste cruise en het was ook de eerste keer dat we tegen ons goesting terug huiswaarts gingen. Alles is er hygiënisch tot en met.Het is een reis waarvan je verschillende mooie landen en steden ziet maar je neemt overal je luxe hotel met hun top personeel mee.
  Een persoonlijke tip

Bekijk eerst de verschillende soorten drankkaarten goed want dit kan aardig oplopen. Kopenhagen was voor mij persoonlijk de leukste stad . Draag het personeel op handen want ze doen dit ook met u.De winkels aan boord zijn meestal duurder dan op het vaste land.Bedankt voor deze mooie ervaring.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Top   
Vrij 7 aug 2015 - RG uit Kontich
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We waren teleurgesteld dat er zoveel kinderen aan boord waren. Alhoewel er duidelijk werd aangegeven in de brochure dat er geen kids club aanwezig was zijn wij toch van het sportveld moeten verdwijnen omdat er begeleide kids entertainment werd gegeven.. Het stoorde ons dat we het gevoel kregen dat alles in het teken van de kinderen stond.
  Een persoonlijke tip

cruises aanbieden adults only óók tijdens de vakantieperiodes. Velen kunnen omwille werk niet anders dan in deze periode vakantie nemen maar willen ook een rustige cruise met enkel volwassenen. Personeel zou moeten kunnen optreden tegen rondrennende kinderen tijdens ontbijt, in de gangen en in de liften! Met schoenen op de stoelen, ' s Avonds rumoerige kinderen in het restaurant terwijl de anderen een rustige afsluiter van de dag willen hebben....
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

cruises met stijl   
Zat 1 aug 2015 - RE uit Haasdonk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We zijn helemaal verkocht aan het cruisen dankzij Celebrity en Cruise plus.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Celebrity Reflection   
Din 28 jul 2015 - VA uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn zeer tevreden over de services van Cruiseplus! Eveneens zeer tevreden over Celebrity Reflection. Minpuntje: iets minder geschikt voor tieners(16/17 jarigen), weinig te doen voor hen aan boord!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Niet slecht, kon beter   
Maa 27 jul 2015 - DD uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben problemen gehad in de luchthavens met de reservering van de tickets. De naam van mijn vrouw is verkeerd doorgegeven door jullie. Lucrèse i.p.v. Lucrèce. Gelieve daar in de toekomst rekening mee te houden.
  Een persoonlijke tip

Enorm druk op de Reflection. De Equinox en de Silhouette is beter, zowel qua eten als entertainment. Ook aan het zwembad worden de poolregels niet gevolgd. Er werd zelfs met borden eten in het zwembad gegaan. Het minste schip van de drie die we tot nu toe gedaan hebben.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

nieuwe horizonten   
Woe 22 jul 2015 - PD uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een massa nieuwe indrukken en ervaringen in de Noordelijke steden . Echt super !
  Een persoonlijke tip

De aanlegtijden mochten langer zijn zodat men meer tijd heeft om elke stad te bezoeken .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Leuke plaatsen om te ontdekken   
Zon 19 jul 2015 - VW uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kroatië was voor ons onbekend terrein en is super meegevallen. Ook een bezoek aan Lublijana in Slovenië is een must
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Prachtige cruise   
Maa 6 jul 2015 - Bw uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geweldige cruise gehad , volgende reeds geboekt met deze rederij top !!!!
  Een persoonlijke tip

Bij select dinning , op de eerste dag u voorkeur tijdstip diner doorgeven. Goed systeem met oproep(gsm)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Prachtige cruise   
Maa 6 jul 2015 - Bw uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geweldige cruise gehad , volgende reeds geboekt met deze rederij top !!!!
  Een persoonlijke tip

Bij select dinning , op de eerste dag u voorkeur tijdstip diner doorgeven. Goed systeem met oproep(gsm)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

British Isles   
Din 30 jun 2015 - VR uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Britse Eilanden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer interessante aanlegplaatsen vanwege natuur en cultuur, trips als steeds goed georganiseerd, uitstekend entertainement ( avondshows) op het schip.
  Een persoonlijke tip

Waterford Crystal Factory, Scotch locks, Liverpool City and Beatles Tour Een opmerking : in de hut is er geen luidspreker als er bepaalde aankondigingen worden afgeroepen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

PERFECT    
Din 30 jun 2015 - VF uit Ergo de Waellaan 86/B5
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  100%
  Een persoonlijke tip

Aan iedereen aan te bevelen ! Enig - punt voor de Belgen ; Bij een dranken franchise van 300 US Dollar kan je niet een Stella Artois verkrijgen, maar wel een Leffe.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Beoordeling cruise    
Woe 10 jun 2015 - VW uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi schip, met vriendelijke service aan boord, lekker eten en goed shows. Tevens een zeer mooie reisroute. Eén kleine opmerking: men krijgt onvoldoende informatie op het schip over hoe je op elke bestemming op eigen houtje een stad kan bezoeken (bus, metro, tram... je moet het allemaal zelf uitzoeken)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Uitstekend!   
Vrij 5 jun 2015 - DN uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Reflection ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een cruise vakantie blijft voor mij de ideale vakantie. Je hoeft maar 1 keer je koffers uit te pakken en je wordt in alle luxe van de ene fantastische haven naar de andere gebracht.
  Een persoonlijke tip

Kies de juiste ligging van je kajuit om een goede nachtrust te garanderen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Algemeen   
Don 28 mei 2015 - PS uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze verwachtingen waren misschien te hoog gesteld na een vorige ervaring in de fjorden met Holland-American lines.
  Een persoonlijke tip

Een vijftal twee-persoons tafels opgesteld tegen de wand van de toegang tot het hoofdrestaurant gaven de indruk van niet toe te behoren tot het restaurant. Men voelde zich eerder op een terras in het centrum van een toeristische plaats. Alle passanten keken in je bord. Not-Done voor deze klasse. (10 couverts meer????) Stof in de hoeken van de balustrades in het hoofdrestaurant. Keuken heel gewoon. Goede service.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

Prachtige route met fantastisch schip   
Zat 23 mei 2015 - VL uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Silhouette ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Celebrity Silhouette verkeert in een perfecte staat van onderhoud. De - bij tijden hilarische - kapitein heeft een fantastisch team en dit is overal op het schip merkbaar. Personeel doet - op een enkele uitzondering na - het werk duidelijk met plezier en zijn erg servicegericht. Deze cruise had een druk reisschema met veel steden die de moeite van het bezichtigen waard zijn, een absolute must.
  Een persoonlijke tip

Met uitzondering van St. Petersburg zijn alle steden zonder problemen op eigen gelegenheid te bezoeken. Overal waren hop on hop off bussen beschikbaar vanaf de cruiseterminal. Voor St. Petersburg (2 dagen) hebben wij ervoor gekozen de 2-daagse tour via Celebrity te boeken en hebben hiervan geen moment spijt gehad. Alles goed verzorgd en we hebben even veel gezien als medepassagiers die via een onafhankelijke touroperator hun excursies hadden geboekt. Het prijsverschil was minimaal en wij hebben zelf geen zorgen gehad over het visum e.d. We kunnen dit iedereen van harte aanraden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Prachtige vakantie en perfecte service van Cruise Plus    
Vrij 22 mei 2015 - SD uit Bierbeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was reeds onze 9 cruise maar absoluut niet de laatste! Noorwegen is prachtig! En Cruisce Plus geeft uitstekende service! Bedankt Charlotte telkens weer voor alles in goede banen te leiden! Op naar de volgende afvaart!
  Een persoonlijke tip

Probeer zeker eens de speciality restaurants aan boord! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding bij Celebrity cruise!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

leuke ervaring   
Vrij 22 mei 2015 - Df uit Oosteeklo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  was misschien te vroeg in mei nogal koud en nat,maar Noorwegen en de fjorden hebben ons zeker kunnen bekoren , prachtige natuur en een schitterende sfeer aan boord
  Een persoonlijke tip

liever een maand later naar het noorden, en gezien wij beperkt Engels praten hebben wij de clou van nogal wat optredens en shows gemist maar dat is niet jullie fout ,het zou ook handig zijn mocht er iemand aan boord zijn die bij eventuele vragen Nederlands zou spreken,
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Geweldig   
Vrij 24 apr 2015 - BJ uit Axel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Equinox ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Goede wijn hoeft geen krans
  Een persoonlijke tip

Entertainment. was niet zo geweldig voor ons.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Prachtige cruise   
Maa 23 mar 2015 - VC uit Londerzeel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was in 1 woord perfect, het schip, het eten, de kajuit, de crew, er was echt niets wat beter kon!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

zo fantastisch,is voor herhaling   
Zon 1 feb 2015 - QM uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Millennium ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij hebben een fantastische cruise achter de rug.De ambiance aan boord,de mensen, de vaarroute, we zullen er nog lang over spreken.De 3 dagen in Bali waren uitstekend iedereen had ruim de tijd Bali te verkennen.Elke stop was adembenemend,heb geen ruimte genoeg om het neer te pennen,zo goed was het,de dragons in Komodo,petrona towers in Kualumpur,Marina Bay Sands hotel in Singapore,en de cultuur van Bali,en Phi Phi eiland met De James Bond Rock.Heb zeker nog dingen vergeten maar ik zou aanraden ook die cruise te ontdekken,z kun je nog meer indrukken neerpennen.
  Een persoonlijke tip

Deze cruise is 100% aan te raden,ik ga nu al kijken voor de volgende zuid oost Azie cruise met Vietnam Philipijnen enz. Groeten,Marita
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Prima   
Maa 5 jan 2015 - VA uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Eclipse ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na het eten liefst toch nog wat muziek
  Een persoonlijke tip

Alles was prima
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

zeer goede service   
Vrij 2 jan 2015 - va uit hoboken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deCelebrity Constellation ****+van Celebrity Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles was prima in orde.